|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: Moj san i moja java, moje Sunce i moja tama, Moj smeh i moja suza jbt ovde mi se rimuje s' guza A gde to da napišem, pišem pa brišem, bez tebe ne dišem Kontam gore rima je dobra sa dobra mi se rimuje čorba kakva čorba, kakva dobra, šta pričaš zenska glavo luda vid' sad ..muda Neću više ništa da pišem, neću da pevam, pričam i dišem Neću da sanjam, maštam, slušam, ni mirišem obrni, okreni, bez tebe ne dišem
Aj ćao sta se ovaj Zlobni trpa...hvala Ljubavi ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) ... i ja tebe ovo je super stokice..odlicno hahaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ma ne porucujem nista..da dodje pa cu mu sapnem...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Слушај, оваааај... молим те већ дуже време. Стварно те волим, и зато те молим... Пази, ако будеш сувише дуго размишљала, овааај, а онда ипак пристанеш, мислим да ћу онда морати да молим ЊЕГА!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Andjeo sa greskom je napisao: http://www.youtube.com/watch?v=ATIIBjNi9r8 ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) E bravo djevojko,ovo ti je odlicna pjesma,cestitam!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Могу да не постојим док ме не измислиш и способна сам да будем свашта... или да постојим, оваква каква јесам, посебна онолико колико посебно Ти умеш да ме видиш...
|
|
|
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Nasmej se, treba mi nešto nesalomivo da se pridržim!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|