Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Picard je napisao: Molena je napisao: opet moram da ti napominjem da si ti mene vec davno zaveo sjecas se....znas onda...onoooo ma znassss sigurna sam ne sjećam se bio sam pod utjecajem idem jesti, ogladnio sam nenormalno, od jednom opasna ženo, pozdrav (op.a. tko bi rekao da je ona tako opasna, isss) isss , jes' vidio hahah ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a di je onaj što smene flertka da mu nešto rečem ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
oklen znaš ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ebo i ISkra ima svoj par za flertkanje...e stvarno najgora sam od svu decu
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julia je napisao: hahahahhaah  mi smo samo frendovi...i on ti je to rekao javno i glasno,nemŠ brige slobodno nastavi da mu pises ljubavne pjesmice ali samo njemu..ne Triletu 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Julia je napisao: hahahahhaah  mi smo samo frendovi...i on ti je to rekao javno i glasno,nemŠ brige slobodno nastavi da mu pises ljubavne pjesmice ali samo njemu..ne Triletu  uffffffffffff...fala ti, ovo ti ne merem nikad zaboraviti mnogo mi znaci 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e vako....
Hajde duso ja i ti da flertkamo malo, nista nece da ti fali a meni je stalo...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|