Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zanimanje: Bivsu muz Goce Trzan Jadan. Sta mu Goca uradila, kao i novinari kad je pristao na ulazak. Cim je usao garant ona Goca svasta o njemu izmisljala, kad ga je sutnula.....bitno da sada juri mladje, a znala je da osudjuje druge...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Uh, kakav ljigavac. Deluje mi kao neki teški papučić koji na sve načine pokušava da bude mačo... Najgora kombinacija čoveka. Ovaj gori i od Zorice Marković Bljakenzi
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Uz Simonidu Ačević,najveći promašaj ove sezone...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: Uz Simonidu Ačević,najveći promašaj ove sezone... Ne mogu da shvatim kome je ta Simonida zanimljiva. Najsmešnija mi je njena titula ''internet senzacija'' Ja prvi put čujem za nju, a ona kao neka senzacija ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Rece sinoc Ivan da mu je zanimanje Gocin bivsi muz haahhaha E ne mogu da verujem da je on profesor fizickog, on meni izgleda kao pravi seljober, cim progovori....ne zna lepo da se izrazava odmah psuje , zamisli da takav ludak radi sa decom OMG Sta li je Goca videla u njemu?
A ova Sara se izgleda igra sa njim.....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
I ja mislim da je Sara sa njim jer joj trebaju glasovi koje će pokupiti od curica koje se lože na ljubav na farmi i slično. Ivan je svakim danom sve gori, a njegov glas i ogromna doza arogancije prosto para uši
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Mukica, zaljubio se.