|
Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Molena je napisao: predosadni ste sa tim zamotanim izjavama...Naopaki ko fol nesto nece a puca po savovima hahah...ne misli da si ti jedini skapirao  a posebno ste predosadni sa kacenjem slika...romantika ova romantika ona, cvijet ovaj cvijet onaj bas mi je danas lijep dan  Eto ti sad... Ja ne znam kako si se uopste ti pronasla u necemu napisanom ovde, ali dobro, bar si mi sa ovim puno rekla drago mi je zbog toga. Ako si se pronasla znaci da te je pogodilo, a nijedna rec nije bila upucena tebi, ali ti si uletela kao uragan...ni sam ne znam zasto. Veruj mi da nemam problem da napisem sta imam i moram ti reci da sam te do sada cenio, postovao i obracao povremeno, ali od sada vise ne i veruj mi da nemam razloga da pucam po savovima posebno ne zbog tebe.Ti si sada druga osoba na forumu koju ne cenim ni po cemu vise.(bila bi treca ali Pitka sam izbacio iz te grupe) Ja ti se necu ulizivati da bi me vise postovala i cenila, (sto ti posebno obazavas i uzivas u tome) pa makar mi se srucio ceo svet na glavu. Mozda ce me neko posle ovog posta manje ceniti i postovati i potpuno razumem to, a sa druge strane me bas i zabole. Nadam se da je ovo dovoljno otvoreno i da ces razumeti bas onako kako pise i nikako drugacije, ako nije dovoljno otvoreno slobodno reci umem ja jos otvorenije. P.S. I mani me onih pateticnih smajlija tipa namigivanja i osmeha jer ti ne stoje u nekim postovima pisanim meni.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
casual je napisao: ko je psovao a ko je cenzurisao. nista nisam ispratio... moras bolje da pratis nastavu brate Cas
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Naopak je napisao: Molena je napisao: predosadni ste sa tim zamotanim izjavama...Naopaki ko fol nesto nece a puca po savovima hahah...ne misli da si ti jedini skapirao  a posebno ste predosadni sa kacenjem slika...romantika ova romantika ona, cvijet ovaj cvijet onaj bas mi je danas lijep dan  Eto ti sad... Ja ne znam kako si se uopste ti pronasla u necemu napisanom ovde, ali dobro, bar si mi sa ovim puno rekla drago mi je zbog toga. Ako si se pronasla znaci da te je pogodilo, a nijedna rec nije bila upucena tebi, ali ti si uletela kao uragan...ni sam ne znam zasto. Veruj mi da nemam problem da napisem sta imam i moram ti reci da sam te do sada cenio, postovao i obracao povremeno, ali od sada vise ne i veruj mi da nemam razloga da pucam po savovima posebno ne zbog tebe.Ti si sada druga osoba na forumu koju ne cenim ni po cemu vise.(bila bi treca ali Pitka sam izbacio iz te grupe) Ja ti se necu ulizivati da bi me vise postovala i cenila, (sto ti posebno obazavas i uzivas u tome) pa makar mi se srucio ceo svet na glavu. Mozda ce me neko posle ovog posta manje ceniti i postovati i potpuno razumem to, a sa druge strane me bas i zabole. Nadam se da je ovo dovoljno otvoreno i da ces razumeti bas onako kako pise i nikako drugacije, ako nije dovoljno otvoreno slobodno reci umem ja jos otvorenije. P.S. I mani me onih pateticnih smajlija tipa namigivanja i osmeha jer ti ne stoje u nekim postovima pisanim meni. A gdje si ti procitao da sam se ja pronasla u nekim tvojim izjavama!? Ja se nisma pronasla u onim tvojim kategorijama ljudi koje bi *ebo...  (smajli stavljam jer mi smijesno nevidjeno)....pa cak i ovaj tvoj post mi smijesan. Ovo si vec ti...a ne onaj tepavi Naopaki ( da ne kazem ulizivacki ). A ne znam gdje si ti vidio da ja volim da ulizivanje kako bi me neko postovao i cjenio hehehe...zaboli mene dupence za misljenje mnogih pa tako i za tvoje. Ima misljenja do kojih mi je stalo, ali da se ulizujem..ne znam kako si to zakljucio i kome npr!? .... Kad pogrijesim u procjeni to i kazem, kao sto sam pogrijesila kod Pitta i ASG...ostalo jos uvijek nemam potrebe da mjenjam misljenje, jer stoji sve kao i prvog dana...bez znacajnih promjena. I ne znam sto bi tebe neko manje postovao i cjenio radi tvog misljenja o meni hehehe...ja bih te vise cjenila u svakom slucaju radi otvorenosti ... Imas pravo na svoje misljenje nevezano za druge i svoj odnos i misljenje donosis na temelju svog pisanja s nekim a ne na temlju pisanja i misljenja drugih...a to je vec pomalo diskutabilno....ali mrsko mi majke mi. Uzivaj ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif) ( opet smajli..ebat ga vjerovatno prelazno..ali ovakav mi i osmijeh sada na licu )
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Molena je napisao: Naopak je napisao: Molena je napisao: predosadni ste sa tim zamotanim izjavama...Naopaki ko fol nesto nece a puca po savovima hahah...ne misli da si ti jedini skapirao  a posebno ste predosadni sa kacenjem slika...romantika ova romantika ona, cvijet ovaj cvijet onaj bas mi je danas lijep dan  Eto ti sad... Ja ne znam kako si se uopste ti pronasla u necemu napisanom ovde, ali dobro, bar si mi sa ovim puno rekla drago mi je zbog toga. Ako si se pronasla znaci da te je pogodilo, a nijedna rec nije bila upucena tebi, ali ti si uletela kao uragan...ni sam ne znam zasto. Veruj mi da nemam problem da napisem sta imam i moram ti reci da sam te do sada cenio, postovao i obracao povremeno, ali od sada vise ne i veruj mi da nemam razloga da pucam po savovima posebno ne zbog tebe.Ti si sada druga osoba na forumu koju ne cenim ni po cemu vise.(bila bi treca ali Pitka sam izbacio iz te grupe) Ja ti se necu ulizivati da bi me vise postovala i cenila, (sto ti posebno obazavas i uzivas u tome) pa makar mi se srucio ceo svet na glavu. Mozda ce me neko posle ovog posta manje ceniti i postovati i potpuno razumem to, a sa druge strane me bas i zabole. Nadam se da je ovo dovoljno otvoreno i da ces razumeti bas onako kako pise i nikako drugacije, ako nije dovoljno otvoreno slobodno reci umem ja jos otvorenije. P.S. I mani me onih pateticnih smajlija tipa namigivanja i osmeha jer ti ne stoje u nekim postovima pisanim meni. A gdje si ti procitao da sam se ja pronasla u nekim tvojim izjavama!? Ja se nisma pronasla u onim tvojim kategorijama ljudi koje bi *ebo...  (smajli stavljam jer mi smijesno nevidjeno)....pa cak i ovaj tvoj post mi smijesan. Ovo si vec ti...a ne onaj tepavi Naopaki ( da ne kazem ulizivacki ). A ne znam gdje si ti vidio da ja volim da ulizivanje kako bi me neko postovao i cjenio hehehe...zaboli mene dupence za misljenje mnogih pa tako i za tvoje. Ima misljenja do kojih mi je stalo, ali da se ulizujem..ne znam kako si to zakljucio i kome npr!? .... Kad pogrijesim u procjeni to i kazem, kao sto sam pogrijesila kod Pitta i ASG...ostalo jos uvijek nemam potrebe da mjenjam misljenje, jer stoji sve kao i prvog dana...bez znacajnih promjena. I ne znam sto bi tebe neko manje postovao i cjenio radi tvog misljenja o meni hehehe...ja bih te vise cjenila u svakom slucaju radi otvorenosti ... Imas pravo na svoje misljenje nevezano za druge i svoj odnos i misljenje donosis na temelju svog pisanja s nekim a ne na temlju pisanja i misljenja drugih...a to je vec pomalo diskutabilno....ali mrsko mi majke mi. Uzivaj ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif) ( opet smajli..ebat ga vjerovatno prelazno..ali ovakav mi i osmijeh sada na licu ) Nisam mogao da procitam to zato sto ti pises podmuklo i zatvoreno a prebacujes nekima da su zatvoreni, ali se vidi iz aviona da te pogodilo iako nije bilo tebi namenjeno...a naravno i dalje **bem podmukle, dupelisce... Nisi citala kako treba ili se nisam ja dobro izrazio, kako god....volis ulizivanje tebi draga moja da se tebi neko ulizuje da bi ga ti vise postovala, to od mene neces doziveti i da mi je zadnji dan u zivotu. A pronasla si i juce i danas se jer si me uzela usta ne mogavsi da izdrzais da ne bodes i pametujes kao i uvek, a i to mnogo volis i obozavas Tebi su izgleda skoro svi postovi smesni osim tvojih, al ako je tako ti se smej slobodno. A to dal ce me neko manje ceniti videces...a za tebe znam ti si savrseno super osoba i ti bi me cenila kao sto jesi do jednog trena, a onda stop, al i mene zabole dupeNCE iskreno. Dakle zavrsicu ovim postom jer meni nije zanimljivo ovo, a tebi ako je dosadno i zanimljivo i ako ti nije mrsko ti nastavi, ali bez mene. Kao sto sam rekao zavrsio sam sa tobom u svakom pogledu.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
što je Jovanka bila lepa žena ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahah..eto vidis, ti ne znas za normalnu konverzaciju i ne prihvatas da ne mozes svima biti fin i drag. Meni nije normalna konverzacija samo kad se slazemo i lizemom nego kad se znamo i prepirati i imati suprotna misljenja, pa znati nastaviti komunicirati. Ja to mogu i znam ... niti sam svima fina i draga niti mi je stalo do toga, da mi je stalo drzala bih usta zatvorena...ali kurtoazno i kulture radi mogu. Ti znas moje misljenje o tebi jos od prvog dana..nikakvog tu foliranja nije bilo i znao si otvoreno da te ne mirisem zbog tvoje naravi i zbog tvog ''njanjanja' ( citaj tepanja)....ni u reali ne gotivim takve muskarce, jer ih ne dozivljavam kao muskarce...pa cak ni u intimnim situacijama...ne vidim zasto bih u virtuali. Mozda ti i jesi dobar momak...vjerovatno jesi..mnogi meni dragi ljudi kazu da jesi..Laki i Komsinica npr...ali njihovo msiljenje nije utjecalo na moje. Nisi ti otvoren nikako..to okaci macku o rep...a ako je moje pisanju podmuklo i zatvoreno posebno...ne znam kako si samo otvoreno shvatio da se tebi obracam  ( ovaj smajli ima znacenje) ...Naopaki... ali nikada nisam skrivala svoje misljenje o tebi i cak sam te i na stolici krizala uz objasnjenje bez razmisljanja..ne znam cemu iscudjavanje. Zna se od prvog dana. Ako u medjuvremenu shvatim da sam pogrijesila i zajebala se...priznat cu to bez ikakvih problema. Eto tako.....Cuj zavrsio sam s tobom u svakom pogledu ehehehe  Budi pozdravljen i nasmijan....nema negativnosti, samo iznosenje misljenja, koje ne mora uvijek goditi ni tvojim a ni mojim usima tj ocima. Cao ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: što je Jovanka bila lepa žena ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) evo mene je ovo nasmijalo hahahah msm slazem se sa konstatacijom...bas je bila lijepa zena. ali kako Iskra uleti s komentarom...smiruje strasti....skrece na drugu temu hehe...svojstveno njoj  nego ne znam kako sma propustila podatak da je ona dostaaaaa, ali jakooooo dosta mladja od Marsala bila...32 ili 34 godine!? wow
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Molena je napisao: Iskra je napisao: što je Jovanka bila lepa žena ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) evo mene je ovo nasmijalo hahahah msm slazem se sa konstatacijom...bas je bila lijepa zena. ali kako Iskra uleti s komentarom...smiruje strasti....skrece na drugu temu hehe...svojstveno njoj  nego ne znam kako sma propustila podatak da je ona dostaaaaa, ali jakooooo dosta mladja od Marsala bila...32 ili 34 godine!? wow i ja sam taj podatak tek sad čula ona 29 a on 60 gad su se venčali zamisli koja je on bio šmekerica kad se ona zaćorila u njega ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Molena je napisao: heheheh...sto mislis da me neko dirao Kone, samo govorim ono sto mislim  ma nisam mislila na tvoje povremene slikice...nego dodjem na aktivne teme i dvije strane pune slika..mssssmmmmm kome jbt ! ..ali haj, svak moze sta hoce pa i ja mogu komentirati, nista neobicno i strasno  ja bas i ne volim da kacim slicice ja volim da pricam smajlicima ![[14k8gag.gif] [14k8gag.gif]](./images/smilies/14k8gag.gif)
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 77 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|