Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
U jbt... Umirem od smeha... Ovaj W-Ice ima jedan jedini spot na youtube-u i pogledajte kakav
Pogledajte samo koji je ovo treš... Ekremov spot je remek-delo za ovo Još kada vidim logo ''Palme'' u ćošku setim se sankcija, dizelaša, a bogme i noćnog programa.... heh Uh bre... Vajs je stvarno sirovina
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
Ne treba da raspravljamo o ukusima, ali ovaj dance iz 90-ih je klasično kopiranje i plagijat grupa Ace Of Base, 2Unlimited i sličnih grupa tog tipa. Dok su pevaljke plagirale turske i grčke pesme, ovi naši denseri bezuspešno su uveli dance u Srbiju. Najgore je što se oni predstavljaju kao bogovi tog žanra. Uh... Nisam imao pojma da postoji ovaj Vajs da nije ušao na farmu
Pa dobro svako nekog kopira sto se sad ja recimo ne setim da kopiram nekog i da to opet bude moje nesto i da to ljudi vole? - Zato sto ni to ne moze svako:)
Nisu kopirali tekstove, glasove:) Iako su pevaljke otvarale usta....ipak je neko to mora otpevati....kao za Dr Iggy, Funky G i jos neke pevala neka Marija Mihajlovic....Dobar Los Zao, Ebergija.....aaa bas volim te stare pjesme, retko gde se pustaju....a vise ih ni ne proizvode Pokusaju neki, ali to bude bas lose....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu