Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 15 Jul 2025, 02:48

Autoru Poruka
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentari citalaca  |  Poslato: 16 Sep 2013, 15:52
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

cuj 99...a meni postavila 12 a objavila samo 6 :D

ako nista posljednja sam i jedina osoba koja je dala interviju za forumske novine
zaboli me dupence :D

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Komentari citalaca  |  Poslato: 16 Sep 2013, 15:54
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

MAD BOOKSELLER je napisao:
Само једно питање?
Да је Комшиница отворила свој блог, који се не би звао "Форумске новине", него "Код комшинице на кафи" и уређивала га у облику новина, и при том поштовала форумска правила (необјављивање пп-а, одакле би то могла знати?), да ли би било ко могао да јој оспори право да свој блог уређује како жели и да га (блог, а не нешто друго, недајбоже) тражи на увид?
Мислим да је сам назив Комшиницином блогу (што је он уствари и био) дао званични тон, па се Сенка можда бојала да јој неко нешто не пребаци. То је једини разлог што је она тражила блог на увид. Овако је то личило на "удружени злочиначки подухват" [cepanje.gif], а онако би то били Комшиницини каламбури, и нико не би имао право да јој се меша у ручак, проба га, досољава, или убацује додатну шаргарепу.

[smilie_girl_303.gif]

Ne, Mad. Nisi u toku.
Morao bi procitati desetak strana da bi ukapirao o cemu se radi.
Ja znam i rekla sam da necu da "pevam", to je prepiska izmedju Senke i mene i kao takva ce i da ostane.
Resili smo problem, nema novina i to je to.

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Komentari citalaca  |  Poslato: 16 Sep 2013, 15:56
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Molena je napisao:
cuj 99...a meni postavila 12 a objavila samo 6 :D

ako nista posljednja sam i jedina osoba koja je dala interviju za forumske novine
zaboli me dupence :D

Da bre, 99 pitanja. Heeeeeeeeeeeeeeeej. Mislila sam kada je stigao "odgovor", pre nego sto sam otvorila, da ce me oterati u majcinu [cepanje.gif]
Da, ti si prva i jedina.
A moram da ti pokazem Uthera u ordinaciji, ne vredi, zao mi da umirem sama od smeha xaxaxaxa
Pitacu ga da li smem, s obzirom da ne ide javno, ukoliko se pomirimo nekada u ovom zivotu.

Vrh
lOOla
Post  Tema posta: Re: Komentari citalaca  |  Poslato: 16 Sep 2013, 16:08
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05

Gde je došlo do mimoilaženja?
Samo zato što je upotrebljana reč ‚‚cenzura‚‚... aj ovako sad, ko meni može dokazati da je ono sa ‚‚paparaca‚‚ istina?
Izuzev što verujem Koni na reč.
Mogu i ja da odem na neki čet i da npr stavim bilo čiji nik i pišem ko ta osoba i sad ti dokaži da ja nisam on ili ona...
Vi ste svi stari i prekaljeni forumaši ili četeri, mene lako možete prevesti i preko okeana, pošto ja ne razlikujem ničija pisanja, niti me to
interesuje, niti sam ta vrsta analitičara.
Mišljenja sam da dogovor kuću gradi i da ovaj forum treba prestati da bude mesto gde se zubi i usta zabavljaju tuđim životima dal na net-u
il privatno.
Za Novine sam da se objavljuju ali samo u duhu šale i komike, kao što su i bile do sada.

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Komentari citalaca  |  Poslato: 16 Sep 2013, 17:30
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

Popravite veš mašinu i iznošenje prljavog veša neće biti problem... a nije ni bio, nego je preko noći postao...
Pokažite to poverenje o kojem pišete, tako što će Kona i dalje objavljivati novine a Vi joj se nećete mešati...
Senka, hiljadu puta si se uvlačila svima, voliš sve, svi ti nedostaju... razumljivo, što više forumaša - više postova...
Hiljadu puta si se trudila da ugađaš forumašima, potrudi se i hiljadu i prvi put...

Kono, otvori blog i onda nema cenzure...
Ja želim da tema opstane a siguran sam da ne postoji više od 5 forumaša koji misle suprotno...
Prema tome, nemojte da se blamirate...

Vrh
lOOla
Post  Tema posta: Re: Komentari citalaca  |  Poslato: 16 Sep 2013, 17:59
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Dobro.
Boss koji MI???
O kom ‚‚prljavom vešu‚‚ i opet koji ‚‚Mi‚‚ treba da brinemo il ne?
Zar poverenje nije već pokazano?
Ko se mešao kome u šta i kad?

Mislim da je red da se na ovom Forumu zaustavi rekla-kazala, da li se ili ne neko nekome ulgaivao ili ne, opet to pak nije tvoj problem a ni moj.
Problem nas kao Forumaša je da se već jednom stane na put alapačarenju i prežvakavanju jednog te istog.
Takođe mislim da taj neki il nečiji ‚‚prljavi veš‚‚ to i treba da ostane, mašina će proraditi nekada negde, ali ne na ovom Forumu.
Srbija Forum nije ničija prćija za prekusuravanje.

Kone izvini što je ovaj post ovde, sa tvojim Novinama očigledno da nema veze.

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Komentari citalaca  |  Poslato: 16 Sep 2013, 18:18
Korisnikov avatar
rang
rang

Žozefina je napisao:
Dobro.
Boss koji MI???

Mislim da je red da se na ovom Forumu zaustavi rekla-kazala, da li se ili ne neko nekome ulgaivao ili ne, opet to pak nije tvoj problem a ni moj.
Problem nas kao Forumaša je da se već jednom stane na put alapačarenju i prežvakavanju jednog te istog.
Takođe mislim da taj neki il nečiji ‚‚prljavi veš‚‚ to i treba da ostane, mašina će proraditi nekada negde, ali ne na ovom Forumu.

Ti si za to da se novine šalju na pregled pre objave ... samim tim, samo džaba trubiš o navodnom poverenju... znači ti i Senka, Vi... i možda još neko...
Ja sam dovoljno jasan, ne morate da se pravite blesave...
I oko još jedne stvari sam bio dovoljno jasan, onaj ko se protivi da se bilo šta objavi očigledno ne može da miruje...
Ja nemam nikakav problem da u tim novinama, pored šaljivih tema Kona objavi i nešto škakljivo do čega je došla... Zato što sam miran, nemam šta da krijem... može sutra i moje pp-ove da objavi ako do njih dođe, ne zanima me...
Ja sve što pišem ovde, pišem i na pp...

Dijagnoza - lažni moralista, davno uspostavljena... Vidim, ista dijagnoza važi i za Senku...
Objavljena su 2 broja novina i odjednom se neko setio da pregleda treći broj...
Objavljen je paparaco, svi su komentarisali, zgrožavali se, smejali se i sad odjednom nećemo objaviti novine jer imaju veze sa paparacom...
Kasno ste se setile da morališete...

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Komentari citalaca  |  Poslato: 16 Sep 2013, 18:23
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Boss...molim te da sada staneš...
Rekao si šta imaš.
Iznio si svoje mišljenje o meni,neću ništa na to reći.
Ni do sada se nisam osvrtala niti reagovala na slična pisanja,pa neću ni sada.
Sada si počeo da prozivaš i druge članove admin tima,to ti neću dozvoliti.
Ni ti,niti bilo ko drugi,nemate pravo da se miješate u rad administracije.
Ovo ti je poslednje upozorenje pred hlađenje.
Prijatno!

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Komentari citalaca  |  Poslato: 16 Sep 2013, 18:29
Korisnikov avatar
rang
rang

Slobodno me banuj, samo ćeš dokazati ono što vrlo dobro znaš...
Nisi u pravu, i naravno kao i uvek nećeš to priznati... nema šanse...

Stopiraš temu koja nikome ne smeta... gde je tu pamet, logika ?
Danas te briga za mišljenje forumaša, ti si admin...
Sutra ćeš da nam govoriš šta možemo da pišemo a šta ne ?

Vrh
lOOla
Post  Tema posta: Re: Komentari citalaca  |  Poslato: 16 Sep 2013, 18:29
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Boss je napisao:
Žozefina je napisao:
Dobro.
Boss koji MI???

Ti si za to da se novine šalju na pregled pre objave ... samim tim, samo džaba trubiš o navodnom poverenju... znači ti i Senka, Vi... i možda još neko...
Ja sam dovoljno jasan, ne morate da se pravite blesave...
I oko još jedne stvari sam bio dovoljno jasan, onaj ko se protivi da se bilo šta objavi očigledno ne može da miruje...
Ja nemam nikakav problem da u tim novinama, pored šaljivih tema Kona objavi i nešto škakljivo do čega je došla... Zato što sam miran, nemam šta da krijem... može sutra i moje pp-ove da objavi ako do njih dođe, ne zanima me...
Ja sve što pišem ovde, pišem i na pp...

Dijagnoza - lažni moralista, davno uspostavljena... Vidim, ista dijagnoza važi i za Senku...
Objavljena su 2 broja novina i odjednom se neko setio da pregleda treći broj...
Objavljen je paparaco, svi su komentarisali, zgrožavali se, smejali se i sad odjednom nećemo objaviti novine jer imaju veze sa paparacom...
Kasno ste se setile da morališete...

Nisam ja nizakakvu cenzuru, da umeš da čitaš to bi pročitao, jesam za konsultacije da se nebi ponovio paparaco lov, što ne znači da Kona meni šalje novine pa ja precrtavam ovo ili ono.
Senka i Komšinica su prijateljice kolko svatih i njih dve će odlučiti da li ili ne, ja sam samo mod.
Po Pravilniku Foruma bilo kog pa i ovog, PP se ne objavljuje, ne vidim zašto bi se pravila ovde kršila.
Ko šta piše po tom PP-u lično mene ne interesuje. Apsolutno sam mirna što se mojih PP-ova tiče, isključeni su od februara/marta, a i pisanja na četu,
sve je bilo javno i transparentno.
Sva ostala tvoja slova gube smisao.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu