Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 12 Maj 2025, 20:34

Autoru Poruka
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 07 Avg 2012, 10:08
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Aca Lukas: Vreme je da svi pogledamo Hrista u oči

Novi album Ace Lukasa pod nazivom "Stil života" izašao je pre samo nekoliko dana, publika već zna sve pesme, a Aca je zaista promenio stil života.

Slika

Promo fotografije za novi album izazvale su razne komentare publike. Aca Lukas obučen kao vitez "susreo" se sa Hristom oči u oči. Da ne bismo nagađali koja priča stoji iza fotografija pozvali smo Acu koji nam je rekao:

- Mislim da je svima nama vreme da, metaforički rečeno, pogledamo Hrista u oči. Kroz sve ono što sam ja radio u prošlosti, ljudi se preispituju i dolaze do nekih pametnih zaključaka, tj. na osnovu mojih grešaka, oni uče veoma bitnu životnu lekciju. Ovo posebno važi za mlađu generaciju. Fotografije su odraz mog dosadašnjeg života i karaktera. Imaju "priču" i težinu, veoma sam zadovoljan odrađenim, rekao je Lukas za Pulsonline.

Fotograf koji stoji iza svega je Petar Vujanić za Pulsonline je rekao da je za očekivati sa Aca bude prvi koji će pogledati Hrista u oči:
Slika

- Aca je prvi na našoj estradi imao hrabrosti da kaže da je imao problem sa drogom, prvi je pokrenuo jedan poseban pravac u folk muzici, mnoge stvari je prvi uradio, pa je i sada prvi "pogledao Hrista u oči". Njega ljudi doživljavaju kao hazarderskog lika i to je uostalom deo njegovog imidža. U tome sam našao inspiraciju za fotografije.

Puls

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Tetovaže poznatih  |  Poslato: 07 Avg 2012, 20:16
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Nemeš tetovira Marijanu!

Na podlaktici desne ruke Nikola Nemešević iscrtava lik svoje devojke

Slika

Dokaz ljubavi.
Popularni par iz poslednjeg „Velikog brata“, Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš, pojavili su se na otvaranju novog noćnog kluba „VIP vila“ na Dedinju i potvrdili da su i dalje srećno zaljubljeni! Nemeš je tu čuvenu ljubav iz rijalitija rešio da potvrdi i tetovažom!

Na podlaktici njegove desne ruke jasno se vide konture ženskog lika koji već uveliko liči na Marijanu.

Ali ima tu još posla, da tetovaža ispadne baš onakva kakvu ju je on zamislio.

Ko se voli, eto, taj se i tetovira!

Slika

Kurir

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 07 Avg 2012, 22:29
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

I Štulić proklinje devojku iz grada

Na Jutjubu bivši fontmen Azre postavio svoje obrade kompozicija narodnih pesama i među njima "Voleo sam devojku iz grada"

Slika

Na svoj kanal na Jujub Džoni Štulić postavio je tokom vikenda 18 novih snimaka, bisera narodne muzike, koje je obradio i snimio ovaj legendarni muzičar. Među njima su kompozicije "Voleo sam devojka iz grada", "U lijepom starom gradu Višegradu", "Dobro jutro, moj bekrijo", "Nema ljepše djevojke", "Sliku tvoju ljubim", "Volem diku", "U ranu zoru"...

Džoni je izgleda upravo preko Jutjuba odlučio da komunicira sa svojim obožavaocima, koja je gladna svega što napravi. Od marta 2011. obradio je, snimio i putem Jutjuba poklonio publici 320 hitova.

Bivši frontmen Azre rekao je za Avaz da narodne pesme koje je obradio uglavnom na melodiju idu, a da je najvažnije to što niko pre njega nije napravio.

"Meni je trebalo za taj projekt 20-30 godina, to su dva agregatna stanja, kao struja 110 i 220 volti. Ono što sam počeo šezdesetih godina je muzika na ritam, a narodna je ili na drugom ritmu ili bez ritma. E, sad, meni je najveći problem bio kako da to prebacim iz jednog u drugo stanje. To je samo pesma kao što treba biti".

Uz sav svoj rad, kaže, najviše je opčinjen fascinantnim likom Kraljevića Marka.

"Narodne pesme sigurno nose dosta toga, ali o njemu se ne zna ništa osim da se ženio i da je ponovo menjao drugu ženu za prvu i da je poginuo 1395. Najvažnija stvar su dubrovački arhivi, jer je u to vreme Dubrovnik bio najpouzdaniji bankarski grad. Eto, to me zanima...Da nije bilo narodnih pesama, niko ne bi znao ništa o Marku. Nema ni dva slova. A sigurno je vredeo. Ali, sigurno je da nije bio tako velik i lep kao što kažu u pesmama, ali je bio jak u nečem drugom. Ja ga vidim kao prosvetljenog vladara. Ali, fali mi konj Šarac", rekao je Džoni.

Kurir

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Intervjui...baš lično...  |  Poslato: 08 Avg 2012, 09:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49

Teča: Krimi saradnja sa Karleušom

"Krimi rad" uveliko se sluša širom bivše Jugoslavije i u dijaspori, a momak koji stoji iza pesme, Teča, ekskluzivno za Pulsonline priča o tome kako je došlo do saradnje sa JK i kako je pesma nastala

Slika

Jelenu naravno već dobro poznajemo, ali ko je čovek koji je napisao tekst za pesmu "Krimi rad" i pojavio se kao specijalni gost na jubilarnom 10. albumu Jelene Karleuše pod nazivom "Diva"?

Do Siniše Pešića, sada već poznatog kao Teča, uopšte nismo lako došli. Kada smo uspeli da dogovorimo sa njim vreme i mesto susreta, ni sami nismo znali šta da očekujemo. Nadali smo se dobroj energiji koja se oseća i u pesmi i na našu sreću, to smo i dobili.

Tačno na vreme, Teča je stigao na intervju. Uz jednog "underground" repera, teške kategorije, koji je inspiraciju za "Krimi rad" pronašao u ličnim iskustvima i teškom odrastanju na ulicama Beograda, možda i ne idu maniri stare škole beogradskih džentlmena, pa priznajemo da nas je susret sa njim iznenadio. I ne samo susret već i poziv da spas od vrućine pronađemo u vinskom baru u mirnoj bašti na krovu, daleko od gradske buke koju je specijalno za ovaj intervju Teča obezbedio samo za našu ekipu.

Ambijent i harizma sagovornika učinili su da se osetimo kao da smo na Siciliji i da razgovaramo sa jednim pravim beogradskim Donom. I zaista je sve vreme i delovao tako. Džentlmen i mangup, misteriozan i odmeren, a opet galantan. Ne priča puno, iako je sa trideset i dve godine proživeo i video mnogo. Odrastao je u srcu Zvezdare, okružen momcima sa obe strane zakona:

- Bile su to devedesete godine i već tada sam pisao o svemu što mi se dešavalo, o pravilima koja postoje i koja vrlo često moraju da se prekrše. "Krimi rad" nije samo moja priča, to je priča cele moje generacije, ljudi iz mog okruženja, ali sam ja jedini rešio da je podelim sa drugima, ispričao nam je Teča.

I tako je sve počelo.Priča se nastavlja po klubovima, kafićima, gde god da krenete, čućete sada već poznati zvuk pesme i priča koju poznaju sve generacije u Srbiji.

Saradnja sa Karleušom se desila kao produkt dobre energije:

- To je krimi saradnja. Kad se spoje krimi don i krimi diva, nastaje krimi ekskluziva, nasmejao se Teča i rekao:

- Energije se osete, prepoznaju. Posle toga sve ide lako, Jelenina energija je specifična i samo ona je mogla da iznese ovu pesmu i da isprati priču. Zato smo odmah bili sigurni da imamo hit. Muzički producenti iz Ateljea Trag sjedinili su naše energije u saradnji sa Marinom Tucaković podigli su pesmu na najviši nivo.

Slika
Slika

Shvatili smo da je to ta "borbena ekipa", što nam je Teča i potvrdio. Njegov stil pisanja je eksplicitan i ništa ne krije:

- Ne ulepšavam ništa u svojim stihovima, ja sam krajnje direktan, realističan. Baš kao filmski reditelj, upravo takav sam ja u svojim pesmama, imam svoj stil i svoj pravac. U svojim tekstovima pričam kako jeste, ne pakujem ništa i naravno ne psujem. Psovke su ništa drugo do nedostatak rečnika, objasnio nam je Teča uz čašu vina.

Slika

Do sada nije dao nijedan intervju, jer kako kaže pesme će pričati priču umesto njega:

- Zato što spremam pesme koje će same sve reći - smeje se.

- Nebojša Arežina i Marko Peruničić, producentski tim Ateljea Trag sa mnom uveliko rade na singlu koji će se pojaviti u septembru. Neka zvuči i pomalo pretenciozno, ali siguran sam da će moj album biti svakako rep osveženje u celom regionu. Kao što i sami stihovi u pesmi "Krimi rad" kažu: "Ja sam sveža krv u rep-u, imam keca u rukavu i džokera u džepu".

Inače, pre nego što smo krenuli na intervju, hteli smo i da uradimo domaći zadatak i da saznamo sve što možemo o Teči. Međutim, na internetu ništa nismo pronašli, on nema čak ni profil na fejsbuku:

- Pravi mangupi nemaju profil na fejsbuku, pravi mangupi imaju dosije, nasmejao se Siniša i nastavio:

- Šalim se, evo upravo sada dok vodimo ovaj razgovor, moj PR tim kreira fan stranu na fejsbuku.

U spotu sa Karleušom, Teča nosi pancir, pa smo pomislili da je u opasnosti:

- A ko nije? - odgovorio je, a mi smo za trenutak zaćutali, ali on je nastavio:

- To je samo šala, pesme koje u Srbiji imamo priliku da slušamo u poslednje vreme su toliko "tužne" da se plašim da me slučajno neka od njih ne pogodi. Možda ne delujem tako, ali ja sam jedan veliki emotivac, Ispričao je i opet se nasmejao.

Džentlmen i mangup, emotivac sa krimi pričom,ko je zaista on?

- Onaj ko treba nešto o meni da zna - zna. Onaj ko ne zna - saznaće, odgovorio je kratko i jasno u svom stilu i nazdravio za novi početak i ostale "krimi" priče koje će tek postati hitovi.

U to ime živeli!
Slika

Plus

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 08 Avg 2012, 09:47
Korisnikov avatar
rang
rang

Goca Tržan oduševila Beograđane

Slika

Na popularnom beogradskom splavu “River” nakon Snežane – Nene Nešić, Nemanje Staletovića i Ljupke Stević nastupila je Goca Tržan. Pop pevačica je pred publiku izašla u svilenoj mini haljini pokazujući atraktivan izgled, a pevajući svoje mnogobrojne hitove oduševila je posetioce ovog prestoničkog splava. Podršku joj je pružila i koleginica Marija Šerifović koja se ludo zabavljala u jednom od separea, a na Gocinom nastupu viđeni su i vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović i pevačica Katarina Živković koja je sve vreme đuskala u društvu svog dečka Baneta Jankovića.

Slika
Slika
Slika

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Zavirite u domove poznatih  |  Poslato: 08 Avg 2012, 16:36
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Zorana i Miodrag Obradović: Porodična oaza na Dorćolu

Slika

Top-model i modni fotograf Zorana i Miša Obradović u harmoničnom su braku već jedanaest godina. Iako se pre nekoliko godina Zorana povukla iz medija i posvetila se postprodukciji fotografija svog supruga, u poslednje vreme uradila je nekoliko reklama i modnih kampanja. Jedna od naših najuspešnijih manekenki, koja je karijeru gradila van granica naše zemlje, poznata je po svojoj moći transformacija na fotografijama.

Slika

Modelingom se bavi od šesnaeste godine, a internacionalnu karijeru je započela u Milanu. Svetski poznati modni časopisi „Vog“, „El“ i “Meri Kler“ samo su neki od magazina za koje je snimila modne editorijale. Pored toga, bila je angažovana u reklamnim kampanjama mnogih poznatih brendova, kao što su „L’Oreal“, „Revlon“, „Bourjois“, „Koka-kola“. Tridesetpetogodišnja lepotica jedanaest godina je u braku sa najpoznatijim fotografom slavnih ličnosti u Srbiji Miodragom Obradovićem. Cenjeni fotograf završio je visoku školu za fotografe u Parizu „Ikar foto“ i imao je priliku da asistira nekim od najvećih fotografa današnjice: Li Striklendu, Patriku Demaršeljeu, Jurgenu Teleru i mnogim drugim. Talentovani Beograđanin sarađivao je i sa mnogim evropskim modnim magazinima i prestižnim modnim kućama, poput „Rochas“ i „Kristijan Lakroa“.

Slika

Bračni par, koji odlikuje pozitivna energija i ljubaznost, srdačno je dočekao ekipu magazina “Hello!” u stanu salonskog tipa, smeštenom na beogradskom Dorćolu. Njihov ljubimac, mađarska vižla po imenu Mili, veselo i dobrodušno maše repom dok Obradovići na početku razgovora počinju priču o njihovom domu.

Slika

Zorana: Dugo smo tražili stan jer smo želeli da bude salonski, što podrazumeva visoke plafone i debele zidove. To mi je najvažnije zbog kvaliteta koji se mnogo razlikuje od novogradnje. Oduvek sam volela velike, prozračne prostorije sa kružnim rasporedom. Najvažnije od svega je što ne čujem komšije, a ni oni mene. Salonski stanovi me podsećaju na Pariz, u kome sam dugo živela.

Slika

Miodrag: Pre četiri godine smo kupili stan. Sve smo srušili i renovirali, ostavili smo samo parket, kaljave peći i drvenariju. Nismo ljubitelji novogradnje, a i odrastao sam u saloncu. Nema ništa lepše od stana sa plafonima visokim skoro četiri metara, velikih prozora i prostora.

Slika

Da li ste želili da stan bude na Dorćolu?
Miodrag: Oboje smo Beograđani, želeli smo da stan bude u centru, ali se ispostavilo da je blizina Kalemegdana i Ušća idealno mesto za život.
Zorana: Dorćol mi je oduvek bio najlepši deo grada. Ulice su lepe, zadržale su duh starog Beograda, a u isti mah je i centar savremenih dešavanja, pun kafića i restorana.

Slika

Volite li antikvitete, kao i spoj modernog i starog nameštaja?
Zorana: Volim kombinaciju modernog i starog u svakoj sferi života. Klasika je uvek baza, a savremenost je ono što mu daje život. U svakom smislu sam potpuno naklonjena retrostilu , ali živim u 21. veku, radoznala sam i raspoložena za sve što je novo. Tako je i sa stanom.
Miodrag: Zorani pripada najviše zasluga za izgled enterijera. Odabrala je boje i detalje nameštaja. U našem domu ima komada mog porodičnog nameštaja, antikviteti stari po dvesta godina. Moderne komade smo sami dizajnirali, ja sam osmislio komodu na kojoj stoji televizor. Nismo tražili pomoć arhitekte dok smo opremali enterijer.

Slika

U kojoj prostoriji provodite najviše vremena?
Miodrag: U dnevnom boravku primamo goste i gledamo televiziju, a u kuhinji pravimo hranu, oboje volimo da kuvamo. Često smo u radnoj sobi gde oboje radimo, budući da se Zorana bavi postprodukcijom mojih fotografija.
Volite li što radite sa suprugom i utičete na izgled fotografija?
Zorana: Naš zajednički rad meni je zanimljiviji kad sam ispred kamere. Kada sam ispred kompjutera, samo ispunjavam zajedničke vizije, ali ne mogu da stavim lični pečat.

Slika

Koliko uživate u kreiranju jela, ko od vas bolje kuva?
Miodrag: Zorana se s godinama ispraksirala da sprema zdrave obroke, hranu spravljenu na pari. Ja sam tu za komplikovanije specijalitete, posebno kad dolaze gosti na večeru.
Zorana: Trudim se da se zdravo hranim. Bila sam neko vreme i vegetatijanac, sada jedem meso samo zato što moram, dok povrće obožavam. Mnogo jedem, ali imam odličan metabolizam pa mi to ne predstavlja problem. Brza hrana je godinama izostavljena sa mog menija.

Slika

Hello

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 23 Avg 2012, 09:36
Korisnikov avatar
rang
rang

Dadi Polumenti pozlilo na nastupu u Crnoj Gori!

Nije lako biti muzičar, posebno kada se pevač razboli, a ima zakazan nastup, što se dogodilo Dadi Polumenti kada je nedavno pevao u jednom klubu u Crnoj Gori.
Slika

Pozlilo mu je u toku nastupa, a kako se sve završilo, otkrio je pevač:

- Stvarno mi je bilo loše, imao sam temperaturu, a morao sam da pevam, nisam mogao da otkažem jer je sve bilo rasprodato. Usred nastupa sam osetio malaksalost, napravio sam pauzu i povratio se. Mislim da publika nije primetila da nešto nije bilo u redu sa mnom. Sad se oporavljam - ispričao je Polumenta.

Plus

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 23 Avg 2012, 09:53
Korisnikov avatar
rang
rang

Lena Kovačević rodila sina Vuka

Pevačica i njen suprug Veljko su sinu prvencu dali ime Vuk. I mama i beba se osećaju dobro, a vest o prinovi posebno je obradovala Lenine roditelje Duška i Nadu Kovačević
Slika

Džez pevačica Lena Kovačević je rodila sina. Ćerka proslavljenog dramskog pisca Duška Kovačevića porodila se u sredu ujutru, oko šest sati, u bolnici „Dr Dragiša Mišović“ na Dedinju. Pevačica i njen suprug Veljko su sinu prvencu dali ime Vuk. I mama i beba se osećaju dobro, a vest o prinovi posebno je obradovala Lenine roditelje Duška i Nadu Kovačević.

- Presrećni smo zbog bebe, Dušku neprestano zvoni telefon, svi zovu i čestitaju nam rođenje unuka - rekla nam je Nada Kovačević, supruga proslavljenog dramskog pisca. - Lena se odlično oseća, trudnoću je iznela bez problema, sve je hrabro podnela, čak i ove tropske temperature.

Povodom prinove u porodici Kovačević, biće priređeno slavlje, za čiju organizaciju je zadužen Lenin suprug Veljko.

Veliku popularnost i simpatije publike Lena Kovačević je stekla kao član žirija „Prvog glasa Srbije“. Lepa i talentovana pevačica, koja je završila muzički konzervatorijum u Amsterdamu, udala se prošle godine, bez ikakve pompe, a mediji su dugo pokušavali da saznaju ko je osvojio njeno srce. Upravo zbog rođenja deteta, Lenu nećemo gledati u novoj sezoni „Prvog glasa Srbije“, već će umesto nje u žiriju biti Aleksandra Radović.

Plus

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 23 Avg 2012, 10:09
Korisnikov avatar
rang
rang

Poznate face se rashlađivale koktelima uz Sak Noela (Foto)

Slika

Poznati prestonički splav "Fristajler" ugostio je i proteklog vikenda mnogobrojne poznate ličnosti, pa su svi oni koji nisu želeli da prašinare na Bir Festu, zabavu potražili na reci Savi uz hitove planetarno popularnog Sak Noela čiji hitovi su obeležili leto na izmaku.

Klub je bio pretesan za sve posetioce, a u masi su se pored "običnih smrtnika" našle i mnoge poznate face.

Sindi (ex Models) je stigla među prvima, a nešto kasnije, u separe tik do njenog smestila su se i braća Živojinović. Manekenka Gordana Radić đuskala je sa Filipom Mitrovićem, dok je Sandra Obradović uživala u društvu prijatelja.

Bilo kako bilo, društvo je spas od vrućina potražilo u koktelima, a žurka je kao i obično trajala do jutra.

Slika
Slika
Slika
Slika

Svet Plus

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 23 Avg 2012, 10:11
Korisnikov avatar
rang
rang

Bata Živojinović prebačen na VMA

Slika

Glumac Velimir Bata Živojinović prebačen je po preporuci lekara na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.

Živojinović je proteklih 49 dana, zbog težeg moždanog udara, lečen u beogradskoj Bolnici Sveti Sava.

Kako se planira, Živojinović će na VMA, na Odeljenju neurologije, ostati dve do tri nedelje, a posle toga bi trebalo da bude prebačen u Banju Selters u Mladenovcu.

Živojinović je u oktobru 2006. godine imao srčani udar, a bolovao je i od gangrene, koja je izlečena na Kubi pre tri godine.

Svet Plus

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu