Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Shit teski jednom sam davno tamo napravila profil i nisu mi ga odobrili a sa sam i zbaoravila sifru maila de ne zezaj boss
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bata iz Banata
|
|

Pridružio se: 23 Sep 2013, 15:10 Postovi: 54
|
Radnja filma "S/Kidanje" prati troje mladih junaka različitog socijalnog statusa, opsednutih ljubavlju prema pogrešnoj osobi. Tokom jednog dana i noći, nakon niza tragikomičnih, ponekad i apsurdnih situacija kroz koje prolaze, njihovi putevi se ukrštaju. U fanatičnoj potrazi za predmetom svoje opsesije, sve troje završavaju u sumnjivom noćnom klubu u poslednjem pokušaju da ostvare svoje snove. Skidanje je film o potrebi za ispunjenjem, bez obzira na posledice. Ovaj film je posvećen svim zaljubljenim osobama i svima koji su zbog toga neshvaćeni. ,,S/Kidanje'' brani njihovo dostojanstvo. Do kraja. Uprkos svemu.
Glup film
Poslednji put menjao Bata iz Banata dana 23 Sep 2013, 16:45, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
1
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
i bio je preksinoć na Prvoj čini mi se... i nisam ga gledao...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
Bata iz Banata je napisao: Radnja filma "S/Kidanje" prati troje mladih junaka različitog socijalnog statusa, opsednutih ljubavlju prema pogrešnoj osobi. Tokom jednog dana i noći, nakon niza tragikomičnih, ponekad i apsurdnih situacija kroz koje prolaze, njihovi putevi se ukrštaju. U fanatičnoj potrazi za predmetom svoje opsesije, sve troje završavaju u sumnjivom noćnom klubu u poslednjem pokušaju da ostvare svoje snove. Skidanje je film o potrebi za ispunjenjem, bez obzira na posledice. Ovaj film je posvećen svim zaljubljenim osobama i svima koji su zbog toga neshvaćeni. ,,S/Kidanje'' brani njihovo dostojanstvo. Do kraja. Uprkos svemu.
Glup film mene je film odusevio
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kopirao si to od tamo sto sma stavila bio je sinoc na tvPrva i nije glup film
Bato jesi ti klon? ili nov forumas?
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
megi kad se smoris u virtueli izadji napolje,pomaze...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
sinoć... ja više ne znam ni kad je šta bilo...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Snowe u kazni sam
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
a šta ako si već bio napolju, i sad si smoren... a ne ide ti se opet, baš hladno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|