Autoru |
Poruka |
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
zivoyt je kurva,a mene kurve vole
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
volela bih da mogu ponovim današnji dan ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
dobro sam,ne brinite za mene.....nisam imao struju nekoliko dana pao neki dalekovod
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
svi ste postali dosadni za medalje
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena jedva čeka da se vrati na Balkan. Uželela se mlevenog paradajza, pršute, masnog sira, domaće slanine. O pivu da ne govorim
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
mleveni paradajz..jel me zaebavas  prsuta jesam..uhhhh, i domace slanine isto...ali sve ce me to proci nakon jednog probanja .... Pivo je ovdje odlicno...samo ne pijem vise pivo kao nekada, postala sam fina sva.... I ja kad sam fina svi su dosadni. Zex je nepopravljivi pozitivac ... isti ja majke mi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja ne umem drugačije. Sve vidim kroz pozitivnu stranu. Možda to i ne valja, ali bolje ovako nego da smo odvratni namršteni pesimisti. Čim vidim da je Molenče mali mrgud, ja odma' pomenem mleveni paradajz, jer znam da to voli. Prekjuče sam sa majkom ostavio oko 20 flaša. Zaljutio po propisu, stavio celer i prste da poližeš 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ama ovdje moras da budes mrgud...dosadni su svi i ti s njima ponekad  nja nja nja..svi se volimo i svima nam fino hahaha e , a nisam danas mrgud...danas mi fino samo sam malo neispavana..
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Od danas moram pratiti svoje postove mozda i meni brisu a da ne znam
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Od danas moram pratiti svoje postove mozda i meni brisu a da ne znam Ja pre nego što se izlogujem obavezno napišem u svesci broj postova da znam da li me brišu ili ne... Već sam potrošio dve sveske formata A4 Molena je napisao: ama ovdje moras da budes mrgud...dosadni su svi i ti s njima ponekad  Šta ćeš... Niko nije savršen, pa ni ja... S' vremena na vreme valja biti dosadan ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)
|
|
|
|
|
|