Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Čitajući vas dvije...došla sam do zaključka da u virtuelne ljubavi ne vjerujem, ali vjerujem da se mogu roditi virtuelne simpatije... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
GiGi je napisao: Čitajući vas dvije...došla sam do zaključka da u virtuelne ljubavi ne vjerujem, ali vjerujem da se mogu roditi virtuelne simpatije... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Da, mogu ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) ali to opet ne moraju da budu one simpatije. Jednostvno te zabavlja necije zezanje i prosto ti je simpatican koliko je lud, ili luda.
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Komsinica je napisao: GiGi je napisao: Čitajući vas dvije...došla sam do zaključka da u virtuelne ljubavi ne vjerujem, ali vjerujem da se mogu roditi virtuelne simpatije... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Da, mogu ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) ali to opet ne moraju da budu one simpatije. Jednostvno te zabavlja necije zezanje i prosto ti je simpatican koliko je lud, ili luda. Pa na takve sam i mislila...samo se nisam jasno izrazila... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
Julia je napisao: *Twilight* je napisao: Pre 3 godine smijala sam se drugima kada bi mi rekli da im srce lupa za nekim koga nisu videli u zivotu. Sada mogu reci da sam jedna od onih kojima sam se smijala. Da li mislite da ljubav koja se desi na netu je teza i jaca od one koju smo imali pored sebe (opipljivu)? e da..a ovo je tema...Dakle...moj odgovor se odnosio na temu..a i sama sam na pocetku napisala da ono poznanstvo zapoceto na Netu..pa prebaceno u stvarnost..ne spada u ovu kategoriju... dovidjenja prijatno..od mene dosta... Možda treba postaviti i pitanje da li bi takve ljubavi opstale da se prenesu u stvarnost? I kolike su šanse za tako nešto? Ja jedino znam za Komšinicu i Tinisa,ako su,a nadam se da jesu,još zajedno,i Milića Vukašinovića sa sadašnjom mu ženom.Što ne znači da ih nema sijaset.Ali ponavljam,ja nisam čula. Kako god,glasam za ljubav bilo gdje da je. Kažem,bolje je u reali,ali ako ne uspijeva ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) I nikad se ne zna gdje te sreća čeka.Možda i na netu. 
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pa sto ne bih uspjelo, ako jedna i druga osoba to zele
Bilo je u emisiji sve za ljubav kako je neki decko nasao neku strankinju na fejsa crnkinja, ne znam odakle je tacno, zaboravila sam ali uglavnom culi su se stalno preko fb, posle skajp i tako to i eto vjencali se Mislim da za tako nesto moras biti hrabar, dobro kazu da ljubav nije za slabice:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pa ja osobno znam ljude koji su se upoznali preko neta i sad su u braku...ali o ljubavi je bilo riječi tek kad su se uživo vidjeli...a ovako preko neta su se valjda simpatizirali samo... 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Pa sto ne bih uspjelo, ako jedna i druga osoba to zele
Bilo je u emisiji sve za ljubav kako je neki decko nasao neku strankinju na fejsa crnkinja, ne znam odakle je tacno, zaboravila sam ali uglavnom culi su se stalno preko fb, posle skajp i tako to i eto vjencali se Mislim da za tako nesto moras biti hrabar, dobro kazu da ljubav nije za slabice:) Da to nisu Molena i Casuall,ali nije ti Molena crnkinja ona samo crnči u Akrikama...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nije Molena, znam kako izgleda, prepoznala bih je kad bi je srela i na ulici:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Komsinica je napisao: Eto, meni moras da crtas povremeno. Sada je vec jasnije. ma sve je ok Komsinice..ovakav nacin komunikacije cesto dovodi i do nerazumevanja one druge strane..Sada, da si sedela preko puta mene, sa mnogo manje reci bih ti sve ovo ispricala li tebi bi bilo jasno..na osnovu gestakulacije, izraza lica, mlataranja rukama..itd... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Senka je napisao: Julia je napisao: *Twilight* je napisao: Pre 3 godine smijala sam se drugima kada bi mi rekli da im srce lupa za nekim koga nisu videli u zivotu. Sada mogu reci da sam jedna od onih kojima sam se smijala. Da li mislite da ljubav koja se desi na netu je teza i jaca od one koju smo imali pored sebe (opipljivu)? e da..a ovo je tema...Dakle...moj odgovor se odnosio na temu..a i sama sam na pocetku napisala da ono poznanstvo zapoceto na Netu..pa prebaceno u stvarnost..ne spada u ovu kategoriju... dovidjenja prijatno..od mene dosta... Možda treba postaviti i pitanje da li bi takve ljubavi opstale da se prenesu u stvarnost? I kolike su šanse za tako nešto? Ja jedino znam za Komšinicu i Tinisa,ako su,a nadam se da jesu,još zajedno,i Milića Vukašinovića sa sadašnjom mu ženom.Što ne znači da ih nema sijaset.Ali ponavljam,ja nisam čula. Kako god,glasam za ljubav bilo gdje da je. Kažem,bolje je u reali,ali ako ne uspijeva ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) I nikad se ne zna gdje te sreća čeka.Možda i na netu.  O, pa vidis ne zna se ni to precizno i tacno. Da se zna, ne bi pojedinci ispitivali meni bliske ljude. Vec samo ono sto je prikazano. Mozda smo vas namerno doveli u zabludu, a mozda i nismo. To se nece saznati nikada. Ali, nikada. Pa nek crknu dusmani I biju sopstevenu bitku ko je koga muvao, ko sta nikada u zivotu nije video itd To su ti blagodeti ovih prostora.
Poslednji put menjao Komsinica dana 07 Sep 2013, 20:07, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|