Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Iskra je napisao: nema bre više punDŽu.. to ti je neki stari snimak sad ima modernu šizuru ups frizuru pa stari nego kako, tada su je svi shvatali ozbiljno xexexe Jaoj Naopaki, al cu da te mlatnem ne s jednom, vec s dve klompetine ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Komsinica je napisao: Iskra je napisao: nema bre više punDŽu.. to ti je neki stari snimak sad ima modernu šizuru ups frizuru pa stari nego kako, tada su je svi shvatali ozbiljno xexexe Jaoj Naopaki, al cu da te mlatnem ne s jednom, vec s dve klompetine ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif) kuku jos jedno obecanje...sacu se kloniram i ja ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
|
|
Naopak
|
|

N

|
zar si ti vec tamo, a Kone? 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
aham spoznala sam ludaju xexexe
|
|
Naopak
|
|

N

|
Komsinica je napisao: aham spoznala sam ludaju xexexe ne brini stizem uskoro, pa da mi pokazes parkice 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
jok bre, nema parkici, samo klupice kod cika doce xaxaxaxa
|
|
Naopak
|
|

N

|
a ima li...doTkorice tamo? ![[chocksmiley.gif] [chocksmiley.gif]](./images/smilies/chocksmiley.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|