Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 16:44

Autoru Poruka
oleg
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 27 Sep 2013, 14:13
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Jun 2013, 00:12

Julia je napisao:
ama kako da ne verujem
Verujem i da je to poseban neopisiv osecaj...
al nikako da osetim i ja to
:D :D :D :D

Hm [zaboravih.gif]

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 27 Sep 2013, 14:14
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

Julia je napisao:
ama kako da ne verujem
Verujem i da je to poseban neopisiv osecaj...
al nikako da osetim i ja to
:D :D :D :D

rekoh li ja tebi da ču da te ženim [pusicica.gif]

Slika

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 09 Okt 2013, 10:52
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Вучица je napisao:
Изгледа да је мени по овом питањцу упала кашика у мед, јес да нико од нас двоје каки смо везане вреће није ни мислио а боме ни писао нека та шућмураста слова... ил већ какава... Био је неки јануар ил фебруар а знали смо се као... с неких дискусија, расправки па и свађа тј неслагања мишљења о овом или оном... мало по мало почели смо све више да пишемо о `80-тим, `90-тим, о Златном папагају, музици, политици, обичајима, знао је да волим старе речи и изразе а пошто је то његов домен истим ме је обилато снабдевао, о Оњегину, о мојим момцима мсм Стфи и Ники, о његовим синовима, чак смо његова г-ђа и ја куцкале на тему мојих писанија... чак! да се зна.. предумишљаја било није.. тако је почело... мислили смо да је то нормално и ок, писати о свом животу... онда је он почео да пије све више... долазио на наш форум увоштен од алкохола... остали нису примећивали ал ја јесам... дошло је и лето... неких +45, она ноћ лепљива када ти и кожа смета а не тежак ваздух који и не може нормално да се удахне... пишемо ко ће где на летовање.. он каже ја ћу те мувати и смувати хахах смејала сам се томе тада... хмм прође море и лето... дође спетембар и једну ноћ стиже мени ПП што је за форум на коме сам била мени био знак да нешто није у реду а не да је неко љубависање... ПП од њега.. гласио је од прилике овако...``имам 100 година, касно сам се оженио, касно децу добио... исувише касно тебе нашао, исувише касно заволео, остаћу те гладан и жедан док сам жив, немам намеру да се разводим нити да неком од живота пакао правим, овде ме више бити неће, волим те и волећу те ал то је све и ништа, овим себе од тебе браним а и тебе од себе``... остала сам без текста, нисам одговорила... прошли су месеци неки или месец бем га... знам само да сам му смс-ом честитал славу... значи имала сам бр... отишао је за Јапан... није се оглашавао... лудела сам... ни слово.. ништа... мук... у међувремену дошла сам овде код вас... потреба да га упознам била је јача од ваздуха који удишем, ово све жене знају какав је осећај... неки март ил април ове године... испред Мањежа стоји господин висок 195, са зеленоплавим окама, светлосмеђом подужом косом, са осмехом од ува до ува... знам да је он... седимо већ сатима.. прича иде онако нормално с паузама... поздрављамо се ко ратници после тешке борбе, он одлази лево, ја десно... од тада га нема... од тада ни мене нема... а небих мењала ово своје искуство низашта... сада нисам паметнија... нисам ни опрезна... верујем да људи могу да се препознају и преко ваздуха а не преко слова... и да се на исти начин желе... само ту жељу треба пренети у додир ако се може и ако се изистински то нешто жели и осећа. [shakinghead.gif]

Ала сам се налупетала овде, незнајући да се то у појам Виртуелне љубави не може сместити.
Не, мислим да та нека Виртуелна љубав (како ми је објашњена дефиниција) не постоји, може се само и искључиво пренети у стварност да би могла егзистирати као љубав, иначе, само је имагинација и умишљај илити кратко речено залуђивање.

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 09 Okt 2013, 15:39
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

I koji je sad na koncu zaključak...ima li ili nema virtualnih ljubavi? [mislim.gif]

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 18 Okt 2013, 15:07
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Nema..to je kao sto je Vuki napisala '' имагинација и умишљај илити кратко речено залуђивање.''.
Moze poceti ovdje (kao sto moze poceti i na zeljeznickoj stanici, automehanicarskoj radnji, praonici, pekari ili gdje vec)....ali ako se ne prenese u realu onda je imaginarno i prava iluzija, nista drugo.
Jbg..ima i onih koje to usrecuje i predstavlja im neko zadovoljstvo.
Znaci takvi ce tu iluziju nazivati virtualnom ljubavi , a malo je pretenciozno u takvom slucaju koristiti rijec Ljubav.

Vrh
Naopak
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 18 Okt 2013, 21:07
Korisnikov avatar
N
N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20

ma kakvi..ne postoji to

ja sam rodjen naopako!

˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs

Vrh
Andjeo sa greskom
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 18 Okt 2013, 21:32
Korisnikov avatar
ASG

Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55

Postoje osobe koje samo takvu ljubav i mogu da imaju-virtualnu [zenskismeh.gif]

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 18 Okt 2013, 21:34
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Andjeo sa greskom je napisao:

[zenskismeh.gif] ...postoje...postoje...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 20 Okt 2013, 13:10
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Andjeo sa greskom je napisao:

tesko mi je u to povjerovati...
a i sve da postoje..onda to nije ni smijesno...to je za plakati i zaliti, jer se sigurno radi o nekom ebenom poremecaju.

Meni su gori oni koji imaju tzv stvarnu ljubav, ali bas ljubav...ali sta fali imati i virtualnu...ti tek ne znaju nista o ljubavi i pojmu rijeci ljubav.

Vrh
Andjeo sa greskom
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 20 Okt 2013, 21:14
Korisnikov avatar
ASG

Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55

Aj se vas dve prestanite ....preko mene...imate pp pa tamo lagano ili brzo kako hocete
:lol:

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu