Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
uff dve vesti.. ama nimalo prijatne a nemoćan da bilo šta uradiš po tom pitanju 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
prolece
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
velja mrdno nije dok je pop bio u kući ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) čutoooo i čutooo i ćuto samo je okicama pratio situaciju ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
bravo Veljo ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Na mene je jak utisak ostavila jedna kucica.
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Poznati umiru/ginu kao na traci... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Само новинари не пишу праве ВЕСТИ. Баве се споредним стварима, јер не смеју да пишу о оном што се стварно догађа иза затворених врата, и што ће сваког од нас погодити сутра, прексутра... Да ли је данас погинуло барем 20-50 људи у саобраћајним несрећама у околини? Ко жали сав тај свет? А "патимо" за људима са телевизије...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Само новинари не пишу праве ВЕСТИ. Баве се споредним стварима, јер не смеју да пишу о оном што се стварно догађа иза затворених врата, и што ће сваког од нас погодити сутра, прексутра... Да ли је данас погинуло барем 20-50 људи у саобраћајним несрећама у околини? Ко жали сав тај свет? А "патимо" за људима са телевизије... Ovo si odlično napisao... Verovatno je to zato što su nam te ličnosti sa tv-a nekako više ''u kući'' nego ljudi koje nikada nismo videli ili upoznali. Isto tako i sa kidnapovanjem. Sećam se one male plave engleskinje koja je oteta (mislim u Portugalu) i tada su sve svetske agencije danima pisale o njoj. Čak i danas se ''provuče'' kroz novine taj njen nestanak. Toliko dece nestaje svaki bogovetni dan, a oni su non stop pisali samo o jednom slučaju
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
poskupila kava u mom kvartskom kaficu kazu mi prijatelji nije vise jedna marka sad je markaIPO 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Био у Суботици. Сео да ручам у кантини на аутобуској. Женско особље (комада један) које послужује, обучено је у бело, по ПС-у. Бела блуза, са џепом за хемиску. Бела машна у коси. Беле хеланке, полупровидне, испод се виде црне чипкасте гаћице. Пошто је био термин за ручак, особље стално циркулише по сали. Сву сам супу испроливо... Са бечком сам се некако изборио. Без повреда. Бакшиш дао уредно. Успео тачно да пребројим. ![[14k8gag.gif] [14k8gag.gif]](./images/smilies/14k8gag.gif)
|
|
|
|
|
|