Autoru |
Poruka |
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) ... ...tz tz tz kakva kobila..pogresila boju..neoprostvo.. ![[psmtr.gif] [psmtr.gif]](./images/smilies/psmtr.gif) ...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
neki film...zove se 'Trance' ....sa mojim omiljenim Vincentom Caselom hipnoza...jbt, sta im zena napravi svima nije ta hipnoza ni zajebancija
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Utisak dana mi je to sto nijednom nisam upala u saobracajnu guzvu, a nije da je nije bilo ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
neseČam se ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
utisak dana (sa zakasnjenjem) je izjava Daude zvezdinog fudblera, da se moli bogu gvozdja da kazni onoga ko mu je razbio staklo na autu. i da ostali bogovi sprece pocinioca da opet napravi nedelo. fiju fiju 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
casual je napisao: utisak dana (sa zakasnjenjem) je izjava Daude zvezdinog fudblera, da se moli bogu gvozdja da kazni onoga ko mu je razbio staklo na autu. i da ostali bogovi sprece pocinioca da opet napravi nedelo. fiju fiju  Čovjek iz Nigerije....ko zna kakve su tamo molitve i Bogovi...hahahaaa...a mi mu se smijemo... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
to je napisao na twiteru  ljut kao ris.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Pa slupali mu auto...hahaaa...ni twitter nije za svakog...ccc... 
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
''Incendies'' ne prestajem misliti o filmu i sudbini....na kraju filma sam ostala ovako ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif) ... nije moguce jbt!!!!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Trenutni utisak dana mi je prelep, mada mislim da ce i ostatak biti prelep, a i vise od toga ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|