Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Pikard mi ne nedostaje pošto me ignoriše samo tako al mi nedostaje TriFunnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vrći doopence vamooooooooooooooooooo
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ako ne pomaze avatar onda citaj njegove stare postove da ti ne nedostaje vise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
LaYa je napisao: Picard je napisao: LaYa je napisao: a ne ta potvrda, reakcija i to razumeees ti mene sad te razumijem al' često i ne  pisao sam ti o tome, valjda jesi e Piki, skontala sam i ja da me nekad ne razumete jer ja napiasm 1/3 misli a ostalo mi ostane u glavi i ja kontam  e to, ma znao sam ja da si skužila ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: ako ne pomaze avatar onda citaj njegove stare postove da ti ne nedostaje vise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e pa MeGi nej si fer ja prvi put napišem da mi nedostaje a vi sad tu obaška svi zajebajete[shakinghead.gif] nema fajdice od afatarka kako se svadžam s sliČku m ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Trile 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pa pokusavam samo da dam savjet sta radit ako neko toliko nedostaje da se ublazi to nedostajanje:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
to on kopira ono kad mene nije bilo duže vremena samo, bojim se da neće izdržati toliko
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
MeGi je napisao: ako ne pomaze avatar onda citaj njegove stare postove da ti ne nedostaje vise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sobzirom da smo se on i ja pisali vako ima se čita ihaaaaaaaaa ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
da, da, samo pišite i dalje hranite njegov ego
ne mogu vjerovati
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: pa pokusavam samo da dam savjet sta radit ako neko toliko nedostaje da se ublazi to nedostajanje:) e nemojte men s tije net zavrzlame men čojk nedostaje a vi vidite šta ćete i kako da mi pripomognete da ga dozovem bolje a ne da mi dajete savete kako da čitam bajata slovca TriFuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jbte gori si od one Miss* ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|