|
Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46193
|
Komsinica je napisao: E to: AKO SU SE... nekima srecu kvari A sto? Pa ne mogu da saznaju. Znatizelja ubija, da da. I molim vas (jbt koji mi je danas andrak pa molim vec drugi put, a vise necu ne ne), nije fer da se spominje neko ko nije prisutan. Tinis je jedan gospodin covek i prema svima je bio korektan maksimalno. Ispostujte to. Hvala. Ja sam ga prva pomenula,sigurna sam da se on neće naljutiti na mene. Jedan od rijetkih ljudi sa neta o kom imam identično mišljenja od prvog dana do danas,pozitivno i s poštovanjem o njemu. I hvala mu za svu podršku koju mi je pružio,skupa s tobom. Nećemo ga više pominjati.
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Senka je napisao: Komsinica je napisao: E to: AKO SU SE... nekima srecu kvari A sto? Pa ne mogu da saznaju. Znatizelja ubija, da da. I molim vas (jbt koji mi je danas andrak pa molim vec drugi put, a vise necu ne ne), nije fer da se spominje neko ko nije prisutan. Tinis je jedan gospodin covek i prema svima je bio korektan maksimalno. Ispostujte to. Hvala. Ja sam ga prva pomenula,sigurna sam da se on neće naljutiti na mene. Jedan od rijetkih ljudi sa neta o kom imam identično mišljenja od prvog dana do danas,pozitivno i s poštovanjem o njemu. I hvala mu za svu podršku koju mi je pružio,skupa s tobom. Nećemo ga više pominjati. Za tebe, uvek. Hvala.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Komsinica je napisao: Senka je napisao: Komsinica je napisao: E to: AKO SU SE... nekima srecu kvari A sto? Pa ne mogu da saznaju. Znatizelja ubija, da da. I molim vas (jbt koji mi je danas andrak pa molim vec drugi put, a vise necu ne ne), nije fer da se spominje neko ko nije prisutan. Tinis je jedan gospodin covek i prema svima je bio korektan maksimalno. Ispostujte to. Hvala. Ja sam ga prva pomenula,sigurna sam da se on neće naljutiti na mene. Jedan od rijetkih ljudi sa neta o kom imam identično mišljenja od prvog dana do danas,pozitivno i s poštovanjem o njemu. I hvala mu za svu podršku koju mi je pružio,skupa s tobom. Nećemo ga više pominjati. Za tebe, uvek. Hvala. ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
lOOla
|
|

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
Porazmislite o internet zabavljanju... Više od trećine brakova u SAD počinje na internetu i ti parovi su nešto srećniji i imaju više šansi da ostanu zajedno od parova koji su se upoznali na drugi način, pokazala je nova studija američkih stručnjaka. Onlajn zabavljanje pretvorilo se u industriju vrednu milione dolara i Internet "možda menja dinamiku i ishod samog braka", navodi se u studiji objavljenoj u listu "Proceedings of the National Academy of Sciences".
Studija je, kako prenosi AFP, zasnovana na istraživanju sprovedenom na 19.131 ljudi koji su se venčali između 2005. i 2012.
"Pronašli smo dokaze o dramatičnoj promeni u načinu upoznavanja supružnika i ulozi interneta u tome", navodi se u studiji čiji je vođa Džon Kakiopo sa Univerziteta u Čikagu.
Osobe koje su supružnike upoznali onlajn starosti su između 30 i 49 godina i imaju plate više od onih koji su supružnike upoznali "oflajn", navodi se u istraživanju.
Od onih koji se nisu upoznali na "netu", gotovo 22 procenta je supružnika upoznalo zahvaljujući poslu, 19 preko prijatelja, 11 posto u školi, sedam posto uz posredovanje porodice, devet u baru ili klubu i četiri procenta u crkvi, navodi se u studiji.
I ko je srećniji?
Proučavanjem broja razvoda u periodu od 2005-2012 stručnjaci su otkrili da se 5,95 posto parova koji su se upoznali onlaj rastalo u poređenju sa 7,67 posto parova koji su se upoznali na drugi način.
Razlika je statistički značajna čak i kada se u nju uključe varijabile poput godine braka, pola, godišta, obrazovanja, etničke pripadnosti, kućnog prihoda, vere i zaposlenosti.
Među parovima koji su tokom studije bili u braku oni koji su se upoznali onlajn zadovoljniji su brakom - na tabeli zadovoljstva imaju rezultat od 5,64 dok oni koji su se upoznali "oflajn" imaju rezultat od 5,48.
Najzadovoljniji među onima koji se nisu upoznali preko interneta su parovi koji su odrasli zajedno ili su se upoznali u školi, na društvenim okupljanjima ili crkvi. Najmanje srećni su oni koji su se upoznali preko porodice, posla, kafane ili na sastanku naslepo.
Istraživanje je naručio sajt "eHarmony.com" preko koga se upoznala četvrtina onlajn bračnih parova i Kakiopo priznaje da je "plaćeni naučni savetnik" sajta ali tvrdi da su u studiji korišćeni nezavisni stručnjaci i statistički podaci.
"Ti podaci ukazuju da internet menja dinamiku i ishod braka", smatra on. preuzeto sa .b92.net
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
boze koja glupost... "Ti podaci ukazuju da internet menja dinamiku i ishod braka", smatra on.
hahhahahaha...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vjerujem ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Šta da kazem ne znam ni ja.. slovca su čudo u moje vreme kad sam bila devojka ovaj tip veze nije postojao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Dugo mi je bilo nepojmljivo. Ali mi je dugo i pojmljivo,tako da...da,vjerujem.
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|