Astra je napisao:
Minnie je napisao:
dalje... povodom mog bana tek ću se ispisati al' drugom prilikom i na drugom mestu.. i ne zato što sam banovana... san mi je bio preko potreban..i to mi bilo više k'o usluga...već što manipulišeš i likovima i delima neviđeno...kršiš ljudska pravila za šta sleduje 'lađenje 'ladnije od forumskog bana....i bossa ne opraštam ..ni pod razno...
Ja te nikada ne bih banovala...ni zbog čega...
Zna to moj kolega...on je postupio po svojoj procjeni...
E ovdje ću i ja reagirati.
Minnie,prvo je krenulo kao tvoja šala pisanje bijelim slovima po bijeloj podlozi.OK.
Međutim,ti nastavljaš s takvim pisanjem,nečitki se postovi gomilaju.Tome se pridruže još neki forumaši/ce.Javno zamolim da se to ne radi,ali jok.Iz inata nastave pisati,kao i ti.U pp poruci napišem da ova tvoja rabota nije OK.
Opet nastavljaš po svom.
E sad dolazimo do suštine:za mene nema nedodirljivih forumaša/ica,pa u tu kategoriju ne spadaš ni ti.
Ne mora ama baš sve biti u Pravilniku.Zamisli da svi počnu pisati bijelim slovima po bijeloj podlozi.I na kojem se to forumu tolerira pisanje bojom slova identičnoj podlozi?Samo bi se to trebalo ovdje dopuštati,jer si ti autorica takvog pisanja.
OK,uvrijeđena si,pa neka si-tvoje pravo.
Što god mislili o meni,ne dopuštam da se mene vrijeđa,što je Boss radio,a i taj dan je već dva puta bio baniran (ne od mene),jer je provocirao.
Upozoravan je,dva bana u jednom danu i on nastavlja izazivati.Nisam ga trebao dirati,jer je tvoj miljenik,što li?
Za mene su svi forumaši isti-ni sa kime nisam povezan,nemam miljenike/ce,niti sam protiv nekoga,nema osobnog animoziteta.