Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 22:30

Autoru Poruka
Minnie
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:17
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

..dalje...danima prizivaš trileta...trile javi se...drile zlato...trile neophodan..i trile dođe...doduše malo neobično upakovan i ti ga otreseš ko krušku...beš dobar dan...samo gudbaj čarli...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:18
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Astra je napisao:
Minnie je napisao:
..što mmi ne odgovaraš na lična pitanja..ono za casa...baš me interesuje..smije li novi mod njega banovati s obzirom da je prekrišio pravilo...bar hiljadu puta...

Ne smije,niti će ikog banovati zbog smajlića.

..zasto onda ne izbrišeš taj ćlan pravilnika...ako ti već tako odgovara...s obzirom da možeš da dodaš sve što ti se prohte...

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:18
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Minnie je napisao:
..dalje...boss se odlučio za trajni ban...osećaš li se odgovornom..krivom ...osećaš li bilo šta povodom toga...
..meni recimo užasno krivo i grize me savest što zbog moje zezancije i podrške meni on plaća ceh...

Ne...ne osjećam se krivom zbog Bossovih postupaka...Zašto bih?
A slobodno ti mene analiziraj,biće mi drago da sve iščitam.
Ti znaš da ja tebe volim i da jako poštujem tvoje mišljenje.

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:21
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Minnie je napisao:
..dalje...danima prizivaš trileta...trile javi se...drile zlato...trile neophodan..i trile dođe...doduše malo neobično upakovan i ti ga otreseš ko krušku...beš dobar dan...samo gudbaj čarli...

Prvo je zamoljen da se pojavi sa svojim nickom...plus i pp...

Slika

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:26
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

dalje... povodom mog bana tek ću se ispisati al' drugom prilikom i na drugom mestu.. i ne zato što sam banovana... san mi je bio preko potreban..i to mi bilo više k'o usluga...već što manipulišeš i likovima i delima neviđeno...kršiš ljudska pravila za šta sleduje 'lađenje 'ladnije od forumskog bana....i bossa ne opraštam ..ni pod razno...

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:28
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Minnie je napisao:
Astra je napisao:
Minnie je napisao:
..što mmi ne odgovaraš na lična pitanja..ono za casa...baš me interesuje..smije li novi mod njega banovati s obzirom da je prekrišio pravilo...bar hiljadu puta...

..zasto onda ne izbrišeš taj ćlan pravilnika...ako ti već tako odgovara...s obzirom da možeš da dodaš sve što ti se prohte...

Ni u životu se slijepo ne pridržavamo svih pravila,nećemo praviti frku ni na forumu.
Pravila,pravila...da bi nas udavila...ili...pravila i postoje da bi se kršila...
Nije vam valjalo kad sam sve puštala,kažete anarhija...sad smo vidjeli da ne valja ni previše strog biti...
Radimo na tome da se ubalansiramo.

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:30
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Minnie je napisao:
..tela sam se solidarisati i ne zucnut sve dok traje sedmodnevni bossov ban al' trt..neće da može...

..Astra...obraćam se tebi...nemoj mi niš' slati onog dvogledaša...jer ovo obraćanje je lićno. da se zna..
...što ne banuješ žozefinu koja svesno krši pravilnik...ako već igraš na rigoroznost i pravila..nažalost i na moje razočarenje ti se očito igraš..
..sinoć si uvela novo pravilo da opravdaš dvogledaša, koji me banovao iz ličnog hira, kao i gospodina Mr-a... a što je već Boss naheb'o , to posebna priča koju teško da ću svariti..a večeras se oglušuješ o namerno i svesno kršenje pravilnika..i ne reaguješ uopšte...
..u pravilniku piše da nije dozvoljeno u postu odgovarati sa jednim smajlijem a Casuel to konstantno radi i niko da ga umoli da prestane iliti nedo dragi bog da ga sekundarno banuje kao recimo ja i Mr koji čak taj isti pravilnik ne prekršismo uopšte.. ..

Тако је и то не једном!
Ал нема проблема ушла је зато Вуки [acigar.gif]

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:30
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Minnie je napisao:
dalje..kad sam se registrovala na forum, pristala sam na pravilnik koji sam pročitala..sad vidim novih momenata na koje nisam pristala...nikada ne bih kliknula da, za pravilnik koji podrazumevai jezičku diskriminaciju...

Амин!
нисам једина читала, фала Минка [jesss.gif]

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:32
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Minnie je napisao:
dalje... povodom mog bana tek ću se ispisati al' drugom prilikom i na drugom mestu.. i ne zato što sam banovana... san mi je bio preko potreban..i to mi bilo više k'o usluga...već što manipulišeš i likovima i delima neviđeno...kršiš ljudska pravila za šta sleduje 'lađenje 'ladnije od forumskog bana....i bossa ne opraštam ..ni pod razno...

Ja te nikada ne bih banovala...ni zbog čega...
Zna to moj kolega...on je postupio po svojoj procjeni...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: Kritike na račun administratora   |  Poslato: 30 Sep 2013, 01:35
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Astra je napisao:
Minnie je napisao:
Astra je napisao:
Minnie je napisao:

Ni u životu se slijepo ne pridržavamo svih pravila,nećemo praviti frku ni na forumu.
Pravila,pravila...da bi nas udavila...ili...pravila i postoje da bi se kršila...
Nije vam valjalo kad sam sve puštala,kažete anarhija...sad smo vidjeli da ne valja ni previše strog biti...
Radimo na tome da se ubalansiramo.

..astra...molim te da meni ne pričaš te bajke...znaš da nisam dete..a nisam ni luda...samo se često pravim...

..konkretno ti ukazujem na nesto glupo što moraš da regulešeš da nebi delovala konradiktorno a ti mi odgovaraš za bajkom za laku noć...ako sam se ja već potrudila da isčitam pravilnik i nađem nesto što nije u redu..ispoštuj i ti mene i reguliši to..ili briši ili banuj casuala..msm...takva je nova politika...bio grešan ili ne...bilo u pravilniku ili ne...banuje se...sekundarno...

..ček, ček...nije valjda da casa voliš više nego mene...samoubiću se ako je tako...jer dok smo ja i tw zidale ovaj forum on se kurvo bog sami zna gde...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu