Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
sad kad brišu koja postao ljubimac forumaša Jadnici Viktor Igo ozdraveh i postadoh čovek za samo 48 sati a prekjuče sam bio kuče čoveku je trebalo 500 000 godina da od majmuna postane ono što jeste
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
vuja kojic je napisao: a šta bi sa nekom milevom ili tako nešto koja isto pisala sa nekog proxija sećam bilo neko sprdanje danima ovde po forumu ? Banovana.  Gdje si ti Vujke...hehehee... Rekoh li ti ja da ćeš uskoro postati najomiljeniji forumaš...aaaa...? Samo udri po meni i to ti je zagarntovan uspjeh... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
vuja kojic je napisao: sad kad brišu koja postao ljubimac forumaša Jadnici Viktor Igo ozdraveh i postadoh čovek za samo 48 sati a prekjuče sam bio kuče čoveku je trebalo 500 000 godina da od majmuna postane ono što jeste I daj da mijenjamo taj rang...ne priliči ti... ![[zaboravih.gif] [zaboravih.gif]](./images/smilies/zaboravih.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
vuja kojic je napisao: sad kad brišu koja postao ljubimac forumaša Jadnici Viktor Igo ozdraveh i postadoh čovek za samo 48 sati a prekjuče sam bio kuče čoveku je trebalo 500 000 godina da od majmuna postane ono što jeste A ja sam te hteo na stolici, da te pitam što si se ti ''promenio''... ali ti nećeš...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
senka neka ga rang za sada,dok ne postanem mod
boske,vetar duva sad na ovamo
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Senka...prethodno tvoje pitanje je malo...ne razumem sta insinuiras , al ajde Ali eto posto si i ti ispostovala sa odgovorima mogu i da ti napisem.. Ne radi se konretno o Olegu..i da je bilo ko drugi u pitanju Senka pisala bih ja isto.. Oleg ne pise od juce..Ne pise ni na proksiju od juce..I sve je bilo ok..i on je bio Ok..ni jedan problem nije izazvao na forumu.. Ponasao se normalno, komunicirao malo ali pristojno....nije dizao frku, nije dizao tenziju, nije se svadjao.. To je ono sto je bilo javno..Sta je pisao i sa kim na PP...to niti znam niti me zanima..ali privatne prepiske izmedju moderatora , administratora i forumasa ni u kom slucaju ne bi trebale da uticu na njihov ''sud'' o forumasima i njohovom ponasanju na forumu.. Tako da..ovaj put je Oleg..drugi put ce biti neko drugi.. Oleg je Ok forumas bio i to je jedini razlog zasto se interesujem za njegovo banovanje...Kakve veze ima i da je sa Marsa pisao? Pa cekaj...jel vi to proveravate ko god se registruje na ovom forumu, gde se jos registrovao , sa kojim nikom i sl? Cemu sve to? Zasto?Pa nije niko dosao na forum da zivede teroristicki napad...amannnnnnn Ja ovo mesto verovala ti ili ne VOLIM...a kada to mesto pocinje da lici na neko drugo..koje ne nosim u lepom secanju..ne dopada mi se to pa to i napisem..svidelo se to nekome ili ne.. Kritike nisu uvek zlonamerne..A svi smo mi deo ovog foruma.. Admin tim ima svoju ulogu..forumasi svoju...Forum bez forumasa ne bi ni bio forum...Ako zbog nekih nebitnih razloga kaznjavate korektne forumase postavlja se pitanje sta je cilj onda?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
OK... Da ne bi bilo takvih problema za ubuduće,zabranićemo proxy. Tako ćemo svi biti mirni,a i bićemo sigurni da klonova nema. Jedino ako želite dan klonova,svake prve subote u mjesecu?
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
vuja kojic je napisao: senka neka ga rang za sada,dok ne postanem mod
boske,vetar duva sad na ovamo Opaaa...šta će to biti... 
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Senka je napisao: OK... Da ne bi bilo takvih problema za ubuduće,zabranićemo proxy. Tako ćemo svi biti mirni,a i bićemo sigurni da klonova nema. Jedino ako želite dan klonova,svake prve subote u mjesecu? Ali kakvih problema??????Kakav je problem konkretno Oleg napravio? I ciji je klon? nekoga ko pise i sada na forumu? pisao je sa dva nika istovremeno? ne razumem
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|