Autoru |
Poruka |
spectator
|
|

Pridružio se: 27 Sep 2013, 02:22 Postovi: 95
|
MrPhact je napisao: Zasto brisete kritike admina Senka? Ne brišemo kritike,nego spamovanje teme,raspravu o tetkama,lijekovima i slično.Upozoreni ste da to ne radite,a ti i dalje provociraš.Dobio si i službeno upozorenje
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Brise mi spectator, ja se trudim da budem konstruktivan a on brise li brise, pri tom ne razlikuje sta je off topic a sta nije. Citiraj: Tema poruke: Izdato Upozorenje Boarda Od: spectator Polato na: Danas, , 20:09 Za: MrPhact Poruka Sledi upozorenje koje je izdato vama od administratora ili moderatora ovog sajta.
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
spectator je napisao: MrPhact je napisao: Zasto brisete kritike admina Senka? Ne brišemo kritike,nego spamovanje teme,raspravu o tetkama,lijekovima i slično.Upozoreni ste da to ne radite,a ti i dalje provociraš.Dobio si i službeno upozorenjePrvo procitaj sta pise pre nego sto obrises. Kad sam pitao zasto brisete ti si obrisao. Kad sam predlozio da ne brisete vec da prebacite u posebnu temu i to si obrisao.
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
MrPhact je napisao: Zasto brisete kritike admina Senka? Mr, što se tiče čata da ti ovde odgovorim a ne na + -, taj čat ima neki debeo problem ..ovaki : ili je prazna stranica kao da nikada se niko pisao nije ili na volšeban način nestane pisanje ili se pojavi pisanje od pre mesec dana. Šta je po sredi ne znam
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
spectator
|
|

Pridružio se: 27 Sep 2013, 02:22 Postovi: 95
|
MrPhact je napisao: spectator je napisao: MrPhact je napisao: Zasto brisete kritike admina Senka? Ne brišemo kritike,nego spamovanje teme,raspravu o tetkama,lijekovima i slično.Upozoreni ste da to ne radite,a ti i dalje provociraš.Dobio si i službeno upozorenjePrvo procitaj sta pise pre nego sto obrises. Kad sam pitao zasto brisete ti si obrisao. Kad sam predlozio da ne brisete vec da prebacite u posebnu temu i to si obrisao. Obrisao sam jer nije bilo bezrazložnog brisanja,kao što tvrdiš,a ti više pazi gdje što pišeš,pa neće biti reakcije admin-moder tima,niti potrebe da se postovi prebacuju.
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
spectator je napisao: MrPhact je napisao: Zasto brisete kritike admina Senka? Ne brišemo kritike,nego spamovanje teme,raspravu o tetkama,lijekovima i slično.Upozoreni ste da to ne radite,a ti i dalje provociraš.Dobio si i službeno upozorenjeOvde piše šta je obrisano,i jasno je da to o tetkama...itd... i nije trebalo da se upisuje ovde. 
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
haaha burazeru okupio si ceo admin tim u sekundi
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Astra je napisao: spectator je napisao: MrPhact je napisao: Zasto brisete kritike admina Senka? Ne brišemo kritike,nego spamovanje teme,raspravu o tetkama,lijekovima i slično.Upozoreni ste da to ne radite,a ti i dalje provociraš.Dobio si i službeno upozorenjeOvde piše šta je obrisano,i jasno je da to o tetkama...itd... i nije trebalo da se upisuje ovde.  Ma jasno to sam testirao novog moda, koji neselektivno brise. Da je citao ne bi brisao sve vec bi on topic ostavio i to ne samo na ovoj temi vec i na temi jednoj drugoj ... tu mi je obrisao prvi post a samo sam rekao nekome ko ce razumeti, sto on nije razumeo vec obrisao. Moj savet: pre nego sto krenes ka crvenom dugmetu, procitaj naslov teme pa tek onda odluci da kliknes ili ne.
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Ovde prihvatam samo kritike na MOJ račun.
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
Ok kritika na tvoj racun je izbor moderatora, koji ne zna svoj posao.
Valjda je jasno da kad kritikujem njega kritikujem i tebe.
Osim ako niste otvoreni za kritike.
Poslednji put menjao MrPhact dana 28 Sep 2013, 20:32, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|