Autoru |
Poruka |
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...maa jok..na na baushtel..ko i svi crnci..ahahah... ...kace vratim..da kupim decama tjokolade..bolbone..saso mange...
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
i udjes u pecinu i narucis becku ko gospodin covek djentlmen
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...Ja naturlich...eine wiener schnitzel mit kompiren und majonezen..und prskaj po meniii..spritzen spriten..njaoooo...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...donetju vam svima mozartmooda...
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
A meni? Sta ces meni da doneses? msm ako imas para .. ono ne znam prica se da nemas pa mora da trazis na zajam ...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...izmuzo sam od jedne naivne muzare nekih 194europske novcanice..to mu dodje negde oko 300vaneuropskih monetarnih jedinica..  ... ...al moro sam dase vidim sh njom..shto mie veoma tesko palo... ...al za tebe bise zrtvovao samo da ti kupim shto shta i ukazim znak paznje... ...haha..kad rece..shta sam ti ono prosli put doneo..neku zezalicu..ne setjavam se jbg..  ...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
*Twilight* je napisao: A meni? Sta ces meni da doneses? msm ako imas para .. ono ne znam prica se da nemas pa mora da trazis na zajam ... Sram da je bidne...ko to priča...pa ko god da je... 
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
siN bRutaL je napisao: ...izmuzo sam od jedne naivne muzare nekih 194europske novcanice..to mu dodje negde oko 300vaneuropskih monetarnih jedinica..  ... ...al moro sam dase vidim sh njom..shto mie veoma tesko palo... ...al za tebe bise zrtvovao samo da ti kupim shto shta i ukazim znak paznje... ...haha..kad rece..shta sam ti ono prosli put doneo..neku zezalicu..ne setjavam se jbg..  ... ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
siN bRutaL je napisao: ...izmuzo sam od jedne naivne muzare nekih 194europske novcanice..to mu dodje negde oko 300vaneuropskih monetarnih jedinica..  ... ...al moro sam dase vidim sh njom..shto mie veoma tesko palo... ...al za tebe bise zrtvovao samo da ti kupim shto shta i ukazim znak paznje... ...haha..kad rece..shta sam ti ono prosli put doneo..neku zezalicu..ne setjavam se jbg..  ... bata Cane.. par sitnica koje mnogo znace i jos cuvam.. znam da je od srca ljubi brat @Senci di znam ali bas nek sram udje
|
|
|
|
|
|