Autoru |
Poruka |
spectator
|
|

Pridružio se: 27 Sep 2013, 02:22 Postovi: 95
|
Minnie je napisao: ..ih..sa' ću ja brajam do jutra...moraćeš kad tad reći ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) ... ..čini mi se da novi mod...može biti i madd... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Jok. Netko sam tko vas ne poznaje,nije povezan sa vama i nije me briga hoću li se ikome zamjeriti,ako budem trebao posegnuti za moderskim opcijama.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..hmh...a možda bre i zlobni....ima čudan pogled..i baš me asocir'o... ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
spectator je napisao: Minnie je napisao: ..ih..sa' ću ja brajam do jutra...moraćeš kad tad reći ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) ... ..čini mi se da novi mod...može biti i madd... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Jok. Netko sam tko vas ne poznaje,nije povezan sa vama i nije me briga hoću li se ikome zamjeriti,ako budem trebao posegnuti za moderskim opcijama. ma idi begaj ti si nas idol,aj sad pali
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
spectator je napisao: Minnie je napisao: ..ih..sa' ću ja brajam do jutra...moraćeš kad tad reći ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) ... ..čini mi se da novi mod...može biti i madd... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Jok. Netko sam tko vas ne poznaje,nije povezan sa vama i nije me briga hoću li se ikome zamjeriti,ako budem trebao posegnuti za moderskim opcijama. Ne spamuj...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Boss je napisao: Minnie je napisao: jel novi mod cas ili se meni to samo čini... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Ja kažem Mystery... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Nije sa našeg foruma...došao je neko neutralan... Mystery ima svoj forum i nema vremena za nas,na moju žalost.
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
spectator je napisao: Minnie je napisao: ..ih..sa' ću ja brajam do jutra...moraćeš kad tad reći ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) ... ..čini mi se da novi mod...može biti i madd... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Jok. Netko sam tko vas ne poznaje,nije povezan sa vama i nije me briga hoću li se ikome zamjeriti,ako budem trebao posegnuti za moderskim opcijama. ..e super onda..ubio si se za jednu forumsku temu...moraćeš nas ispoštovati u znak dobrih budućih odnosa...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss jel si ti mod...?? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
Senka je napisao: Boss je napisao: Minnie je napisao: jel novi mod cas ili se meni to samo čini... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Ja kažem Mystery... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Nije sa našeg forumu...došao je neko neutralan... Mystery ima svoj forum i nema vremena za nas,na moju žalost. a sta to svako ima svoj forum?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Andjeo sa greskom je napisao: Boss jel si ti mod...?? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Daleko bilo...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Minnie je napisao: ..e da..kad pomenu boju...oću i ja da budem crvena. ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) .recimo...pa valjda sam zaslužila da vam budem svima bog i batina...svima... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..ovo moram da citiram..ostaće neviđeno, stra' me... ![[wave-smiley.gif] [wave-smiley.gif]](./images/smilies/wave-smiley.gif)
|
|
|
|
|
|