Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
A ne ne... rekoh da je to intimna canzona ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ja mislila napisat ces nesto drugacije... intimna pa intimna..pa sta kao inace intimne ne pjevas naglas,samo u sebi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
paaaaaaa to se peva na uvce xexexe e, al da ti odam tajnu... danas mi stize citav snimak, vizuelno glasovni sa svim pesmama da vidim ja kako je to izgledalo posle dva hajnija xaxaxaxa
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
samo dva zar moze nesto da sep romjeni nako dva hajnija...osim sto ces mozda da podrignes  ...damski manir svakako heheh e taj nam snimak pusti
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
pa kod mene moze da se promeni, posle prvog hajnija se smejem i pricam kao navijena, posle drugog se samo smejem i eto hocu da pevam, posle treceg sam zaspala xexexexe
e ne moze to, to je citav snimak... ono ja na podijumu krestim i djuskam. to nije za siroke narodne mase xexexexe
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
savet, kako da Pitta sklonite iz kafane Platite Picardu da ode kod njega kao poslali iz bolnice masera i skuva mu kafu i sipa ricinus ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja mislim da je vrijeme za neki novi rebus 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
i ja, ili anagram,ili neke druge pitalice da nas Pitt pokrene
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
uuuuuuu uuuuu nema nam pomoci, la la la la la lala, la la la la lala laaaaaaaaaaa uuuuuu uuuuu uuuuu nema nam pomoci
TBF
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ha, gologuzija