Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
romale, romali
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Iskra je napisao: ni ja sve sam zaboravio što sam kazO ![[zaboravih.gif] [zaboravih.gif]](./images/smilies/zaboravih.gif) nisam nista zaboravio, sve sam zapamtio od reci do reci i ne samo moje, ali je bolje da ne ponavljam, mnogo bolje i pametnije...ima i psovki bez cenzure, a ja sam fini necu da ponovim gresku.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
naopaki je pametan dečko ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Moram da kažem da nam je sada sat tačan i da vodite računa o tome. 
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Moram da kazem da mi ipak nista nije jasno.
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
naČi sad ne moram nikog da pitam kolko ima sati ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
predosadni ste sa tim zamotanim izjavama...Naopaki ko fol nesto nece a puca po savovima hahah...ne misli da si ti jedini skapirao  a posebno ste predosadni sa kacenjem slika...romantika ova romantika ona, cvijet ovaj cvijet onaj bas mi je danas lijep dan 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ko je psovao a ko je cenzurisao. nista nisam ispratio...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ko tebe dirao Moli, a? Pa jest vala, meni sve romanticno (ukoliko je to i na moj konto), sta cu kad sam romanticna dusica, kad hocu ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
heheheh...sto mislis da me neko dirao Kone, samo govorim ono sto mislim  ma nisam mislila na tvoje povremene slikice...nego dodjem na aktivne teme i dvije strane pune slika..mssssmmmmm kome jbt ! ..ali haj, svak moze sta hoce pa i ja mogu komentirati, nista neobicno i strasno 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|