Autoru |
Poruka |
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Jos uvek nema ni pomena o onome sto prizeljkujete i cemu se nadate. ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Najmanji povetarac duva blago i skoro neprimetno, ali prodire kroz sve nase pore. Cinite i Vi tako, budite blagi i delotvorni. Nemojte uzalud traciti svoju snagu i vreme.
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Niko nije nedodirljiv, pa ni Vi. Iznenadicete se onda kada to budete najmanje ocekivali. Desice se ono sto ne ocekujete.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Covek koji ima svoje principe i jasan cilj pred sobom; i pridrzava ih se, ne moze izgubiti bitku na bilo kom polju. Najjaca tacka oslonca i snage je u Vama.
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Lukavstvo i diplomatija su bolje strategije od otvorenog rata. Budite promisljeni i nadmudrite svog protivnika, iznenadite ga i koristite svoje najjace oruzje.
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Oni koji opisuju Boga samo recima mogu biti "svemocni", ali samo na recima. Ne verujte u reci, vec samo u dela i u ono sto osecate. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Nemojte zaboravljati da se kod Vas krije "kljuc" svih Vasih zagonetki ili problema. Ali taj kljuc je uvek dobro sakriven. Obicno ljudi ga nikada ne pronadju, a jos redje ga i traze.
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Eto mi ga na:
Vasa zelja ne moze da se ispuni, jer mnogo je prepreka koje Vam stoje na putu do cilja.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
daleko sam ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|