|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ma zivim u gotivnom dijelu grada..nema sta da brines hahahah, a jbt nisam dijete. Jedini motiv zbog kojeg te policija zaustavlja su pare..mozes ti sve po peesu da imas, on ti bez ikakve price kaze cifru hahah...ako pitas Zasto!?, reci ce ti kakvo ti je to pitanje hahah. Tako da ako dodje do situacije, ja cu po gasu, odlucila  I nije tako opako nocu...tako ti se cini...nema toga u malim sredinama pa zato, ali vjerujem da ti se i u sred Beograda kao i Zagreba mogu desiti iste piozdarije s nekim kome treba lova... 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
moram reci da sam danas izrazito sexxualno naostren..agresivan
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
plodni su ti dani ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ti si sada u ondulaciji ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
Poslednji put menjao Komsinica dana 20 Sep 2013, 11:04, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: Ma zivim u gotivnom dijelu grada..nema sta da brines hahahah, a jbt nisam dijete. Jedini motiv zbog kojeg te policija zaustavlja su pare..mozes ti sve po peesu da imas, on ti bez ikakve price kaze cifru hahah...ako pitas Zasto!?, reci ce ti kakvo ti je to pitanje hahah. Tako da ako dodje do situacije, ja cu po gasu, odlucila  I nije tako opako nocu...tako ti se cini...nema toga u malim sredinama pa zato, ali vjerujem da ti se i u sred Beograda kao i Zagreba mogu desiti iste piozdarije s nekim kome treba lova...  Kakve crne pare ? On ti valjda samo da priznanicu ili moraš na licu mesta da mu platiš.... Auuu....Ja mislio mi najkorumpiraniji .... Ne znam bre Kone kako su pre reagovali kada neko stisne papučicu gasa pred njima ? Ko zna kakav im je zakon za to... Raspitaj se pa tek onda papučica.... Nemo' da pripucaju na tebe, pa posle bude ''nisam znala čiko'' ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
moram reci da je ondulacija zajebana stvar..oce neko trojke da mu sabijem odma ?
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
samo se nudis, seljaku jedan. gotova nam je ljubav, ostavljam te.
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
nemoj kone sto si peder .. kupicu ti sladoled ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
mrš
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Komsinica je napisao: plodni su ti dani ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ti si sada u ondulaciji ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Valjda u ovulaciji ? ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Žex je napisao: Molena je napisao: Ma zivim u gotivnom dijelu grada..nema sta da brines hahahah, a jbt nisam dijete. Jedini motiv zbog kojeg te policija zaustavlja su pare..mozes ti sve po peesu da imas, on ti bez ikakve price kaze cifru hahah...ako pitas Zasto!?, reci ce ti kakvo ti je to pitanje hahah. Tako da ako dodje do situacije, ja cu po gasu, odlucila  I nije tako opako nocu...tako ti se cini...nema toga u malim sredinama pa zato, ali vjerujem da ti se i u sred Beograda kao i Zagreba mogu desiti iste piozdarije s nekim kome treba lova...  Kakve crne pare ? On ti valjda samo da priznanicu ili moraš na licu mesta da mu platiš.... Auuu....Ja mislio mi najkorumpiraniji .... Ne znam bre Kone kako su pre reagovali kada neko stisne papučicu gasa pred njima ? Ko zna kakav im je zakon za to... Raspitaj se pa tek onda papučica.... Nemo' da pripucaju na tebe, pa posle bude ''nisam znala čiko'' ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Doslovno crne pare hahaha...Zex mi smo za njih Njemacka, nisam ni znala da ima gore od nas  Kakva priznanica kakav papir hehe...nema papira, ko ce trositi pare na papir i priznanice hehe...platis odmah bez pitanja i nikakav trag ne postoji da si patio i za sta si platio. Nema pucanja, ne smiju.... govorim o policajcima na cesti koji stoje, ako su u autu i sa sirenom, ne bih glumila 'americki film' i naganjanje...stala bih ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 45 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|