|
Autoru |
Poruka |
Maša
|
 |
Tema posta: Re: TENIS | Poslato: 03 Okt 2013, 12:35 |
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Peking: Jelena u četvrtfinalu protiv Safarove Srpska teniserka bez izgubljenog gema savladala je Španjolku Karlu Suarez Navaro sa 6:0, 6:0 Najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Kine pošto je jutros u Pekingu savladala Karlu Suarez Navaro iz Španije sa 6:0, 6:0.
Plasman među osam najboljih u Pekingu Janković je ostvarila za svega 59 minuta igre, iskoristivši šest od ukupno 13 brejk lopti. Navaro praktično nije imala ni teoretsku šansu u ovom duelu, jer je srpska teniserka danas pružila, bez sumnje, najbolji meč na turniru.
Protivnica Jeleni Janković u meču za ulazak u polufinale biće Lusi Safarova iz Češke koja je savladala Andreu Petković
Turnir u Pekingu igra se za ukupni nagradni fond od pet miliona i 186.625 dolara. novosti
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
Maša
|
 |
Tema posta: Re: TENIS | Poslato: 04 Okt 2013, 14:39 |
|

Administrator

|
Peking: Jelena Janković u polufinalu protiv Kvitove
Srpska teniserka je u četvrtfinalu pobedila Čehinju Lusi Safarovu u tri seta - 6:7 (3:7), 6:4, 6:4. Za finale protiv Petre, koja je sa 2:1 savladala Na Li  Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u polufinale turnira premijer serije u Pekingu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedila Čehinju Lusi Safarovu u tri seta - 6:7 (3:7), 6:4, 6:4.
Za ulazak u finale, Janković će igrati, takođe protiv Čehinje, Petre Kvitove, koja je posle velike borbe savladala Kineskinju Li Na sa 4:6, 6:2, 6:4.Plasmanom u polufinale,
Janković je zaradila 310 bodova, jer je prošle godine na ovom turniru ispala u osmini finala i u ponedeljak će se vratiti među deset najboljih teniserki sveta.
Posle velike borbe, koja je trajala duže od dva i po sata, Janković je zasluženo ostvarila šestu pobedu u osmom međusobnom duelu protiv Safarove.
U prvom, najkvalitetnijem setu nije bilo brejkova, a Čehinja je u taj brejku bila mnogo sigurnija, da bi u nastavku meča Janković potpuno preuzela inicijativu.
Kako je meč odmicao, Safarova je sve više grešila, dok je srpska tenisera bila sve sigurnija, a Jelena je najbolje odigrala kada je bilo najpotrebnije, u finišu trećeg seta. novosti
|
|
|
|
|
Maša
|
 |
Tema posta: Re: TENIS | Poslato: 04 Okt 2013, 14:41 |
|

Administrator

|
Rodik hteo da bije Đokovića na US Openu Endi: Ušao sam u fizički sukob u svlačionici posle meča sa teniserom čije se ime rimuje sa Šmovak Šmoković. Saterao ga uz ormar, ali sam se vrlo brzo ohladio  Bivši svetski teniski broj jedan, Amerikanac Endi Rodik, otkrio je da svojevremeno umalo nije došlo do fizičkog sukoba između njega i Novaka Đokovića.
Rodik (31), koji je prošle godine završio karijeru, rekao je u intervjuu "Fox sportsu" da se sukobio sa Đokovićem u svlačionici na US Openu, a pretpostavlja se da je to bilo 2008. godine.
- Ušao sam u fizički sukob u svlačionici posle meča sa teniserom čije ime neću otkriti, mogu samo reći da se rimuje sa Šmovak Šmoković, i to se desilo jednom na US Openu. Pre našeg meča pričao sam svašta, a on je izašao na teren i razbio me. On je posle meča rekao nešto na moj račun, pa je ušao u svlačionicu. Tada sam krenuo prema njemu, saterao ga uz ormar, ali sam primetio da je njegov trener za nijansu krupniji od Donovana (MekNeb, kvoterbek u NFL ligi koji je bio u istoj emisiji sa Rodikom), i onda sam se smirio. Ohladio sam se vrlo brzo i odlučio da se povučem sa strane - rekao je Rodik, a prenosi B92.
Pre duela dvojice tenisera Rodik je komentarisao česte Đokovićeve povrede u to vreme, što je iznerviralo srpskog asa, pa mu je posle pobede u četvrtfinalu uzvratio na prozivke pred domaćin navijačima.
- Veoma sam srećan kada igram sa Rodikom, na njegovom terenu, u njegovom gradu, na njegovom omiljenom turniru, tako da pobeda nad njim predstavlja veliki napor. To nije lepo, nikako, da se pred tolikim ljudima kaže da sam imao 16 povreda i da foliram. Nemam ništa ni protiv koga, Endi je rekao da sam imao 16 povreda u prošlom meču što, očigledno nisam, zar ne? Sviđalo vam se to ili ne, tako je. Publika je već protiv mene jer misle da foliram sve, žao mi je", rekao je Novak posle tog meča.
Tokom te izjave navijači su Đokovića izviždali, preneo je B92. novosti
|
|
|
|
|
Zika
|
 |
Tema posta: Re: TENIS | Poslato: 05 Okt 2013, 05:06 |
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Zika
|
 |
Tema posta: Re: TENIS | Poslato: 06 Okt 2013, 12:31 |
|

rang

|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Zika
|
 |
Tema posta: Re: TENIS | Poslato: 06 Okt 2013, 13:03 |
|

rang

|
|
|
|
|
|
Zika
|
 |
Tema posta: Re: TENIS | Poslato: 07 Okt 2013, 01:54 |
|

rang

|
|
|
|
|
Maša
|
 |
Tema posta: Re: TENIS | Poslato: 08 Okt 2013, 14:59 |
|

Administrator

|
Ani promenjena rivalka na startu turnira u Lincu Tumbanja u žrebu zbog ubacivanja Kerber na spisak "vajld karata" promenili su protivnicu srpskoj teniserki, koja će u prvom kolu igrati protiv Janine Vikmajer UMBANjA u žrebu zbog ubacivanja Kerber na spisak "vajld karata" promenili su rivalku Ani Ivanović u prvom kolu Linca.
Na startu takmičenja sastaće se sa Janinom Vikmajer, umesto sa Nikulesku, a meč je danas ili sutra na programu.
U Austriji igra i Aleksandra Krunić, koja je u poslednjem kolu kvalifikacija juče bila bolja od Slovakinje Honcove 6:2, 6:3. novosti
|
|
|
|
|
Zika
|
 |
Tema posta: Re: TENIS | Poslato: 09 Okt 2013, 06:39 |
|

rang

|
|
|
|
|
Zika
|
 |
Tema posta: Re: TENIS | Poslato: 09 Okt 2013, 06:40 |
|

rang

|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 14 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|