Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Julia je napisao: Moram da kazem...Ocu da se zaljubimmmmmmmmmmmm.... Pikard je onlajn obično oko 14h, pa mu reci ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Žex je napisao: Julia je napisao: Moram da kazem...Ocu da se zaljubimmmmmmmmmmmm.... Pikard je onlajn obično oko 14h, pa mu reci ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Fala ti puno...ne mogu da ga navatam nikako..pa da znam da budem oko 14 ovde ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Da ne čekaš bez potrebe. Mislim da ćete vas dvoje biti lep par... E da... Ako Seizmološki zavod objavi zemljotres na Zvezdari znaću šta je... heh
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ahahhahahahahah..Zex...hahahahahhahaahahha
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma jok ja.. nadje se već ko šta ima da kaze ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
rugala se ruga pa mi bila druga 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
samo cvetici i leptirici ![[yippee.gif] [yippee.gif]](./images/smilies/yippee.gif)
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Molena je napisao: rugala se ruga pa mi bila druga  joooooooooooooooooooooooooooooooooj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sad Julia odjednom ne pise...a kukala je kako niko nista ne pise
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|