Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
posrci jedan fervex odmah
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
jesam. sumeci c vitamin, tantum verde, grozdje, aroniju, crvene paprike... savladacu virus u pokusaju da se siri mojim organizmom. hvala komsinice
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
ne kaze se za to hvala, nego se i utopli da se preznojis
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...e igramo ovaj fudbal..ko matori..msm..toliko smo spori..  ...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...zapravo i ne moram...preumorna sam za govor...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Tako bih vam voljela snimiti sve to hahaha...Samo 200 metara od mog stana je prva raskrsnica i na njoj je policajac svako jutro, koji pokusava da regulira saobracaj...naglasavam pokusava, jer ovdje pravila u prometu ne vaze....do posla su jos dvije takve i na svakoj je urnebes blago receno. Normalna je cesta, nije divljacka iako su 'divljaci' na njoj i vaze 'divljacki' zakoni, ali vam najnormalnije auto dodje s vase desne strane , jer hoce da se progura i prodje sto brze, a inace ocekujete pjesake na toj strani...sve je dobro dok je auto pa se s njim mozete kao dva bika natezati ko ce ostati na cesti i hocete li ga pustiti ispred sebe...ali kad vam veliki krsni autobus tako dodje sa strane..bjezite od njega u nadi da mu bas u tom trenutku neki dio limene gromade ne otpadne na vase auto. Jutros je jednog takvog policajac pokusao zaustaviti....napravljen je totalni haos na cesti i jos su ga i pretukli...auta dolaze sa svih strana..svi hoce preko reda i mimo pravila ni ne znajuci da su tako napravili jos veci kaos i pomutnju....S desne strane vidite istog lika vec 9 mejseci svako jutro koji uvijek ima jedan te isti kajis u rukama koji nastoji prodati...9 ebenih mjeseci sa istim kajisom i istim pacenickim izrazom na licu....prasina se dize od onog busa koji pretice, dok 'madam' na gajbi maze domaci margarin na svjezi francuz i prodaje ga uzurbanom poslovnom covjeku ( to je zato jer je u odjelu)...sjedis u autu sve to promatras, sam i zakljucan pod obavezno, i okruzen ''divljacima'' i sve ti smijesno...I onda vam neko zakuca na prozor...vidite tog istog policajca koji vas moli da mu gurnete nesto para ...WTF.  Odvrnes jos jace muziku..spustis cvike na oci, nasmijes se iza njih cijelom tom kaosu,naoruzas se strpljenjem i ne pustajuci ih da prodju ucis ih kulturi...tj barem mislis da ih ucis. Jbt kakva smo mi civilizacija...iduci put kad vam neko ironicno kaze aaaa Balkanac, Balkan...slobodno mu pljusku opalite.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Cini mi se da se Pittov majstor za youtube vratio sa godisnjeg
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Najsladja je poslednja kockica cokolade...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
nije
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|