Molena je napisao:
Ma svakako Mad da bi vecina nas mogla sve raditi...kad dodje da se mora ako se bas mora onda i ne biras.
Дакле, ако могу да бирам, онда бих радио посао за који сам се школовао, који сам одабрао, јер сам га волео.
Волео бих и да будем архитекта, или глумац, или сликар...
Али да ли бих величином свог талента могао да обезбедим себи нормалан живот. Не зависи само од моје жеље или талента.
Онда вагаш, између оног што би волео да радиш, и оног што би могао да радиш без сувише напора, а у слободно време да задовољиш своје таленте, љубави...
Срећом, у доба када сам о томе одлучивао, могао сам да бирам. Било је посла, а имао сам школске резултате са којима сам могао да бирам шта ћу да упишем. Многи су ми рекли да је требало да упишем нешто друго. Чак и референт који је примао моја документа за упис.
Догодило се да сам 25 година радио сасвим обичан посао, у коме сам ја увек налазио простор за креативност, а који ми је давао довољну зараду да приватно могу да путујем и да ме не окупира толико да у слободно време не могу да задовољим своја интересовања и таленте.
Последњих 10 година радим посао који је потпуно другачији, и који бих волео да сам радио од почетка. Али таквих радних места је мало, и није било реално да на то рачунам као дечак из мале вароши.
Дакле, кад сам могао да бирам - одабрао сам.
Мој претходни одговор је важио за ситуацију када не бих могао да бирам.