Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Imas, imas samo treba da budes maksimalno raspolozena:)
Dakle glasamo i ciji nickovi se najvise spominju ti ce morati otvoriti, inace ako ne otvore bice ignorisani od starne svih forumasa:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahaahahah dobra ti ta ideja za klonove ja sam za
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
U tom slučaju neko bi imao i po 2 klona... ne se slažem ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Nije mi zanimljivo...ja vec imam klona pih
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa meni jedino jos to pada na pamet Megi  ..nemam ideja za forum i teme nedavno sam nesto otvarala..ne bas tako davno... Bos ja ne znam za te klonove...ne znam da iko ima klona, a i nek ima..sta me briga, ja nemam a nikad nisam ni imala, ali ako budem imala bit cu musko..samo da znate ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ja sam Boss i ASG, a ako zaživi ta tema biću i Veselin ili Veselko... Molly ja sam često neozbiljan, znaš... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Znam 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Znala sam da ce mi doci glave sto odmah nisam promenila sifru
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
sve sam pročitao Anđo... ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Meni se svidja ideja da se svi kloniramo prvo da se otvori tema KLONIRACU SE i tu da svako napise svoj nick ovaj sada i onda nekoliko dana zabave dakle svi koji su se klonirali ne smiju ulazit na forum sa pravim nickom vec samo sa klonom a i zabavno je e onda mozemo da pogadjamo ko je koji nick i zasto tako mislimo:)
|
|
|
|
|
|