Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Julia je napisao: postoji jednokratna i visekratna UPOTREBA necega.. al da postoji visekratna molba to prvi put cujem... a zamoljavanje..na kom je to jeziku? Zamoljavam te da se ne uzbudjavas, jer nema Pica da ti da jednu konfuziju ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Boss je napisao: Pa dobro, lapsus... svakome se desi... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Bos..da ti nisi na hladjenju zaradio neku upalu ebote..neprepoznatljiv si... ja te visekrato zamoljavam da budes kakav si i bio do veceras....
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
a zamoljavam i Admin tim da mi odgovori zasto je Oleg banovan? i da nam pokaze dokaze da je on neciji klon... u suprotnom mozete sutra reci i da sam ja neciji klon..ili bilo ko od nas..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Julia je napisao: Boss je napisao: Pa dobro, lapsus... svakome se desi... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Bos..da ti nisi na hladjenju zaradio neku upalu ebote..neprepoznatljiv si... ja te visekrato zamoljavam da budes kakav si i bio do veceras.... Ja ne pišem o obavljanju posla moderatora... valjda je svima jasno šta mislim o tome... Ja pišem o nekim drugim greškama... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Julia je napisao: a zamoljavam i Admin tim da mi odgovori zasto je Oleg banovan? i da nam pokaze dokaze da je on neciji klon... u suprotnom mozete sutra reci i da sam ja neciji klon..ili bilo ko od nas.. ti vala ne mozes nikome da budes clon, em iskaces iz tog bazena onako jedinstveno, em kad se raspises... ne mozes ti to da postizavas, ja ti kazem.
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ne moraju da nikom podnose izveštaje,niko ovde buklijom nije pozvan,ovde smo dobrovoljno
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
vuja kojic je napisao: ne moraju da nikom podnose izveštaje,niko ovde buklijom nije pozvan,ovde smo dobrovoljno da..to je tacno ali ako neko dobrovoljno dodje..i postane deo foruma..i ne prekrsi ni jedno pravilo..na osnovu cega je banovan?
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Julia je napisao: vuja kojic je napisao: ne moraju da nikom podnose izveštaje,niko ovde buklijom nije pozvan,ovde smo dobrovoljno da..to je tacno ali ako neko dobrovoljno dodje..i postane deo foruma..i ne prekrsi ni jedno pravilo..na osnovu cega je banovan? sad si setila pravde,izgleda da joj neko skinuo maramu sa očiju tako im se može očigledno i to je to
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i mene zanima zasto je oleg banovan...kakav je to dokaz da je on neciji klon!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Јулија, ник Олег је банован из разлога што се његова ИП адреса поклапа са више никова на овом форуму, ја сам издвојила само један Дуњу ду. За доказе би те замолила да се обратиш Астри на који ће ти начин показати тј доказати да ја апсолутно немам разлога да лажем, напротив, чак сам једно вече и замолила Астру да га небанује и да остане, са чим је исти и упознат, тако да ми се необјективност према нику Олег не може прикачити.
|
|
|
|
|
|