Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Neka ovo bude mesto gde cemo mi dame komentarisati modna desavanja,razmenjivati svoja iskustva i kritikivati i hvaliti ista... ![[GirlSmiley88.gif] [GirlSmiley88.gif]](./images/smilies/GirlSmiley88.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Neka ovo bude mesto gde cemo mi dame razmenjivati svoja iskustva o raznim kozmetickim proizvodima... Pa moje dame kako se sminkate,kako negujete svoju lepotu!? ![[GirlSmiley88.gif] [GirlSmiley88.gif]](./images/smilies/GirlSmiley88.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Bravo Anđelka...uhhh... Tema koja nam je baš nedostajala... Reci mi koje ti kreme za lice koristiš? Koristiš li kakve tečne pudere...ili neke druge..šta koristiš od šminke...koliko se često šminkaš,ali ono temeljno....?
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
da li mi muskarci mozemo na onoj drugoj temi "zenski kutak" da pisemo 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Naravno da možete... Evo..mene interesuje kako vi muškarci gledate na žene...u tom smislu...kakav stajling i kakvu šminku volite vidjeti na ženi...??? Da je ekscentrična...ili umjerena...ili...ili... A možete i vi pisati kako se njegujete...kremice...parfemi...ovo ono... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Sto se tice sminkanja....koristim kremu kao podlogu,a zatim tecni puder rimmel stay matte 200 soft beige...sa jako malo rumenila i malo maskare... Kad hocu da istaknem oci koristim crni alajner ili teget olovku za oci...senke ne koristim,u jako retkim situacijama,poslednji put sam cini mi se stavila za jednu svadbu pre 4 meseca... Na usne obavezno labelo,bez toga ne mogu da zamislim dan...i uglavnom sjajeve za usne blagih nijansi,karmine izbegavam jer mi isusuju usne...Ponekad uvece stavim,al retko.... 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Trenutno koristim oil of olaz kreme...i rosalove...kako kada...zavisi od raspoloženja u kojem sam...  Deborah tečni puder...lorealovu maskaru double extension...olovke za oči u skladu sa garderobom...malo rumenila...u naznakama...ruž obavezno...meni usne ne isušuje...i sjaj...ako je potrebno...imam baš kvalitetne ruževe pa i nije potrebno preko stavljati sjaj...ali u kući koristim samo kremu,olovku,malo maskare i sjaj... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Blaga nijansa tecnog pudera, onako vrlo malo, malo rumenila i ruz. Volim mat ruzeve. Neeeekada dodje u obzir i maskara, ali mi nije potrebna. Po kuci vala nista, pa ni van kuce i tako mi je najlepse. Sto se tice nege koze lica, nemam problema sa pomenutim, hvala jednom delu zenske familije sto nasledih ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Ciscenje, maska i kremice se podrazumevaju upravo zbog povremenog sminkanja. Inace, obozavam mleka za telo E da... ukoliko poznajete nekog pcelara, al da nije neki muvator sto svasta trpa u med... zamolite ga da vam ostavim ono nesto (ne znam sada bas kako se zove, ali znace pcelar) sto se takodje prociscava kao i med, ali se ne koristi u ishrani. Jednom u dve nedelje (ili kada se setite), kada bas ne znate sta cete sa sobom, namazite lice i ostavite pola sata, sat. Isperite prvo toplom vodom, pa onda hladnom. Isto mozete da uradite i kada se kupate, s tim sto to nesto sipajte u vodu dok se kada puni, pa uronite ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
I ja volim mlijeka za tijelo...I imam ih iz svih linija ...parfemskih koje koristim...I gelove za tuširanje također,pa da ugođaj bude kompletan...jer parfeme baš obožavam I imam ih popriličan braj...za svako doba dana,i za svako raspoloženje... I moram reći da nikada nisam bez nivea kreme,bez becutan kreme I pudera,dječjih... Komšinice,jesi to mislila na propolis?
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
I ja sam pimislila na propolis 
|
|
|