Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Komsinica je napisao: Molena je napisao: sta je pitanje majke ti !?  Smoto moja, evo ti pitanja proizvodena iz ta dva smajlica: 1. Zgodni drvoseco, moze pauza? 2. Da li si se umorio? 3. Hoces kafu da ti skuvam? 4. Moze ratluk? 5. Kada zavrsis ta tvoja, hoces li i moja drva da sredis? jest da nemam drva, al nabavicu par komada ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ako želiš što duže da ga zadržiš atraktivnog drvoseču nabavi suvu orahovinu... Ima da je cepa do sudnjega dana ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Žex je napisao: Komsinica je napisao: Molena je napisao: sta je pitanje majke ti !?  Smoto moja, evo ti pitanja proizvodena iz ta dva smajlica: 1. Zgodni drvoseco, moze pauza? 2. Da li si se umorio? 3. Hoces kafu da ti skuvam? 4. Moze ratluk? 5. Kada zavrsis ta tvoja, hoces li i moja drva da sredis? jest da nemam drva, al nabavicu par komada ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ako želiš što duže da ga zadržiš atraktivnog drvoseču nabavi suvu orahovinu... Ima da je cepa do sudnjega dana ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Koliko metara da nabavim... do sudneg dana? ![[trepko.gif] [trepko.gif]](./images/smilies/trepko.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Seko draga, nabavi metar suve orahovine. Biće dovoljno. To je jedno od najtvrđih drva za obradu, a ako želiš da ga uništiš kupi abonos i neće pocepati nijedan Ček bre Kone... O kom drvoseči se radi ? ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Hvala, brate dragi, na savetu ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) onda cu metar ovoga i metar onoga ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pa nek se koprca do sudnjeg dana ooooo pa drvoseca je hm kako bih ti sada objasnila... zastao mi dah ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) dize sezdeset i kusur kila na ramence odjedared, bas onako praznik za oci ![[14k8gag.gif] [14k8gag.gif]](./images/smilies/14k8gag.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

|
Pazi ovo
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) sta ti je zensko, a? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ovi se grce, vid im face... a ona to u pauzi mesanja ajvara xexexexe
|
|
Žex
|
|

rang

|
Tačno je spremala boršč i onako puna elana uzela balvanče k'o da je od papira... Ovi jadnici s' leve strane samo što ne crknu... hah
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Mogla je i njih poneti xexexexexe
|
|
Žex
|
|

rang

|
Hah, kako ne.... Vidi se da joj ovo nije prvi balvan u životu Idem, uživaj mi ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Prijatan ti dan bata Žex i hvala na savetu xexexe ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|