Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Avg 2025, 22:09

Autoru Poruka
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 24 Okt 2013, 16:45
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

A dobro to...to normala..i ja sviram uvijek ljudima tj muskarcima kada ih vidim pored ceste da pisaju hehe :D
A ujak, on je imao obicaj kad se prolazi kroz neko selo...nebitno gdje, svirati ljudima na cesti koji hodaju ili kako vec i ono digne ruku da ih pozdravi...kakve su to face ljudi hehehehe...obavezno ljudi odpozdrave, dignu ruku..ali vidis im na faci da kontaju ko je ovo? hehehe..i osmijeh obavezan :D ...mi bi se kidali od smijeha u autu reakciji ljudi...jos ono vidis ih negdej ispod ceste na njivi nesto rade..i svirnes i izbacis ruku..svi redom staju s poslom i masu ti heheh...i cujes ih..'ko je ono!?' hehe
A ja sam ovdje imala situaciju...zaustavljao me , a ja samo proletila mahnula i par sekundi ga promatrala u retrovizotr dok nisam skrenula....

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 28 Okt 2013, 23:43
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Зашто вас нема? [hanghead.gif]

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 28 Okt 2013, 23:46
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Mene ima... [hanghead.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 29 Okt 2013, 09:58
Korisnikov avatar
*VIP*

Koliko vas bi bilo spremno sutra posvojiti dijete da vam se ukaze izgledna prilika…stavi vam neko papir pod nos i kaze, ok…potpisi i odgovornost je na tebi!?

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 29 Okt 2013, 10:27
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Jedno vrijeme sam intenzivno razmišljala o tome,ali nije zavisilo samo od mene...tako da...Ali,što se mene tiče,ja bih bez razmišljanja posvojila neko dijete.

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 29 Okt 2013, 10:31
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Моленче, у Србији је то велика перипетија... знам пошто је моја пријатељица, која је иначе самохрана мајка али веома способна и ситуирана... три године је покушавала усвојити дете, није успела.
Сада води азил за кучиће.... мени је то напорсто преужно, неком детету би то дало крила и живот... на жалост овде је тако.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 29 Okt 2013, 10:39
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Molena je napisao:
Koliko vas bi bilo spremno sutra posvojiti dijete da vam se ukaze izgledna prilika…stavi vam neko papir pod nos i kaze, ok…potpisi i odgovornost je na tebi!?

Ako želiš da me usvojiš nema problema.
Samo ti lepo skupi papire, a moja majka mi je rekla da će odmah potpisati sve što treba i vodi me gde 'oćeš [smehsmeh.gif]

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 29 Okt 2013, 11:03
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Ja bih posvojila dijete, ali u malo starijoj dobi (sad nisam dovoljno zrela za to) i kad bih mislila da imam dovoljno sredstava za podizanje djeteta.

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 29 Okt 2013, 11:36
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

GiGi je napisao:
Ja bih posvojila dijete, ali u malo starijoj dobi (sad nisam dovoljno zrela za to) i kad bih mislila da imam dovoljno sredstava za podizanje djeteta.

Lepo ja kažem da je Gigi za svoje godine najzrelija od svih. To je pravo razmišljanje [okrenuti.gif] [okrenuti.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Moram nesto da pitam  |  Poslato: 29 Okt 2013, 15:00
Korisnikov avatar
*VIP*

Dobro, podrazumjevalo se da imas uvijete za posvojenje...
Ovdje je lako posvojiti dijete, ali tvoja drzava mora dati odobrenje...i mnogo parova koji su npr iz Belgije ili USA nemaju problema, dok Francuzi prolaze zajebanu proceduru. U nedjelju sam upoznala par koji je odlucio posvojiti blizance...i procedura je trajala godinu dana i djeca sada imaju godinu dana..prvo je zapelo u Francuskoj, a sada je lokalna vlada sve stopirala jer im treba jos para :( .... Njih dvoje posjecuju djecu redovno i dobili su sada mogucnost da posvoje jedno drugo dijete...ali kaze vec su poceli ove blizance da smatraju svojim...ocajni su i njihova prica je tuzna..prica te mnogobrojne djece je jos tuznija.
Razmisljam...msm vidjela sam uvijete u kojima ta djeca zive....svaki razuman i normalan covjek bi odobrio posvojenje bez razmisljanja..zasto je ta procedura tako komplicirana...Ja bih sutra pristala da mogu...ali ne mogu :( ... mogu biti staratelj ali ne i posvojitelj.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu