Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 19 Jul 2025, 03:03

Autoru Poruka
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 20:06
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Julia je napisao:
Komsinica je napisao:
Eto, meni moras da crtas povremeno. Sada je vec jasnije.

ma sve je ok Komsinice..ovakav nacin komunikacije cesto dovodi i do nerazumevanja one druge strane..Sada, da si sedela preko puta mene, sa mnogo manje reci bih ti sve ovo ispricala li tebi bi bilo jasno..na osnovu gestakulacije, izraza lica, mlataranja rukama..itd... [001_smile.gif]

E pravu si stvar rekla.
Zato i napisah u prethodnom postu da su to blagodeti ovih prostora.
Al ko je razumeo, shvatio je sta htedoh reci.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 20:08
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Komsinice ti si sama pisala da ste vi zajedno
tako da normalno da ce vas neko opisivat.
Mogla si to ocekivat.
I da napises ovdje da si upoznao nekog kao prijatelja
odmah bi se nasao neko ko bi drugacije pomislio,
to sve isto kao u reali.....tako da ako neko ne zeli da se komentarise,
onda taj ne treba ni da pise javno, svoj osjecanja i desavanja neka.

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 20:14
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

MeGi je napisao:
Komsinice ti si sama pisala da ste vi zajedno
tako da normalno da ce vas neko opisivat.
Mogla si to ocekivat.
I da napises ovdje da si upoznao nekog kao prijatelja
odmah bi se nasao neko ko bi drugacije pomislio,
to sve isto kao u reali.....tako da ako neko ne zeli da se komentarise,
onda taj ne treba ni da pise javno, svoj osjecanja i desavanja neka.

Megi, da li mislis da mene interesuje sta neko misli?
Da, interesuje me sta misle meni bliski ljudi, ali da cujem, s tim sto i dalje teram po svom.
E pa vidis. Ti i Picard ste svojevremeno razmenjivali fine postove. Delovalo je da ste zacoreni do usiju.
I to ono bas, bas. Ti kazes da niste, odnosno da ti nikada nisi bila zaljubljena u njega (ukoliko sam dobro razumela).
Vidis, mene ne zanima sta vas dvoje sada pricate, ja sam videla to sto sam videla, kao i sto su mnogi videli i bili ste mi slatki.
Medjutim, i da jeste i da niste, vasa stvar. I SAMO VASA.
Ko sam ja da razmisljam o tome i polemisem da li ste vas dvoje bili zajedno sexualno u reali, ili ste se samo dobro zezali, jer su drugi bili znatizeljni?
Kapiras?

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 20:31
Korisnikov avatar
Born to die

Pa ovo je forum, sta god da napisemo za ocekivat je
da ce bar jedna osoba da prokomentarise to sto sami napisemo....

Pa sta se tu imalo vidjeti....ja sam ljepo rekla da je, bio mi je virtuelna simpatija (sad me i sramota ovo pisat) [zenskismeh.gif]
i sada nije, ali ja i dalje naravno mogu i pisem sa njim, i salim se, i bas kao prije
a mozes komsinice polemisat,
samo me nerviraju neki komentari , spajanje tipa, vi se ovo vi ste ono, jedno za drugo, vi morate ovo,ono
rogove na glavi dobijem kad procitam tako nesto.
a da ne bi bilo tih komentara ako se neko nekom "svidi" ljudi samo na pp, ili negdje drugo
a na forumu javno se zaobilazite u sirokom luku [zenskismeh.gif]
Zagarantovan uspjeh i pobjeda ljubavi [cepanje.gif]

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 20:34
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

GiGi je napisao:
Pa ja osobno znam ljude koji su se upoznali preko neta i sad su u braku...ali o ljubavi je bilo riječi tek kad su se uživo vidjeli...a ovako preko neta su se valjda simpatizirali samo... :)

upravo tako......
al me mrzi vise da ponavljam.. [zenskismeh.gif]
dakle...Narode...pisite na zadatu temu..ne filozofirajte kao ja..pa na kraju ne znam ni sta sam rekla a sta ne a bogme ni oni koji citaju[zenskismeh.gif]

ps..odoh jbt..kasnimmmmmmmmmmmm [smiley1298.gif]

Vrh
Čupka
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 20:34
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39

Ja licno sam dozivela sto se tice toga veliku bol koja me jos i danas boli.
Ali je zato moja drugarica upoznala decka iz Amerike.Ona je zivela ovde gde i ja.
Oni su se tako dopisivali godinu dana, i on resi da dodje kod nje i da je upozna.Nastani se u hotelu i ostao sedam dana.Rodila se ljubav, koja je vec godinu dana trajala putem neta.Samo sto je ta ljubav rodila dvoje dece i srecan zivot.Bilo je mnogo prepreka u njihov vezi.A najvise zavidnih ljudi na netu koji su znali za njih.Pa su svasta radili da bi jih rastavili.Ali oni su verovali u ono sto osecaju jedno prema drugome i isli do kraja.
Sada su oboje odnosno svo cetvoro u Americi.Poslednji put sam je videla pre Nove Godine kada je dolazila.I vidi se ta sreca u ocima za koju se izborila i nije ni jednoga trena sumljhala u svoja osecanja.
Ja licno vise ne bi ulazila u net ljubavi.Jer ko se rodi kao baksuz tako i umre.
Dobro kazu nasi ljudi:bolje se roditi bez one stvari, nego bez srece.

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 20:43
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

Ebo vas patak...dragi moji..hahahhaha.em ja kasnim..em moram jos ovo napisati..
Dakle, svi se vrtimo u krug pominjuci stvarnost..Simpatije na netu, upoznavanje u reali, radjanje ljubavi posle i sve sto ide uz to..To ne spada u virtuelne ljubavi...
evo me ko papagaja..pa kakve veze ima gde si nekoga upoznao..ako je taj neko postao deo tvog zivota i stavrnosti..ne postoje autobuske recne,kafanske ljubavi a mnogo njih je upoznalo svoje ljubavi basna tim mestima...Tako se ni ljubav cije je poznanstvo zapoceto na netu ne moze svrstati u virtuelne ljubavi...
Eto kad vec spomenuste Tinisa i KOmsinicu, stvarno me ne zanima njohov zivot..ali ako su se oni videli i doziveli ljubav to ne spada pod VIRTUELNU LJUBAV..jedno je mesto poznanstva a drugo je kada nesto postane stvarna ljubav..
Tema je...da li mozete voleti nekoga kome nikada ni oci niste videli..da li je ta ljubav jaca od one realne koju ste doziveli u stvarnosti...

aj kratko..1,Ne mogu, pod 2 nije uopste ljubav a ne jos da bude jaca....eto

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 20:48
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

MeGi je napisao:
Pa ovo je forum, sta god da napisemo za ocekivat je
da ce bar jedna osoba da prokomentarise to sto sami napisemo....

Pa sta se tu imalo vidjeti....ja sam ljepo rekla da je, bio mi je virtuelna simpatija (sad me i sramota ovo pisat) [zenskismeh.gif]
i sada nije, ali ja i dalje naravno mogu i pisem sa njim, i salim se, i bas kao prije
a mozes komsinice polemisat,
samo me nerviraju neki komentari , spajanje tipa, vi se ovo vi ste ono, jedno za drugo, vi morate ovo,ono
rogove na glavi dobijem kad procitam tako nesto.
a da ne bi bilo tih komentara ako se neko nekom "svidi" ljudi samo na pp, ili negdje drugo
a na forumu javno se zaobilazite u sirokom luku [zenskismeh.gif]
Zagarantovan uspjeh i pobjeda ljubavi [cepanje.gif]

E to. Bravo. Razumela si.
Meni ste bili simpa, ali vas vise necu "spajati", jer si dala do znanja da ti smeta.
Inace, nemam nista protiv da neko nesto prokomentarise, to radimo svi na kraju krajeva, samo sto neko ima meru.
Ali, mani me baljezgarija, onih najprostijih mogucih. (ne ti, nego ti sto baljezgaju).
U ostalom, Megi, zapamti: Nikada o tebi lose nece pricati bolji. Jer nema vremena da se bavi tobom. A tog, koji se drznuo da se bavi tobom, slobodno ga opauci kamencinom. I znaj da neces biti gora, vec svoja.

Tema. [pozz.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 20:49
Korisnikov avatar
Born to die

Julija se zaljubila:)
inace da nije
ne bih ovako s eraspisala:)

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 20:53
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

E to: AKO SU SE... nekima srecu kvari [cepanje.gif]
A sto? Pa ne mogu da saznaju. Znatizelja ubija, da da.

I molim vas (jbt koji mi je danas andrak pa molim vec drugi put, a vise necu ne ne), nije fer da se spominje neko ko nije prisutan.
Tinis je jedan gospodin covek i prema svima je bio korektan maksimalno.
Ispostujte to. Hvala.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu