Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: Picard je napisao: Molena je napisao: ok, ne salim se ako ce ti biti lakse ne moš bit' i zgodan i pametan ne ide... probao sam, nije da nisam  mozeeeeeeeeeeeeesss vidis mene a i 200 godina predaka s kamena nije mala stvar tu se samo pametni i lijepo radjaju  i pokoji izrod 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: hahahhaha....molim besplatne recepte bensedana, apaurina i ostalih tableta..i ako imas nesto za slomljeno srce nije za mene....samo sam dobar co'ek  @pohvaljujem Bossa, Zexa i Picarda...sta znam, moram nekoga da ne bude spam imam odličan koktelčić za tebe, svidio bi ti se isprobao prijatelj, osobno
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jbt Picard....jel nam ovo prvo flertovanje  nisam ni znala da mi ovo ono...al' et hahaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: jbt Picard....jel nam ovo prvo flertovanje  nisam ni znala da mi ovo ono...al' et hahaha čekaj dok te zavedem s ponekim anestetikom obično to radim s plinom kakvi pepejovi, to za luzere
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
pa onako, kratka kosa, zgođušan, utreniran ocjena 9 od 10
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
mi smo ono frendovi a frendovi se ''guraju'' he he znaci skupa bi se znojili  .... msm trenirajuci
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
opet moram da ti napominjem da si ti mene vec davno zaveo sjecas se....znas onda...onoooo ma znassss sigurna sam
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
strah me da ti se ne svidi, pa da ja budem krivac znaš kako to ispadne
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: opet moram da ti napominjem da si ti mene vec davno zaveo sjecas se....znas onda...onoooo ma znassss sigurna sam ne sjećam se bio sam pod utjecajem idem jesti, ogladnio sam nenormalno, od jednom opasna ženo, pozdrav (op.a. tko bi rekao da je ona tako opasna, isss)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa nema veze...ti ces da me tjesis ..ako nista tim 'koktelima' ali trenutno sam zauzeta..jbg, cim raskinemo cu da ti javim  ne mogu ja jednom guzicom na dvije stolice ( ne mislim doslovno da se razumijemo) 
|
|
|
|
|
|