Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Senka je napisao: Premišljaš se...hm... ![[14k8gag.gif] [14k8gag.gif]](./images/smilies/14k8gag.gif) C, ma jok Seno...al stalno pisem...a oni znaju i bez toga. Mada..drago mi je sto ima i onih koji mi ne nedostaju...ih lepota.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Naopak je napisao: Senka je napisao: Premišljaš se...hm... ![[14k8gag.gif] [14k8gag.gif]](./images/smilies/14k8gag.gif) C, ma jok Seno...al stalno pisem...a oni znaju i bez toga. Mada..drago mi je sto ima i onih koji mi ne nedostaju...ih lepota. Zar ima i toga.. 
|
|
Naopak
|
|

N

|
Senka je napisao: Naopak je napisao: Senka je napisao: Premišljaš se...hm... ![[14k8gag.gif] [14k8gag.gif]](./images/smilies/14k8gag.gif) C, ma jok Seno...al stalno pisem...a oni znaju i bez toga. Mada..drago mi je sto ima i onih koji mi ne nedostaju...ih lepota. Zar ima i toga..  Kod mene ima...za druge ne znam 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Nikičica...odavno nije bila,a baš me interesuje kako napreduju pripreme za nastup... 
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
oni kreativni,duhoviti,iskreni,ljudi široka srca ovo lepo vreme ih oteralo vani valjda
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
trenutno svi pozitivni
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Senka je napisao: casual je napisao: Molena Laza Trile Julia Nikita Just Zloca Debilko SHE Cupka Najgora Miss Vuja Minnie Emanuella Picard Brat Pitt Vucica se vratila... Kad već ovako nabrajaš...gdje ti je ASG  Meni nedostaju ASG,Megi...TW...Gigi...  Senka, nabrojani su oni koji jako slabo pisu u poslednje vreme i oni koji uopste ne pisu na forumu. Valjda je to poenta ove teme.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Tw,Megi...ASG...Nikita...
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
zaštO mene me nikad u ovom spisku kod Casuala nema tkoji foliritis ...cc a vamo ne moze bRez moje kafe samo ču da kazem ha... i to sa veliko H ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
I moram reći da mi mnogo nedostaje Jana...mnogooo... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|