Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Citiraj: pozdravi mi Juliju posebno July ovo je pozddrav od Trileta sada ne zezajjjjjjjjjjjjjj.. Molena...a ti imas Tileta na nekom drugom mestu joooooooj...necu vam oprosttiti nikad...  e pozdravi i ti tog ''matorog''..puuuuuuuuuunooooooooo...i izljubi ga
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hehehe ... imam  Taj matori je veceras puno za tebe ptao i raspitivvao se kaze da si mu ti jedina nada  , sta god to znacilo eto dzaba kad ga imam kad o tebi pise i za tebe pita
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: hehehe ... imam  Taj matori je veceras puno za tebe ptao i raspitivvao se kaze da si mu ti jedina nada  , sta god to znacilo eto dzaba kad ga imam kad o tebi pise i za tebe pita ahhhhhhhhhhhhhh..... cek cek..evo posalji mu stih molim te.... Ti... prijatelju koji me razumes pa gde si nocas ti... sad kad se sivi oblak spustio i onaj koga voleh me napustio sad kad se oluja u dusi sprema treba mi uteha a tebe nema.. Gde si da osmeh mi na lice izmamis da suzama izdajicama iz oka zabranis gde si da nocas cutke pricamo jezikom koji samo mi znamo Znam da me razumes i bez reci znam da cujes svaki moj jecaj znam da vidis svaku moju suzu i znam da osetis svaki moj drhtaj... Trebas mi nocas, gde si ti da me shvatis i da me razumes i da mi malo utehe das znam da to mozes i da umes 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Julija jel si ovo ti pisala?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Andjeo sa greskom je napisao: Julija jel si ovo ti pisala? da
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Julia je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Julija jel si ovo ti pisala? da kome..njemu ili Picardu !? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Julia je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Julija jel si ovo ti pisala? da kome..njemu ili Picardu !?  mUrs...bre..nego prosledi ovo..i cuti...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahhaha..ti mene bas nasmijes majke mi  Julia je primjer forumasa i kad se zeza i kad ozbiljno pise i prica..ima nacin i zna kako treba...Juliu za moda  e ne ozbiljno sam mislila ovo sto sma napisala ...sve do ovog moda
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Boss
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Molena je napisao: Boss I meni!