Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 03:42

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:38
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Minnie je napisao:

..ček, ček...nije valjda da casa voliš više nego mene...samoubiću se ako je tako...jer dok smo ja i tw zidale ovaj forum on se kurvo bog sami zna gde...

[hanghead.gif]
I ti voliš Nera više nego mene,što je meni sasvim razumljivo.

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:39
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

Вучица je napisao:
Minnie je napisao:
..tela sam se solidarisati i ne zucnut sve dok traje sedmodnevni bossov ban al' trt..neće da može...

..Astra...obraćam se tebi...nemoj mi niš' slati onog dvogledaša...jer ovo obraćanje je lićno. da se zna..
...što ne banuješ žozefinu koja svesno krši pravilnik...ako već igraš na rigoroznost i pravila..nažalost i na moje razočarenje ti se očito igraš..
..sinoć si uvela novo pravilo da opravdaš dvogledaša, koji me banovao iz ličnog hira, kao i gospodina Mr-a... a što je već Boss naheb'o , to posebna priča koju teško da ću svariti..a večeras se oglušuješ o namerno i svesno kršenje pravilnika..i ne reaguješ uopšte...
..u pravilniku piše da nije dozvoljeno u postu odgovarati sa jednim smajlijem a Casuel to konstantno radi i niko da ga umoli da prestane iliti nedo dragi bog da ga sekundarno banuje kao recimo ja i Mr koji čak taj isti pravilnik ne prekršismo uopšte.. ..

Тако је и то не једном!

Ал нема проблема ушла је зато Вуки [acigar.gif]

e ovo je balans...nisam slučajno tražila ban žozefine...znala sam da će odreagovati izbalansirano..baš kako treba [pozz.gif]

..Vuki ljub..ko hebe žozi..ionako mi deluje nekako stranski...vuki bar priča dijalektovano..da je ceo svet razume... [zenskismeh.gif]

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:46
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Astra je napisao:
Minnie je napisao:

..ček, ček...nije valjda da casa voliš više nego mene...samoubiću se ako je tako...jer dok smo ja i tw zidale ovaj forum on se kurvo bog sami zna gde...

[hanghead.gif]
I ti voliš Nera više nego mene,što je meni sasvim razumljivo.

..pričam sa astrom...tek da podsetim...

..ali ja to sebi mogu da priuštim jer nemam svoj forum a ti vidi...

..ustvari imam i ja forum...prahnulo mi da ga napravim..napravila...i ki bonbonica mi...samo zahebte što ću bilo koga zvati...mnogo mi se svidja žto ima samo dva člana...nero i minnie...i dosta...rekoh može mi se...

..sećaš se kad sam te negde pitala zašto modovi moraju da imaju klonove a ne da pišu i delaju pod svojim nickom..jer meni to sakrivanje uvek bilo bzv...odgovorila si mi...da nebi rešavali ljubavne probleme po forumu...ne znam šta si ti mislila...al' meni bilo logično i prihvatila sam mišljenje ko ispravno...jesi ga možda ti promenila...

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:48
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Minnie je napisao:
Вучица je napisao:
Minnie je napisao:
..tela sam se solidarisati i ne zucnut sve dok traje sedmodnevni bossov ban al' trt..neće da može...

..Astra...obraćam se tebi...nemoj mi niš' slati onog dvogledaša...jer ovo obraćanje je lićno. da se zna..
...što ne banuješ žozefinu koja svesno krši pravilnik...ako već igraš na rigoroznost i pravila..nažalost i na moje razočarenje ti se očito igraš..
..sinoć si uvela novo pravilo da opravdaš dvogledaša, koji me banovao iz ličnog hira, kao i gospodina Mr-a... a što je već Boss naheb'o , to posebna priča koju teško da ću svariti..a večeras se oglušuješ o namerno i svesno kršenje pravilnika..i ne reaguješ uopšte...
..u pravilniku piše da nije dozvoljeno u postu odgovarati sa jednim smajlijem a Casuel to konstantno radi i niko da ga umoli da prestane iliti nedo dragi bog da ga sekundarno banuje kao recimo ja i Mr koji čak taj isti pravilnik ne prekršismo uopšte.. ..

Тако је и то не једном!

Ал нема проблема ушла је зато Вуки [acigar.gif]

e ovo je balans...nisam slučajno tražila ban žozefine...znala sam da će odreagovati izbalansirano..baš kako treba [pozz.gif]

..Vuki ljub..ko hebe žozi..ionako mi deluje nekako stranski...vuki bar priča dijalektovano..da je ceo svet razume... [zenskismeh.gif]

[zenskismeh.gif]
цмокам и ја тебе [pusicica.gif]

dhe këtu gjithsesi tim memec kam dashur Josephine [acigar.gif]

ово је само за нас полиглоте [okac.gif]

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:51
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

-..e da..nemam ništa esplicitno niti bombastično da izjavim niti da bilo čime ucenim admin tim... nešto nisam u tom fazonu.... al' da ću isključivo pisati na ovoj temi..to sigurno oću...sve dok ne nađete način da mi vratite bossa...
..cenim da imami tol'ki minuli rad i tol'ke zasluge za mnogo što šta da mi se može biti 'volko i razmažena i hirovita...

Poslednji put menjao Minnie dana 30 Sep 2013, 01:53, izmenjena samo jedanput

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:52
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Meni je potpuno svejedno sa kog ću nicka pisati...o tome se možemo još razgovarati...
Iskreno,malo mi glupo da sa admin nickom chatujem,il pišem po kafani.
Predrasude...a ima i navike...a i ne vidim što bi to smetalo... [smilie_denk_47.gif]

Vrh
spectator
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:55
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2013, 02:22

Astra je napisao:
Minnie je napisao:
dalje... povodom mog bana tek ću se ispisati al' drugom prilikom i na drugom mestu.. i ne zato što sam banovana... san mi je bio preko potreban..i to mi bilo više k'o usluga...već što manipulišeš i likovima i delima neviđeno...kršiš ljudska pravila za šta sleduje 'lađenje 'ladnije od forumskog bana....i bossa ne opraštam ..ni pod razno...

Ja te nikada ne bih banovala...ni zbog čega...
Zna to moj kolega...on je postupio po svojoj procjeni...

E ovdje ću i ja reagirati.
Minnie,prvo je krenulo kao tvoja šala pisanje bijelim slovima po bijeloj podlozi.OK.
Međutim,ti nastavljaš s takvim pisanjem,nečitki se postovi gomilaju.Tome se pridruže još neki forumaši/ce.Javno zamolim da se to ne radi,ali jok.Iz inata nastave pisati,kao i ti.U pp poruci napišem da ova tvoja rabota nije OK.
Opet nastavljaš po svom.
E sad dolazimo do suštine:za mene nema nedodirljivih forumaša/ica,pa u tu kategoriju ne spadaš ni ti.
Ne mora ama baš sve biti u Pravilniku.Zamisli da svi počnu pisati bijelim slovima po bijeloj podlozi.I na kojem se to forumu tolerira pisanje bojom slova identičnoj podlozi?Samo bi se to trebalo ovdje dopuštati,jer si ti autorica takvog pisanja.
OK,uvrijeđena si,pa neka si-tvoje pravo.
Što god mislili o meni,ne dopuštam da se mene vrijeđa,što je Boss radio,a i taj dan je već dva puta bio baniran (ne od mene),jer je provocirao.

Slika

Slika

Upozoravan je,dva bana u jednom danu i on nastavlja izazivati.Nisam ga trebao dirati,jer je tvoj miljenik,što li?
Za mene su svi forumaši isti-ni sa kime nisam povezan,nemam miljenike/ce,niti sam protiv nekoga,nema osobnog animoziteta.

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:56
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Minnie je napisao:
-..e da..nemam ništa esplicitno niti bombastično da izjavim niti da bilo čime ucenim admin tim... nešto nisam u tom fazonu....al' al' da ću isključivo pisati na ovoj temi..to sigurno oću...sve dok ne nađete način da mi vratite bossa...
..cenim da imami tol'ki minuli rad i tol'ke zasluge za mnogo što šta da mi se može biti 'volko i razmažena i hirovita...

Ja samo mogu da apelujem na kolegu koji ga je banovao na 7 dana,da ban sada i povuče.
Rekoh već,svaki moderator radi po svojoj slobodnoj procjeni...ja sam Bossu prelazila i preko gorih stvari...
A Maša pogotovu.
Imaš... [001_smile.gif]

Vrh
spectator
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 02:00
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2013, 02:22

Astra je napisao:
Minnie je napisao:
-..e da..nemam ništa esplicitno niti bombastično da izjavim niti da bilo čime ucenim admin tim... nešto nisam u tom fazonu....al' al' da ću isključivo pisati na ovoj temi..to sigurno oću...sve dok ne nađete način da mi vratite bossa...

Ja samo mogu da apelujem na kolegu koji ga je banovao na 7 dana,da ban sada i povuče.
Rekoh već,svaki moderator radi po svojoj slobodnoj procjeni...ja sam Bossu prelazila i preko gorih stvari...
A Maša pogotovu.
Imaš... [001_smile.gif]

Ne,ne pristajem na skidanje bana Bossu,kad već to spominješ.No,ti si gazdarica,radi što te volja.

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 02:01
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Astra je napisao:
Meni je potpuno svejedno sa kog ću nicka pisati...o tome se možemo još razgovarati...
Iskreno,malo mi glupo da sa admin nickom chatujem,il pišem po kafani.
Predrasude...a ima i navike...a i ne vidim što bi to smetalo... [smilie_denk_47.gif]

..meni nije...jer se obraćam administratoru astri...na senku sam debelo ljuta...onako ljudski...
..i još nešto da ti naglasim..ovo je još uvek moj forum..moš ti plaćaš kiriju kol'ko oš...i znaš zašto je možda više moj nego tvoj...jer ga ja više cenim...i vrlo svesno pišem...jer pisati o bilo čemu znači dizati tiraž...a oćutati..izignorisati ban i bossa i sve ostalo....znači zaspati zimskim snom

..a sve više verujem da i tebe više cenim nego što ceniš sama sebe...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu