Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Ova je sve gora i gora...ne zna više šta radi,s im je 'u vezi',s kim se ljubi i vaćari...od Ivana,pa Vanile,i sinoć Akija... Plači Saro,i trebaš... ![[bljuc.gif] [bljuc.gif]](./images/smilies/bljuc.gif)
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Senka je napisao: Ova je sve gora i gora...ne zna više šta radi,s im je 'u vezi',s kim se ljubi i vaćari...od Ivana,pa Vanile,i sinoć Akija... Plači Saro,i trebaš... ![[bljuc.gif] [bljuc.gif]](./images/smilies/bljuc.gif) Jel opet onaj Aki na Farmi,jbote to nisam znao,,,
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Bio je sinoć kao gost-pjevač,i odmah je odveo Saru iza wc-a...bzvz
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Mozda se sinoc napila pa se ljubila sa akijem, zato danas izgleda doslo joj iz dupeta u glavu pa place i hoce vani....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Odvratna je...mrzim nasilje,ali ovu bih ispljeskala...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Hahah... Kako ova Sara krešti. Aki joj otišao sa Farme a ona vrišti kao da su joj Talibani stavili zarđao i tup nož ispod vrata. Očajna gluma. Plače kao oni likovi iz Severne Koreje kada su saznali da im je umro ''dragi vođa'' ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) E da... I to sve za 14 dana ljubavi... Hahhaaha... Ovo je tako loša gluma da je mene sramota u njeno ime
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ...e jesi me nasmijao ovim komentarom...svaka čast...dobro si prokužio Saru...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Onoliko skikanja nisam čuo još od Božića kada su masovno klali prasiće... Stvarno mi je žao muškaraca koji će nekada u životu biti u njenom ''zagrljaju''. Eto, to je klasična igra prirode. Priroda joj dala lepotu, ali ne i pamet. Devojka jeste lepa, ali je šuplja kao kost za pihtije
|
|
|
|
|
|