Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ko zeli sneg nek kupi vate , pravite pahulje i bacajte po sobi:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: ko zeli sneg nek kupi vate , pravite pahulje i bacajte po sobi:) E ako si im rekla... Ni ja se ne bih bolje izrazio... Kakva crna zima... Kamo sreće da je leto barem 8 meseci...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
ZIMA! ZIMA! ZIMA!
LETO NAPOLJE! LETO NAPOLJE! LETO NAPOLJE! (xaxa ovo se cuje sa tribina!)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Hah Kone... Ti mora da često stavljaš ruke u komoru frižidera ne bi li se koliko-toliko setila zimskih čarolija...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
xaxaxa vazda.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46219
|
Volim zimu jer na ovim nepodnošljivim vrućinama ne mogu ni da mislim. ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Konacno mi ovo vreme prija. A sada malo sneg i mraz.
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
volim zimu ja...ne znam zasto ali je volim
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma ne volem je IČ em je ladnO.. em se natrontam i jopet mi zimoČa.. em je slabo grejanje 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Volim jer me stipa po obrazima, kad dodjem sa snega onaj mraz mislim da mi se sve za butine zalepio,sve peckaju a unutra toplooooo, pa mi se sve ušike zajapure, onaj prvi sneg kad padne a ti u neki sumrak setas po nnjemu a on sve skripi... namusas nekog, namusaju tebe, padnes, gledas da li je neko video, joj radosti ako nije...
ne volim...koliko god da se obucem hladno mi je, mrzim kapu, a ope tmi je hladno, ne volim kad mi duva za vrat, a uvek mi duva.. ujutro onako sanjiv i topao juris u garderobu dok sav cvokoces, džaba je unutra toplo.. sneg se topi, pa na sve strane bare i samo gledam koji ce automobil da me zapljusne, ciscenje snega, mi nemamo srece kao onaj sa grtalicom...
|
|
|
|
|
|