Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 23:40

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 25 Sep 2013, 03:01
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

OBRAČUN NA FARMI: Zorica udarila Divnu?!

Divna Karleuša požalila se da je Zorica toliko jako udarila da joj je zamalo polomila nogu

Slika

Nova tuča na Farmi.

Divna Karleuša požalila se da ju je Zorica toliko jako udarila da joj je zamalo polomila nogu.

"Bacila je bubicu, i onda me udarila u nogu. Ne mogu da pričam više o tome", rekla je Ivanu.

"Ako ovi iz zadruge nisu videli šta je bilo, onda hoće da je zadrže na imanju. Skoro mi je nogu slomila. Nju moraju da drže, pa nek je drže. Nema niko pravo da me izbaci iz kupatila.", objasnila je sukob sa pevačicom Džidži.

Divna je rekla da ju je Zorica isterala iz kupatila i da kad je Divna stavila nogu između vrata, pevačica je pokušala da ih zatvori i tako joj je podvredila nogu.

Podsetimo, sukob između dve farmerke počeo je sinoć kada je Divna sve pevače nazvala folirantima, što je Zorica shvatila kao veoma tešku uvredu i zaklela se da joj neće silaziti sa kičme dok su na Farmi.

"Pošto je gospođa Karleuša rekla da su svi pevači foliranti, neću više da radim u kuhinji. Ti si najveći folirant na svetu, a dete ti drži mikrofon", rekla je Zorica.

"Ostavi moje dete na miru i gledaj svoja posla. Uzeli ste Saru u mašinu, ostavite je na miru", odbrusila je Divna. Posle prepirke najverovatnije je došlo do koškanja u kupatilu kada je pevačica gurnula Divnu Karleušu.

Kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 30 Sep 2013, 05:00
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Crni izbačen, Vajs je plakao

Emotivno veče na imanju u Lisovićima. Vajsu je bio rođendan, pa se raznežio. U areni sve "pucalo" od znanja, a pobedu je odnela Sara.

Slika

Ređala su se pitanja šta je slepo kuče, kako izgleda divlje parenje krava, zašto je boranija otrovna ukoliko se konzumira u sirovom stanju...
Sara je znala odgovore na mnoga od njih. Ipak i da nije učila, izgleda da su gledaoci bili na njenoj strani, pa je imala daleko više glasova od Dragana Krstića Crnog.

Posle dupliranja njenih glasova, Ognjen je rekao da je pobednik Sara Trajanović sa 81,88% glasova, a da Crni sa 18,12%, napušta imanje.

Crnog ćemo pamtiti po tome što ima kratak fitilj i po pretnji koju je uputio rediteljki Jeleni Glubović.

Kada je Ognjen proglasio pobednika, Crni je izjavio da se vrlo emotivno povezao sa farmerima, ali da mu porodica mnogo nedostaje.

Produkcija je opet rešila da malo "zabiberi" pa je dodelila tajni zadatak Lepom Mići, a to je da ubedi Kaću Grujić da pokloni par cipela glavnoj svađalici Jeleni Golubović.

Vajsov rođendan je takođe obeležio nedelju veče na Farmi. Od porodice je dobio tortu i pismo, koje je jedva pročitao, jer je pokušavao da zadrži suze.

mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 01 Okt 2013, 01:32
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Novi incident, Čupo dobio vrelu kafu u lice

Jelena Golubović kažnjena, jer je Čupu polila vrelom kafom po licu. On masirao Divnu, što se Jeleni nije dopalo.

Slika

Jelena Golubović je ostala bez jedinog saveznika na Farmi - Čupe.

Iznervirana što je Čupo masirao Divnu Karleušu, Jelena je polila Čupu vrelom kafom po licu, a on je zadobio lakše opekotine. Zadruga je potom kaznila Jelenu izolacijom.
Čupo je bio besan i govorio da "Jeleni treba dijagnoza" i da će "nekoga napasti", a Jelena nije mogla da se pomiri sa tim da je pristao da masira Divnu Karleušu, sa kojom je od početka Farme na ratnoj nozi.

"On je meni tražio da ja njega masiram. Onda mu je toliko dobro da on masira Divnu! I to Divnu koja mi je rekla da smrdim", vikala je Jelena.

Potom je Zadruga od svih farmera tražila da se izjasne koga smatraju dvoličnom osobom, a ogromna većina je, naravno, rekla da je to Jelena Golubović.

Čupo je prvi napao Jelenu: "Ona je do sada sra** pored wc-a, a sad se usra** do svog vrata!".

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 03 Okt 2013, 22:40
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma 5: Jezdimir Vasiljević - Gazda Jezda ušao na Farmu!

Slika

Prošlo je više od mesec dana od kako je rijaliti Farma 5 počeo, a produkcija je od tada farmerima priredila samo nekoliko iznenađenja. Večeras je na red došlo još jedno, a vanredno je na Farmu ubačen Jezdimir Vasiljević poznatiji kao Gazda Jezda.

U proteklih 33 dana produkcija Farme ubacila je Vanju Mijatović i Šekija Turkovića i time iznenadila farmere, mada je mnogo veće iznenađenje bio Andrija Aki Marković koji je posle žurke ušao sledeće nedelje i postao takmičar kao i svi ostali, sa sitnom razlikom da je jedini koji spava u Sarinom krevetu.

Večeras se farmerima prudružio još jedan takmičar, a u pitanju je Gazda Jezda koji je najnovije iznenađenje produkcije. Kako će se on snaći među farmerima i kako će ga oni prihvatiti videćemo u narednom periodu.

Jezda je bio osuđen na pet godina zatvora jer je oštetio mnoge štediše "Jugoskandik banke", a farmeri su ga dočekali sa komentarima koji se tiču štednje i zamolili ga da im pomogne sa situacijom, jer su oni konstantno u krizi.

svet+

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 06 Okt 2013, 01:08
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Šeki i Zuzi Zu protiv Jelene

Farmeri u Arenu poslali Šekija, gledaoci Zuzi Zu, a Divna Jelenu Golubović

Slika

Popularna rediteljka je svoje mesto u Areni rezervisala direktnom nominacijom zbog čupanja Divne Karleuše, a farmeri su, daleko bezbolnije, jednostavno "ispunjavali želju" Šekiju Turkoviću da ode kući.
Publici se ove nedelje najmanje dopala Zuzi Zu.

Tokom deljenja štapića smo, naravno, slušali hvalospeve o farmerima, ali ne i od Mikija Đuričića.

"Daću Šekiju štapić, ne zato što želi da ide kući, već zbog toga što ne zna da se šali. Danima je nervozan, brzo plane i naljuti se...a i druži se sa Jelenom Golubović".

"Jedini koji je rekao istinu", nasmejao se Šeki i nastavio.

"Jasno je kao dan da je Divna ovo planski uradila i hvala joj. Kad sam ušao, nijednog farmera nisam izdvojio, niti sam ikoga opsovao. Trebalo je, po mojim dragim farmerima verovatno da uzmem Jelenu Golubović i da je šutiram. Ja nisam dvoličan, ja se i u privatnom životu ponašam ovako. A, Mikiju bih rekao da ima kraći fitilj od mene".

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 07 Okt 2013, 14:59
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

NAPUSTILA IMANJE
ZUZI ZU: Moj osmeh je moj odbrambeni mehanizam

Pevačica je pobedila u kvizu znanja, ali to joj nije bilo dovoljno da ostane na Farmi

Slika

Pevačica Zuzi Zu je napustila imanje. Ona je pobedila u kvizu znanja i glasovi su joj duplirani, ali to nije bilo dovoljno da bi ostala na Farmi.

Zuzi je rekla da je svesna da je bila povučena, ali da ima početak angine pektoris, i da je morala da bude malo mirnija.
Pevačica je rekla da je njen osmeh, njen odbrambeni mehanizam.

Pevačica je rekla da nije uvek bila svesna da je u rijalitiju. "Meni je bubica nije ni bila napred, nego na leđima. Ja nisam ni razmišljala kao da sam u rijaliti šouu. Ja sam učestvovala u Farmi koliko je trebalo. Dosta miran tip i ne volim svađu i viku.", rekla je Zuzi.

"Sinoć posle predstave, nas 5 je igralo uz vatru. U tom trenutku, nemam gde da se presvučem, i ja sam se presvukla pred kamerom. Džidža je došla i tražila mi crvenu periku, a ja sam joj odbrusila. To mi je jedinog krivo jer sam bila veoma nervozna", rekla je Zuzi.

"Meni je bilo veoma lepo. Volim prirodu i životinje. Drago mi je što sam pevala toliko", rekla je

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 07 Okt 2013, 15:05
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

AKI IZBAČEN: Saro, čekaću te! SARA U SUZAMA: Ne želim da odeš!

Pevač i Sara su se zbližili na Farmi, a ona nije mogla da se smiri kada je čula da on mora da napusti kuću

Slika

Pevač Andrija Marković Aki je izbačen sa Farme jer nije ispunio zadatak koji mu je Zadruga dala. Njegov odlazak je mnogo rastužio Saru Trajanović koja je grcala u suzama na rastanku.

Kada je Ognjen saopštio Akiju da nije ispunio zadatak i da mora u roku od dva minuta da napusti kuću, većina farmera je bila šokirana, a najviše njegova devojka sa Farme.

Sara je sve vreme plakala i otišla je sa njim u gardarobu da se pozdrave. Aki je pokušavao da je smiri, ali ona je sve vreme plakala. Zamolio ju je da se čuva i da će je čekati kada izađe.

"Molim te samo jednu stvar, čuvaj mi se ovde. Ja sam napolju, čekam te. Ispao je problem je što sam ti rekao za zadatak", tešio je Aki, ali ona nije želela da ga pusti. "Ostao bi samo da mi nisi rekao! Ne želim da odeš!"

Nikako nije mogla da se pomiri sa tim da on izlazi "Ja sam tu, uvek", rekao je pevač.

Kasnije je Sara u razgovoru sa Ognjenom rekla da je potpuno u šoku. Njoj nije jasno zašto je od svih farmera, najglasniji Marko Vukota što se tiče njenog ljubavnog života. "Marko Vukotić se bavio mojim ljubavnim problemima. O njemu mislim sve najbolje, ali jednostavno se nismo energetski poklopili. Ne razumem zašto voli da komentariše moj ljubavni život. Nije mi prijatno."

Sara je rekla da joj se Aki dopao od prvog trenutka od kad ga je prvi put videla. "Ja osećam da sam zaljubljena u njega, i mislim da Aki oseća isto. Čekaće me kad izađem i dao mi je neke savete."

Što se tiče Ivana, Sara je rekla da joj je tema sa njim presela. "On je mene razočarao u svakom pogledu i ne bih da se ponavljam. Duboko u sebi je dobar čovek, ali ono što on radi nije dobro."

Ona je rekla da otkad je Aki došao, da ju je "podigao" i da će se sad opet sama boriti sa svima.

Slika

Slika

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 07 Okt 2013, 15:17
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

MARIJANA LEONTIJEVIĆ SINOĆ SE PRESELILA U LISOVIĆ

ŠOK: Borisova bivša ušla u Farmu!

Ostali smo u prijateljskoj vezi. Imam veoma lepo mišljenje o njemu - rekla je manekenka i balerina

Slika

Neočekivani susret.
Marijana Leontijević, bivša devojka manekena Borisa Stamenkovića, pridružila se farmerima na imanju u Lisoviću. Ostaje da se vidi da li će između bivših ljubavnika sevati varnice, mada je lepotica iz kompanije „Mis Yu“ već nagovestila da će se Boris iznenaditi.
- Ostali smo u prijateljskoj vezi. Imam veoma lepo mišljenje o njemu - rekla je manekenka i balerina, koja je na izboru za mis Srbije ušla u top pet, a u Antaliji 2004. godine sa svojih 12 godina proglašena je za mis malu princezu sveta.

Ipak, s obzirom na to da je Boris baš zagrejan za Katarinu Grujić, s kojim se i ljubio pred kamerama, pitanje je da li će biti oduševljen zbog prisustva bivše drage.

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 09 Okt 2013, 21:40
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

PRODUKCIJA PRIPREMILA IZNENAĐENJE
Na Farmu uskoro ulazi još jedan takmičar sa tajnim zadatkom!

Kao što smo do sada navikli, svi farmeri koji su naknadno ušli u šou, imali su po tajni zadatak, pa će tako i novi takmičar dobiti nešto interesantno

Slika

Produkcija Farme najavila da će uskoro na imanje ubaciti još jednu osobu.

Kao što smo do sada navikli, svi farmeri koji su naknadno ušli u šou, imali su po tajni zadatak, pa će tako i novi takmičar dobiti nešto interesantno.

Iz produkcije najavlju da će biti vrlo zanimljivo, a po komentarima zaključujemo da su svi nestrpljivi da saznaju o kome je reč.

Sudeći po zamagljenoj slici, za sada su nagađanja da je u pitanju Radoš Bajić, Momir Bulatović, ili Džidžin otac - Dragan Stojković Bosanac.

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 13 Okt 2013, 21:31
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Miki pobegao sa "Farme", diskvalifikovan bez prava povratka! (VIDEO)

Noćašnjim bekstvom Đuričić je prekršio ugovor kojim je učesnicima strogo zabranjeno da napuštaju ograđeni deo imanja i zbog toga će ga produkcija tužiti

Slika

Miki Đuričić je noćas pobegao sa imanja u Lisoviću i budući da je time prekršio najstrožije pravilo “Farme”, diskvalifikovan je iz rijalitija bez prava povratka!

Tokom sinoćne žurke, Miki, koji je i ranije u nekoliko navrata govorio da više ne može da izdrži u Lisoviću i da želi da izađe napolje, iskrao se napolje i napustio ograđeni deo imanja! Budući da je time prekršio sva moguća pravila rijalitija, Zadruga je objavila da je Đuričić diskvalifikovan bez prava povratka, ali tu nije kraj Đuričićevim nevoljama!

Naime, u ugovoru koji potpisuju svi farmeri jedna od najvažnijih stavki je odredba o zabrani napuštanja imanja, i iz produkcije su već najavili da će zbog nepoštovanja ugovora, pokrenuti sve zakonske mere protiv Mikija.

Slika

Nakon ovog incidenta, najozbiljnijeg do sada, ako ne računamo fizički obračun kada je pčelar iz Kupinova pesnicom udario Marka Vanilu, Zadruga je zbunjenim učesnicima “Farme” poslala pismo u kojem objašnjava šta se dogodilo.

Da podsetimo, Miki je i ranije bežao iz rijalitija – 2006, u prvoj sezoni “Velikog Brata” je izdržao 15 dana a zatim samovoljno napustio šou. U ovaj rijaliti se vratio 2007. u drugoj sezoni, ali i tada je utekao, ovoga puta nakon što je u kuću ušao njegov otac Mirko.

Jelena Golubović iznervirana što joj niko od farmera nije rekao da je Miki pobegao:

telegraf

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu