Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
A zašto ste naljutili trileta pa je otišao ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
pst, dodj' vamo da ti kazem za Dubai, i to
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ko cackao Trileta? ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ja sam ga čačkala i naljutila, jel ima ko šta protiv m sad mi fali jbga ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
možda u Sremskoj Mitrovici nemaju net ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
nebulozis teškis lupajte usta da nebudete pusta
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Jel imate i vi cudnih zahtjeva na skypeu? hehe Ako neko zeli, neka ga slobodno kontaktira hahah..  Ovo sam ja danas dobila ... i nije prvi jbt. [12:27:49 PM] kelvinscott11: Enter a message to introduce yourself.Its nice to see your profile.I am new on this site and,i am looking for honest and sincere woman for long term relationship.I know this is not a dating site though,but choose to send this after seeing your profile and have a feeling that you are the woman i have been searching for a very long time now.It will be my great pleasure to get to know you and see if there is connection between us.Get back to me as soon as possible if this is fine by you. Well below is my email address kelvinscott444@yahoo.comjust add me if you are interested in this please. Regards kelvin  drugo pitanje..jel stvarno neko padne na ove fore?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...jel..a ko vama drma kaFez..  ...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Molena je napisao: Jel imate i vi cudnih zahtjeva na skypeu? hehe
nemam skype, imam peglu i usisivac ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
имаш само пиштољ.... 
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
|