Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
u kom pravcu treba da vozim za taj MURS bre ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
LaYa je napisao: kazem ja, lud  hehehe evo ti vanredni pa se cesi ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Iskra je napisao: u kom pravcu treba da vozim za taj MURS bre ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Nane kad upalis kola hehehe samo desno niz put 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
a vidi sad sto nam pokazuje kako zna da citira ok je naopaki, ok je ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kažeš samo deno jel ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Slabo se pisalo na forumu ovih dana. O cemu se radi....ko je sada zajebao, bojkot napravio ili sta vec !?  ...forum otvorio neko sigurno hahaha. Citala sam sa strane sve, nisam se ukljucivala...uglavnom dosadno. Nego da kazem da mi se svidjaju ove punjene Konine paprike....jakooooooooooo...ali samo zute, crvene ne jedem, kao i sto ne jedem ni one cokoladne bombonice zute boje...ne ide i gotovo.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
ih bre Moli, to su ljute bre. vezbam da osvojim jednog derana, voli mnogo ljuto da klopa a kad dodjes kod mene, ima da ti napravim moje punjene paprike, pa da samo pucas ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

|
odmaracu 24 sahata...lepota bozja
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Sudeći prema ovome...ja sam još uvijek dijete...baš divno... http://metro-portal.hr/prestajemo-biti- ... dina/80747
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|