Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 12 Maj 2025, 23:30

Autoru Poruka
Nina
Post  Tema posta: Re: Intervjui...baš lično...  |  Poslato: 01 Avg 2012, 23:22
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

ANA NIKOLIĆ: NE UČIM NA SVOJIM GREŠKAMA

Slika

Period proleće/leto ne odnosi se samo na modnu kolekciju koju je zgodna Paraćinka predstavila za ovu sezonu, već je upravo taj period doneo mnogo promena u njenom životu. Poslovno joj nikada nije bilo bolje, a spotom za singl "Baksuze" pokazala je da je u vrhu estradne scene. Takođe, u ljubavi joj "cvetaju ruže" pa sve češće spominje i venčanje, te kako bi volela da se ostvari u ulozi majke.

Nedavno si izdala singl „Baksuze”. Jesi li zadovoljna reakcijama publike na ovu numeru?

- Prezadovoljna, a otkako smo predstavili spot, pesma je još slušanija! Pesma je letnja, brza i za đuskanje, a i nema devojke koja nema nekog svog baksuza ili i sama nije bila baksuzna u ljubavi. (smeh)

Spomenula si spot koji je izazvao mnogo pažnje prvenstveno zbog poznatog plesača Tristana Templa koji je sarađivao sa velikim svetskim zvezdama. Jesi li zadovoljna kako je odradio svoj posao?

- Posredstvom mojih prijatelja plesača smo se upoznali, sačekali da nam se uklope slobodni termini i na moje veliko zadovoljstvo on je došao u Beograd da snimimo spot. Iskreno sam polaskana što je neko svetskog kalibra i sa karijerom koja je zasnovana na saradnji sa vrhunskim zvezdama u mom spotu. Moram da istaknem da je vanserijski profesionalac, srdačan, drag ali i veoma temeljan i strpljiv, i sve scene su snimljene u odličnoj atmosferi, a krajnji rezultat govori sam za sebe.

Otprilike istovremeno sa singlom predstavila si i modnu kolekciju. Otkud ideja da se oprobaš u tom svetu?

- Završila sam Višu politehničku školu, smer dizajn tekstila, kože i obuće. To je moja profesija i oduvek sam želela da se bavim time ali me je životni put naveo u muzičke vode gde sam pronašla sebe. Budući da sam ostvarila sebe kroz muziku, postigla sve što sam želela, pružila mi se prilika da se ponovo okušam u ovoj sferi za koju sam školovana i sa zadovoljstvom sam počela da radim u tandemu sa Tijanom Todorović.

Slika

Reci nam nešto više o kolekciji. U pitanju su klasični modeli, ali šta je dominantno i šta preovlađuje? Od kojih materijala su napravljene kreacije?

- Tijana i ja smo se dogovorile da zajedničkim snagama napravimo kolekciju “Angel– Ana Nikolić and Tijana Tododrović". Najviše ima haljina i kolekcija je veoma ženstvena. S obzirom na to da se prvi put pojavljujemo u sezoni proleće/leto, preovlađuju duge haljine i suknje, kombinezoni... Sve ono što ženi može da omogući da bude prelepa i na visokim temperaturama. Modeli su napravljeni od prirodnih materijala, čipke, muslina i svile.

Kakvim ženama je namenjena tvoja kolekcija i na kojoj poznatoj dami bi volela da vidiš svoje modele?

- Kolekcija je namenjena širokoj populaciji i svim devojkama koje u sebi imaju mrvicu Ane Nikolić. Podrazumeva se da ću ja biti zaštitno lice, a uzori su mi Koko Šanel i Armani. Kolekcija je monohrona, imamo crnu, vanila, ali i ove trenutno aktuelne boje- žutu, boje mesa, boje purpura i ciklama. Verujem da nema osobe koja za sebe neće pronaći nešto. Iskreno, mnoge svoje koleginice vidim u ovim modelima i sigurna sam da će gotovo svaka naći po komad za sebe. Podrazumeva se da očekujem da vidim Karleušu u nekom od modela. A izuzetno sam polaskana što Olivera Kovačević već nosi moje haljine. Volela bih da vidim Jelenu Trivan, Severinu i Natašu Bekvalac ali najveći kompliment će mi biti kada budem videla svoju haljinu na nekoj običnoj devojci na ulici.

Da li ćeš da napraviš kolekciju inspirisanu odećom za sud? Hoćeš li u nju da uvrstiš i šortseve po kojima si prepoznatljiva?

- Ima svakako i tek će biti i kreacija za smele devojke koje žele da u sud odu u šortsu ali biće i smernih komada za devojčice sa dobrim vladanjem u sudu. (smeh)

Nedavno si rekla da si ozbiljno pomišljala da zauvek napustiš estradu. Šta je to što ti daje snage i motiviše te da ustaneš kada padneš?

- Ljubav prema publici, poslu ali i prema energiji koju mi fanovi daju prilikom svakog nastupa i druženje sa njima. Najlakše je odustati.

Planiraš li da promeniš nešto u svom muzičkom stilu?

- Pobednički tim ne treba menjati, ali ga ipak treba unapređivati. Kao što je bilo i do sada, uvek sa sledećim albumom ili pesmom odem korak unapred. Tako će biti i sada, biće to nešto novo, drugačije, a ipak meni svojstveno. Album će svakako biti ozbiljniji i zreliji.

U septembru puniš 34. godine. Osećaš li da se, kako godine lete, menjaš kao osoba?

- Da, i te kako. Ostavarila sam se na svim poljima, srećna sam i zadovoljna, što se uostalom može i pročitati u mojim očima. Moj trenutni izgled nije toliko rezultat vežbi i dijete već isključivo time što sam prezadovoljna sobom.

Slika

Koko Šanel je govorila da je „žena stara onoliko koliko zaslužuje". Plašiš li se bora i starenja, da li se već sada trudiš da ga usporiš?

- Ne, jer se osećam da sam sada u najlepšim godinama. Više nisam devojka, već ostvarena žena koja odlično zna šta želi a šta ne, i koja ume da jasno klasifikuje svoje ciljeve i prioritete od bespotrebnog.

Kada se osećaš najbolje i najlepše, koja su tvoja najveća zadovoljstva u životu, šta te čini srećnom?

- Ljubav i spokoj me čine srećnom.

Izvesno vreme si u ljubavi sa Draganom koji živi u Podgorici. Kako podnosiš razdvojenost, može li veza na daljinu da funkcioniše i imaš li poverenja u njega?

- Bez poverenja nema ni iskrene i duboke ljubavi, zar ne?! Iskreno, teško nam je trenutno zbog razdvojenosti... Slobodno mogu reći da nam je sada ovo pravi, zapravo prvi test za ljubav, jer smo i Dragan i ja okupirani svojim poslovnim obavezama, te nemamo vremena za romantična putovanja, uostalom ni za najobičnije zajedničko vreme. Nekako taj nedostatak kompenzujemo dugim razgovorima putem "skajpa", ali to nije isto. Nažalost, usud nas poznatih je to da naš privatan život uvek trpi. Ne samo kada je ljubav u pitanju, već i prijatelji, porodica...

Da li vidiš sebe u braku i kao porodičnu ženu, sanjaš li o ulozi supruge, priželjkuješ li venčanje i decu?

- Jedino se još nisam ostvarila kao majka, a to priželjkujem. No to se ne planira. Kada se desi biću srećna. Bilo bi najbolje da završim novi album i priredim veliki beogradski koncert, a posle toga sebi dam oduška i odem na porodiljsko... (smeh) Mada sam sigurna da ću biti aktivna do osmog meseca svoje trudnoće. Što se venčanja tiče, uvek ga zamišljam drugačije, pa tek kada se približi taj momenat, znaću kako zapravo želim da izgleda i gde da se održi.

Šta je to što bi ženama poručila kao životni moto, a deo je tvoje životne škole?

- Nisam vam ja sjajan izbor za učitelja, jer previše verujem ljudima i ne učim na svojim greškama. Mislim na komunikaciju i relacije sa ljudima...

Priznaješ li svoje greške? Šta misliš, kada si u životu pravila najviše grešaka i čemu su te one naučile?

Moje greške se definitivno odnose na previše verovanja i previše praštanja ljudima koji su me povredili. Ipak, i dalje sam veliki humanista i verujem u dobro.

Slika

Smedia

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Jovana & Željko  |  Poslato: 02 Avg 2012, 01:11
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

NIJE MU PROMAKLO: I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ SE OGLASIO ZBOG AFERE O KUPOVINI OBOŽAVALACA

Na svim društvenim mrežama prolomila se vest da pojedine javne ličnosti kupuju obožavaoce i tako uvećavaju svoju popularnost. Pevača je ova tema zaintrigirala pa se povodom nje oglasio.

Slika

Trampim 4 blokirana folovera za 10 uzaludno kupljenih. Cena po dogovoru, napisao je Željko Joksimović i dodao smešak na kraju.

Očigledno je da ga vest o tome kako neke javne ličnosti kupuju sledbenike na "Tviteru" kao i na dugim društvenim mrežama, ne bi li uvećali svoju popularnost, veoma zabavila i nasmejala. Željko je prosto morao da se na ovu temu našali i kaže šta još misli o svemu:

- Poklanjam 7 followera znaju i srpski. Nisu mnogo prešla, još jednom se našalio on uz obavezni smešak.

Inače, društvene mreže su se "zapalile" nakon što je Dunja Ilić "tvitnula" o kupovini sledbenika, zbog čega su "Pokojna Mileva" i Jelena Karleuša ponovo zaratile. I druge javne ličnosi oglasile su se na tu temu, a da li će se bura privesti kraju, ostaje da vidimo.

Slika

Smedia

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Estradne svađe,prozivke i uvrede  |  Poslato: 03 Avg 2012, 22:20
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Novi okršaj u najavi: I Isidora Bjelica prozvala Staniju!

Slika

Starleta Stanija Dobrojević juče se pohvalila kako je uspela da navede nekog da na nju potroši ogromnu svotu novca. Taj slučaj nikako nije promakao poznatoj književnici Isidori Bjelici pa je morala da kaže svoje mišljenje.
“Ja stvarno ne znam koga treba da fascinira potrošenih 100.000 evra u kafani ili kockarnici kad je za tu kintu mogla da se renovira bolnica”, oštro je prokomentarisala Isidora Bjelica.
S obzirom na to da starleta nikome ne ostaje dužna, verujemo da će i na ovu prozivku reagovati.

Svet

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 03 Avg 2012, 23:30
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Seka Aleksić zapalila Negotin (Foto)

Slika

Pevačica Seka Aleksić preksinoć je nastupila u Negotinu, rodnom gradu svog muža Veljka Piljkića!

Slika

Iako je možda imala malu tremu pred nastup u klubu “Arena” Seka je ostavila bez daha desetine obožavalaca koji su došli na njen nastup! Kako smo saznali i Veljkova mama je bila na nastupu a za Seku je bila spremna i specijalna večera pošto ona u kući Piljkića važi za omiljenu snajku. Seka nastavlja svoju turneju a Veljko je non-stop uz nju.

Slika

Svet+

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: NATAŠA BEKVALAC  |  Poslato: 04 Avg 2012, 07:59
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Nataša i Dača u svađi zbog Vlade!

Bekvalčeva imala nameru da s manekenom Vuksanovićem na Ibicu povede ćerku Hanu, čemu se Ikodinović veoma žestoko usprotivio

Slika

Sevaju varnice.
Pop zvezda Nataša Bekvalac i njen bivši suprug Danilo Ikodinović ponovo su u svađi i to zbog njenog dečka Vladimira Vuksanovića! Tačnije, zbog Natašine namere da na letovanje sa Vladom povede i ćerku Hanu, saznaje Kurir od izvora bliskog bivšem bračnom paru.

Nata se, naime, pre nekoliko dana vratila iz Turske, gde je bila s Vladom.

- Njih dvoje za nekoliko dana putuju na Ibicu, a pošto je propalo porodično letovanje, koje je Nataša planirala sa sestrom Kristinom, sestričinom i svojom ćerkom, Nata je htela da na Ibicu povede i Hanu. To je nekako došlo do Danila, i bivši vaterpolista je pobesneo.

Rekao je Nataši da se ne slaže s tim, na šta mu je ona odbrusila u svom stilu i ponovo je nastao haos između njih - kaže izvor Kurira.

Iako smo pokušali da dobijemo Natašin komentar, pevačica nije želela da se oglašava, budući da je ranije najavila da će „zanemeti“ do septembra.

Slika

Slika

Kurir

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Estradne veze,veridbe i venčanja  |  Poslato: 04 Avg 2012, 09:30
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

MIRKA I VUJADIN SVEČANO OBUČENI I NASMEJANI: DA LI JE OVO PRIPREMA ZA NJIHOVO VENČANJE? (FOTO)

Nakon dugogodišnje veze i deteta možda je mladi par odlučio da konačno stane na "ludi kamen"?

Slika

Slikom na kojoj je mladi par zagrljen i nasmejan pohvalio se sam fudbaler i time bacio javnost u rebus. Vujadin Savić i Mirka Vasiljević obučeni svečano namestili su idealnu pozu za objektive, baš onakvu kakvu prave i mladenci. S obzirom da je on u odelu, a glumica u belom, vrlo lako može da se stekne zaključak da su nakon dugogodišnje veze i sina Andreja konačno odlučili da stanu pred matičara. Da li je ovo priprema za predstojeće venčanje, ostaje da vidimo.

Slika

Smedia

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 06 Avg 2012, 18:17
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Đorđe Balašević objavio pesmu “Berba ’59″ (Video)

Slika

Poznati kantautor Đorđe Balašević obradovao je svoje mnogobrojne fanove novom pesmom “Berba ’59″ koja će se naći na njegovom novom albumu. Pripremajući dugoočekivani album, Đole je publici predstavio za sada dve nove pesme koje će i pre zvaničnog objavljivanja za mnoge postati koncertni favoriti.
Balašević upravo započinje novu turneju pod nazivom “Osmeh se vratio u grad”, kako se inače zove i prva pesma koja najavljuje novi album.
Za sada su potvrđeni nastupi 11. avgusta u Opatiji i 25. avgusta u Našicama, u Hrvatskoj, a publika će imati priliku da uživo čuje i nekoliko novih numera.

Hello

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Tetovaže poznatih  |  Poslato: 07 Avg 2012, 00:12
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Zaraza: Darko Lazić uradio novu tetovažu!

Slika

Bura sa batinama koje su dobili on i njegov kolega Slobodan Vasić se stišala, a kako nam je rekao Darko Lazić zaista ne zna zašto je bio napadnut iako su kružile priče da je u pitanju bio problem sa devojkom. Pevaču su se od tada devojke smučile, ali tetovaže nisu! “Uradiću još jednu tetovažu uskoro. To ti je zaraza, kad jednom kreneš ne staješ više. Sve ovo na ruci gde sada nemam ništa planiram da iscrtam”, rekao je Darko pre nekoliko dana, a sada nam je i pokazao novu tetovažu na leđima.
Darko je istetovirao slova M, B i D. Iako su mnogi u prvi mah pomislili da su u pitanju inicijali neke devojke i prvo slovo pevačevog imena, istina je drugačija. Naime, mladi pevač na leđima je “ispisao” početna slova imena članova svoje porodice.

Svet

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Estradne veze,veridbe i venčanja  |  Poslato: 07 Avg 2012, 00:28
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Dača Ikodinović ponovo zaljubljen: Ivana, volim te

Slika

Izgleda da je naš proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović ponovo je zaljubljen, i to ozbiljno! Njegovo srce, kako saznajemo, osvojila je jedna Ivana…

Izliv ljubavi Dača je na svom profilu na Tviteru počeo jednostavnim: “Da, volim te Ivana”.

Da li je mislio na Ivanu Ukropinu, sa kojom je uhvaćen pre nekoliko meseci u zagrljaju, ili na neku drugu, zna samo on. Evo i šta joj je poručio:

“Ja samo hoću da te volim… Ne znam šta je tu pogrešno. Ti si moja prelepotica. I ja te volim… Ljubav, razumeš. Samo ljubav, nema ništa drugo… Ništa ti ne razumeš… Nadam se da neće biti kasno kada shvatiš… Pita me, ‘šta ti je’. Ništa, samo ljubav… Znaš li šta je to ljubav? Znaš… Onda me nemoj pitati.. Spava moja prelepotica sada… Neka, samo da je dobro… Lako ćemo što ja ne spavam… Ionako ne volim da spavam…”, “sejao” je Dača “tvitove”.

Napad ljubavi trajao je čitav sat. A onda se Dača zapitao zašto uopšte to piše kad osoba kojoj se obraća to verovatno neće pročitati.

“Ne znam ni što ovo pišem. Neće ona pročitati… Ali mi je nekako lakše misleći da će ipak videti…”, napisao je Ikodinović pre nego što je prešao na druge teme.
Pa, hajde da pomognemo našem proslavljenom vaterpolisti da njegove misli stignu do devojke kojoj su namenjene!

Svet+

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 07 Avg 2012, 09:52
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Slika
Operska diva otvorila najveći trubački festival na Balkanu

Na zdravlje!

Kroz žamor veselih saboraša prolomio se glas operske dive Radmile Bakočević, koja je najveći trubački festival na Balkanu otvorila himnom „Sa Ovčara i Kablara“.

Nakon podizanja zastave sabora, trubači su zasvirali kolo, posetioci zaigrali, a Radmila, koja inače potiče sa ovog podneblja, po starom srpskom običaju uz čašicu rakije nazdravila gostima i domaćinima.
- Za mene je sabor nešto posebno, podseća me na detinjstvo. Opredelila sam se za klasičnu muziku, ali duhom nikada nisam otišla odavde. Ako sam i postala dete sveta, to je zato što sam bila dete Dragačeva - rekla je Radmila Bakočević na otvaranju.
Sve gori na preko 40 stepeni, ali neumorni saboraši sa mokrim peškirima preko glave i šeširima stižu u Guču. Neki su stigli biciklima, drugi automobilima, treći autobusom, stopom... Naoružani osmehom i pivom, polivaju se, igraju, pevaju... Za njih nema vrućine.

Prvog dana najviše je stranaca. Francuzi šetaju lagano kroz grad baš kao da je temperatura vazduha najprijatnija.
- Ma ja čitavu godinu živim za Guču. Da je bilo 60 stepeni, opet bih došao. Ne smeta mi ništa kada truba zasvira. Imamo piva, špricera, a rakiju samo ujutru i uveče. Neću da me ošamuti pa da propustim najvažnija dešavanja. Inače, u Francuskoj ovaj festival postaje sve popularniji. Stalno pratimo izveštaje i slušamo preporuke onih koji su bili. Ovo je treća godina zaredom da dolazim. I opet ću - kaže Mišel iz Liona.
Njegova prijateljica Noa je iz Nice. Ona je prvi put u Guči.
- Potpuno sam ošamućena. Vruće je, a sve je tako veselo. Nisam imala prilike do sada da vidim ljude sa toliko osmeha i dobre volje. Sviđa mi se truba. Volim džez, a ovo mi je nekako etno, ma super je - kaže Noa.
Duvaju oznojeni trubači u svoje limene instrumente. Mokre im majice, lica crvena od vrućine, čela oznojena. Ali, pauze nema. Neki čovek iz mase povika: „Odmorite se, ljudi. Ovo se ne može izdržati.“ Ali, ne odustaju. Znaju da je Guča njihova šansa. Koga ovde primete, taj je otvorio vrata sveta. Gori i nebo i zemlja, a Francuzi skakuću uz zvuke trube i polivaju se pivom.

Redovne policijske kontrole

Na svim prilaznim punktovima Guči iz pravca Čačka i Ivanjice dežuraju ekipe saobraćajne policije. Poruka saborašima je da ne pomišljaju da sednu u automobil pod dejstvom alkohola.

Alo

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu