Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Senka je napisao: Nisam tražila na uvid prva dva broja novina,sada tražim.
Šta je problem Boss? Objasni zašto sad odjednom tražiš ? Šta je to toliko strašno ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
vuja kojic je napisao: banovao bih:tebe,iskru,molenu,juliju,caneta,trileta,TW....smarači ste Covjece to je tvoj razlog???? ja cesto sebe smaram pa opet se ne bih banovala A tebe smara kad ti se kaze istina, PRIZNAJ VUUUUJO NE BUDI MUUUJOOO ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
oleg
|
|

rang

Pridružio se: 21 Jun 2013, 00:12 Postovi: 352
|
Ala ga komplikujete.Zasto jednostavno ne igrate plus minus.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Nema nista na uvid. Nema novina. Kraj. Mene boli uvo. I rekoh da ce ih biti dokle god to mene zabavlja. Cenzurisanje je daleko od nas vec dosta godina. Dovidjence ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
vuja kojic je napisao: banovao bih:tebe,iskru,molenu,juliju,caneta,trileta,TW....smarači ste Šta tražiš onda ovde, prijati sad ovo prepucavanje jel??
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
cenzurisanje je danas veće nego ikad,u zabludi si
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Oleg plus minus je posle nerviranja za smirivanje zivaca.
Vuja Kojic vidis ja tebi nisam navela ralog da si smarac, niti bih ja tebe ban nego covjece nauci se pameti zasto dolazis na forum kad je frka i samo da bi provociraao, da ne kazem -palio vatru ti meni ne smetas, samo sam to primjetila kod tebe....a ti neces da priznas da je to istina! Bio si ok na pocetku kada si se pozitivno salio, ali nesto ti se odjednom desilo...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
u jbt nasao se najveci smarac da nesto prica hahahahah haj Jagodinac razguli....dizi taj dalekovod i oko struje se backaj..i nisi ni za sta drugo ....u jbm ti zivot i forum na kojem si ti doktor hahahah.
Nego isprika za novine....bljak, to je moj komentar. Pitta ne treba banovati...pa cak ni ovog mazluma iznad...nije ni on za ban, za njega je fizicki rad i kopanje kanala, to mu nekako odgovara uz facu i karakter.... Nikoga ja ne bih ban..mozda Senku samo malo jer se pravi grbava. Novine su bil enesto odlicno na forumu...i za cenzuru joj je vjerovatno neko drugi rekao, niej se ona toga sama sjetila..ali haj.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ko je ova zelena što je me juri odavde ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
Boss je napisao: Senka je napisao: Nisam tražila na uvid prva dva broja novina,sada tražim.
Šta je problem Boss? Objasni zašto sad odjednom tražiš ? Šta je to toliko strašno ? Zbog onog prošlog broja u kome se provlačila 'paparazzo priča'. Ne želim opet nešto slično. I ne želim ništa što se može odnositi na nečiju pp prepisku,ništa što bi moglo bilo koga povrijediti. Dosta je toga bilo po forumu,i previše.
|
|
|