Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahah...znas ti kako je meni net spor s posla...posebno u ovom periodu pred kraj radnog vremena...jer tokom radnog dana, samo nas nekoliko ima pristup intrenetu...a od 16 je otvoren za sve..i onda puca li puca :**
kakvo ignoriranje ...reci mi kako ti je noga?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
manje boli, ali boli jbg moracu da nabavim nekoga da mi ljubaka to stopalo, dosta dva sata ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Večeraske mi fali TriFunko Trileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ako čuješ odazovi se
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Вучица je napisao: Večeraske mi fali TriFunko Trileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ako čuješ odazovi se Uhhh brate minli...ko i tebi fali.... ON... ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
cc zar je to tolko teško za poverovati Trileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee exxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxeeej jel do toj salaš stiže aber m
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ona dosada ti nedostaje...ma idi begaj...ni ne sjetim ga se... ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
vidi je kaka bre dosada ccc bar s nekim pošteno da se izdžapkam TriFuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ima da te vikam cel noć nema ti apanje noČaske ae bre ebo salaš dodži i kod nas na goru malko ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Trile eto i ja rekO sad mogu da 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ma koji će nam vrag...obični folirant...i samo nešto... Ni ne treba nam...nije bitno ni što chat šteka...ništa nije bitno...
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
jaooo što se femkate ma idi begaj TriFuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oš i da se usnimim jbte da čuješ ovaj umilni poooooooooooooooooooooooooj slavuja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) viŠ kake su ovde žemskinje foliraju se da im nefališ a vam crkoše za tobom ajde sedla knje vrane pa na forum il ti nema spavnje
|
|
|
|
|
|