|
Autoru |
Poruka |
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Komsinica je napisao: Žozefina, sada je bitno cenzurisati humor. Ostavi se paparazzo lova, to je nesto drugo. Prica se o novinama. Gde ja pomenuh ‚‚paparaco lov‚‚ ?
Humor se necenzuriše sem u slučaju ličnog i ko oboračun sa nekim.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
jesam megi,pendžer mi je jutros pukao...... a lekiće nemam,teško se nalaze bez recepta
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma meni Vuja ne izlazi iz glave to njegovo ponasanje ne mogu ja to shvatit moram s eponavljat a do sad je mogao napravit 10 tegli pekmeza
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Vujo, MeGi... dosadni ste
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma svi ste dosadni..ja vam cijelo jutro to govorim
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ova zelena žozi mi se sviđa,npr 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Žozefina je napisao: Komsinica je napisao: Žozefina, sada je bitno cenzurisati humor. Ostavi se paparazzo lova, to je nesto drugo. Prica se o novinama. Gde ja pomenuh ‚‚paparaco lov‚‚ ?
Humor se necenzuriše sem u slučaju ličnog i ko oboračun sa nekim.e vidis draga moja, da ti objasnim nesto sada. kada mi je stigao paparazzo lov, oci su mi bile na pola koplja, puno sati bilo. tako da nisam ni gledala, niti videla da i mene ima tu. dakle, jeb se meni sta tamo neko prica i komentarise o meni, neka me sanjaju ukoliko hoce i ko hoce. dokoni ljudi, kad nemaju pametnija posla. naravno i da je neko drugi postavio, ne bi proslo bez moje damske replike. a moja replika je usledila iz mog licnog ugla, a ne kao postavljaca teme, odnosno urednika novina. kao sto rekoh, da je bilo demanta aktera, bilo bi objavljeno od reci do reci, ja nemam problem sa tim. nije meni ni sada problem da objavim sta su ljudi sa tog foruma naveli kao objavu, mada mislim da su to svi procitali. kao sto rekoh, setao se link po forumu. dakle, ni po babi, ni po stricevima.
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Boss je napisao: Vujo, MeGi... dosadni ste ćao boske,gledaš li Hrvate i Grke ?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Komsinica je napisao: Žozefina je napisao: Komsinica je napisao: Žozefina, sada je bitno cenzurisati humor. Ostavi se paparazzo lova, to je nesto drugo. Prica se o novinama. Gde ja pomenuh ‚‚paparaco lov‚‚ ?
Humor se necenzuriše sem u slučaju ličnog i ko oboračun sa nekim.e vidis draga moja, da ti objasnim nesto sada. kada mi je stigao paparazzo lov, oci su mi bile na pola koplja, puno sati bilo. tako da nisam ni gledala, niti videla da i mene ima tu. dakle, jeb se meni sta tamo neko prica i komentarise o meni, neka me sanjaju ukoliko hoce i ko hoce. dokoni ljudi, kad nemaju pametnija posla. naravno i da je neko drugi postavio, ne bi proslo bez moje damske replike. a moja replika je usledila iz mog licnog ugla, a ne kao postavljaca teme, odnosno urednika novina. kao sto rekoh, da je bilo demanta aktera, bilo bi objavljeno od reci do reci, ja nemam problem sa tim. nije meni ni sada problem da objavim sta su ljudi sa tog foruma naveli kao objavu, mada mislim da su to svi procitali. kao sto rekoh, setao se link po forumu. dakle, ni po babi, ni po stricevima. a znaci postoji neki demant!??? e pa tooo je to, sad mi je i cenzura jasnija. Zakljucaj majstore...salji samo na pp..ja cu da se pretplatim 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
vuja kojic je napisao: Boss je napisao: Vujo, MeGi... dosadni ste ćao boske,gledaš li Hrvate i Grke ? Gledam... odgovara nam pobeda Grka, ali oni to nešto kilavo... Ako pobede Hrvati, meč Ciganija - Ciganija 2 (ŠPA-ITA) će biti komedija... Vodiće se velika borba ko da izgubi i izbegne Francuze, tj. da ode na Srbiju u 1/4 finalu ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|