Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Po šavovima... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Da kad ljudi iznose svoje mišljenje uopšte ne gledaju da li će nekoga povrediti ili ne, da se diskusija koje nema završi sa teškim rečima al zaista teškim koliko god to neko ne želi da prizna tako bude.Ne radi se u upakovan ili ne.. nego o pristupu ili ti načinu komunikacije pa neka je to i u pisanoj formi.Da od kad svi iznose svoje mišljnje rata na sve strane.. i to onog tihog i poganog .. nema više hvala, molim i izvini.. ebeno neko vreme došlo
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Da nista i niko vredan nerviranja. Jednostavno je. Sa kim mozes = mozes. Sa kim ne mozes = ne mozes. I prilagodis se tome.
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
zlata vredan zakljucak
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ode moj drug da spava.. pametno sad ču i ja ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
... da nemam ni truncicu kondicije, trcala sam stepenistem do svog sprata i dusa mi je u nosu. E neces vala, od sutra ides na rekreaciju, a komp ide pa pa!
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
lako je biti general poslije bitke
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Molena je napisao: lako je biti general poslije bitke ovo sam ja juče htela napisati samo vako Nakon izgubljene bitke svi su generali pametni!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
u svakom slucaju lako je biti general...jer generali ne idu u bitku vec posmatraju sa strane i deklimuju, aha
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jest bate e a kako beše ono napred braćo ja za vama begajmo braćo ja pred vama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|