Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Žex je napisao: Komsinica je napisao: Žex je napisao: Može da prođe Ima je... Žex voli ovak'e ne, ne. ovakvu necu za snajku ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) Ali ja neću da je ženim. To je tako balkanski ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) e onda moze.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Da. Ja ne vidim ništa što bi mi smetalo kod nje. Megi, meni se sviđa. Ne slušaj ti Kona. Ona hoće da me ženi u Beograd. Ima neke koleginice za mene, pa me zato ne da 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Megi prekrasna je ... predivna, i bas lijepe crte lice ima..ostre. Lijepe usne , obrve..sva je mocna. A jos nije plavusa...eheeeeeee hahah  bez uvrede plavusama. Ne znam jel prirodna ili nije, cak i ako nije znala je gdje treba korekcije da odradi i koliko..tako da..izgleda prirodna i dobra ko ZMAJ.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Žex je napisao: Komsinica je napisao: maznacinekabagraipakdiralalayucccnemasmislastvarnolayajeusvemunajnajnajlayovratise!jatevolimimeninedostajes! Morao sam ovo da kopiram u notepad da vidim šta si napisala Bože, zar opet Šta se desilo sa Layom našom ? nemampojmaaliakojujenekodiraoimaceposlanesamosamnomnegosamdvemilijardeljudiaivisexexexeodejasadadasespremamzainvaziju
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Molena je napisao: Megi prekrasna je ... predivna, i bas lijepe crte lice ima..ostre. Lijepe usne , obrve..sva je mocna. A jos nije plavusa...eheeeeeee hahah  bez uvrede plavusama. Ne znam jel prirodna ili nije, cak i ako nije znala je gdje treba korekcije da odradi i koliko..tako da..izgleda prirodna i dobra ko ZMAJ. znamjasttihocesovdedakazesdasubosankeglupepakaoajosnijeplavaxexexeelemdevojkajesvakidasnjaimailepsihpoulicamabeogradaalisenezamlacujutimmisssvetomimajupametnijaposla
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Komsinica je napisao: Žex je napisao: Komsinica je napisao: maznacinekabagraipakdiralalayucccnemasmislastvarnolayajeusvemunajnajnajlayovratise!jatevolimimeninedostajes! Morao sam ovo da kopiram u notepad da vidim šta si napisala Bože, zar opet Šta se desilo sa Layom našom ? nemampojmaaliakojujenekodiraoimaceposlanesamosamnomnegosamdvemilijardeljudiaivisexexexeodejasadadasespremamzainvazijuOkej. Sad žurim kod oftalmologa... Biće sve okej...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
dobro Komsinice..ja ne mogu vise tako da te citami ne pada mi na pamet. Ja ovakve i ne vidjam svakodnevno na ulici, i ko kaze da nema pametnijeg posla...mozda je pored sto je lijepa i obrazovana i pametna mlada djevojka...i kako cu za svoju zemljakinju reci da je glupa...ne ne  Ako je izbor za miss, ovakva treba da pobjedi..prirodna, rasna a ne umjetna i zgoljava...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: Megi prekrasna je ... predivna, i bas lijepe crte lice ima..ostre. Lijepe usne , obrve..sva je mocna. A jos nije plavusa...eheeeeeee hahah  bez uvrede plavusama. Ne znam jel prirodna ili nije, cak i ako nije znala je gdje treba korekcije da odradi i koliko..tako da..izgleda prirodna i dobra ko ZMAJ. Jooj isto mislim kao ti i ja sam zapazila usne i obrve, dok je Zex verovatno grudi Lici mi malo na Penelope Kruz ,ali je bolje od nje 1001 put:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
MeGi je napisao: ... dok je Zex verovatno grudi Jes' tako. Prirodna je i ješna ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|